5 τέλεια βίντεο που δείχνουν πώς φτιάχνονται τα κραγιόν - AllYou.gr

Search

5 τέλεια βίντεο που δείχνουν πώς φτιάχνονται τα κραγιόν

Αν δεν κόλλησες με κάποια καινούργια σειρά του Netflix, σίγουρα θα κολλήσεις με αυτά τα βίντεο!

03 Αυγούστου 2017

Καμιά φορά, ξεχνάμε πόσο εύκολο ή -στην προκειμένη περίπτωση-, δύσκολο είναι να κατασκευαστούν τα προϊόντα ομορφιάς. Είτε αυτά που αφορούν την περιποίηση του προσώπου και του σώματός μας, είτε αυτά για το μακιγιάζ. Υπάρχει τρομερό ψάξιμο, έρευνες και πειράματα, ώστε να φτάσει το τελικό προϊόν στα χέρια μας.

Ένα από τα σημαντικότερα προϊόντα για το μακιγιάζ, που δεν αποχωρίζεται καμία γυναίκα, είναι ένα κραγιόν. Όποια και αν είναι η απόχρωσή του, ένα κραγιόν υπάρχει πάντα στην τσάντα μιας γυναίκας. Αλλά πώς φτιάχνεται, έχεις σκεφτεί ποτέ; Εγώ, αναρωτήθηκα πρόσφατα και κάθισα και έψαξα σχετικά βίντεο στο διαδίκτυο. Κοιτώντας το πρώτο βιντεάκι, κόλλησα, εντυπωσιάστηκα, θαύμασα! Υπάρχει κάτι το σχεδόν μαγευτικό στο να βλέπεις πώς κατασκευάζονται τα κραγιόν, τι υλικά χρησιμοποιούν, τι μηχανήματα κ.ο.κ.

Βλέποντας το ένα μετά το άλλο, είδα τις διαφορές που πολλά brands έχουν σε πολλές περιπτώσεις, αλλά και στις τεχνικές, ειδικά αν πρόκειται για προϊόντα που χρησιμοποιούν πιο φυσικά και αγνά υλικά.

Διάλεξα λοιπόν, τα αγαπημένα μου βίντεο και σ’τα παρουσιάζω παρακάτω. Αν… κολλήσεις μετά από αυτό και θέλεις να δεις κι άλλα, no worries, εγώ θα σε καταλάβω!Ακολούθησε το allyou στο Instagram!

Συντάκτης