Skip to main content

BEAUTY NEWS

Τα macaron δεν είναι μόνο γλυκά είναι και η no.1 τάση στα μαλλιά

Η τάση που έχει κατακλύσει το Instagram. Θα θέλεις να την φας!


Κέλλυ Νόβακ

Εντάξει, είναι γεγονός ότι έχουμε δει πολλές τάσεις να προκύπτουν τελευταία, στα μαλλιά. Η «δύναμη» και το αντίκτυπο που έχει πλέον το Instagram στην μόδα και την ομορφιά είναι τεράστια, και καθιστά την γνωστή κοινωνική πλατφόρμα, πλέον από τις πρώτες πηγές έμπνευσης και ενημέρωσης, όσον αφορά τις τάσεις.

Φυσικά, επειδή είναι τόσο popular το Instagram και επειδή εκατομμύρια κόσμου έχει πρόσβαση σε αυτό, είναι κρίσιμο ότι βλέπουμε να προκύπτει από αυτό, να μπορούμε να το φιλτράρουμε. Και εξηγώ: είναι σημαντικό να μπορούμε να ξεχωρίσουμε τις τάσεις αυτές που έχουμε λόγο να αποκαλούμε «τάσεις» και που τελικά δεν είναι μόνο επίκαιρες και περιστασιακές, αλλά μπορούν να έχουν μία -έστω και μικρή- διάρκεια στον χρόνο.

Για π.χ. όταν είχαμε δει την τάση των “space buns”, πριν λίγο καιρό, ξέραμε ότι η φλόγα της, θα σβήσει μετά από λίγο. Αλλά η τάση των macaron bans μπορούμε να καταλάβουμε ότι θα έχει μια μεγαλύτερη ισχύ και ότι πρόκειται να γίνει από τα χτενίσματα που πολλές γυναίκες θα επιλέξουμε είτε για το καλοκαίρι, είτε για μια συναυλία, είτε απλά για μια καθημερινή μας εμφάνιση στην πόλη ή την δουλειά.

Εμπνευσμένο λοιπόν, από τα γνωστά, στρογγυλά γλυκίσματα macarons, αυτό το χτένισμα είναι κομψό, θηλυκό και άκρως… γαλλικό! Και ξέρεις καλά, ότι οτιδήποτε «προέρχεται» από την ευρωπαϊκή πόλη έχει ένα αξεπέραστο elegance το οποίο όλες οι γυναίκες επιθυμούμε για τις εμφανίσεις μας –ή τουλάχιστον θα έπρεπε να επιθυμούμε.

https://www.instagram.com/p/BW4rgK8BMtS/?tagged=macaronbuns

https://www.instagram.com/p/BW2wZYogqSt/?tagged=macaronbuns

https://www.instagram.com/p/BXAVGZLFKb5/?tagged=macaronbuns

https://www.instagram.com/p/BW4rmhNh38j/?tagged=macaronbuns

https://www.instagram.com/p/BW4ri7lB_DE/?tagged=macaronbuns

https://www.instagram.com/p/BU84h1wFm6v/?tagged=lowbuns

https://www.instagram.com/p/BP_GGV_B2MV/?tagged=lowbuns

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ