Skip to main content

BEAUTY NEWS

Πώς λίγο…νεράκι (micellaire) μου άλλαξε την ζωή

Η Κέλλυ γράφει για τη στιγμή που είπε αντίο στα ενοχλητικά μαντηλάκια καθαρισμού και έκανε το ντεμακιγιάζ πανεύκολη και... απαλή υπόθεση.


Κέλλυ Νόβακ

Αν αρχίσω να σου μιλάω για τα «στραβά» μου, δεν θα’ χω τελειωμό. Γιατί; Μα γιατί έχω πολλά στραβά πάνω μου:  Έχω ευαίσθητο δέρμα, με αποτέλεσμα να έχω συνέχεια ενοχλήσεις και ερεθισμούς (αυτός είναι και ένας βασικός λόγος που δεν φοράω faux bijoux). Έχω λεπτή τρίχα και άρα και συνεχώς αφυδατωμένα μαλλιά (η τρίχα μου σπάει με το παραμικρό). Και το σημαντικότερο όλων; Είμαι… «τυφλή», όπως συχνά λέω στους φίλους μου, χαριτολογώντας. Αχ, αυτά τα μάτια μου! Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο ευαίσθητη είναι η περιοχή των ματιών μου (και όλων των γυναικών δηλαδή) και πόσο εύκολα βγάζω αλλεργίες!

Είναι εξαιρετικά σημαντικό για μένα, το δέρμα μου και φυσικά την υγεία των ματιών μου, ό,τι «ακουμπάει» το πρόσωπό μου να είναι αγνό. Όχι ότι αυτό ισχύει για όλα τα καλλυντικά που χρησιμοποιώ, αλλά όλα πρέπει να είναι αυτό που λέμε «καλά και ποιοτικά» και να περιέχουν αγνά συστατικά.

Μία από τις καθημερινές μου συνήθειες λοιπόν, είναι να αφαιρώ το μακιγιάζ μου, πριν πέσω για ύπνο. Κάθε φορά το κάνω αυτό. Κάθε βράδυ. Δεν το διαπραγματεύομαι. Και 5 η ώρα το πρωί να γυρίσω σπίτι μου, οι δύο κινήσεις που κάνω πλέον αυτόματα, είναι να βγάλω τους φακούς επαφής μου και να ξεβαφτώ!

Φυσικά, αυτό το κάνω για δύο βασικούς λόγους: Πρώτον, γιατί θέλω να έχω μια υγιή και λαμπερή επιδερμίδα –αν δεν ξεβάφομαι δεν θα την αποκτήσω ποτέ- και δεύτερον, γιατί όπως σου είπα, έχω θέμα με τα μάτια μου.

Μην σου πω τώρα, πόσο έχω ταλαιπωρηθεί με τα προϊόντα ντεμακιγιάζ! Έχουν «περάσει» όλα από τα χεράκια μου! Όλα! Αφροί καθαρισμού, γαλακτώματα, μαντηλάκια καθαρισμού και η λίστα συνεχίζεται! Ειδικά, τα μαντηλάκια καθαρισμού, έχω καταλάβει πόσο βλαβερά, σε πολλές περιπτώσεις, μπορεί να είναι για ευαίσθητες επιδερμίδες, σαν την δική μου! Όσες φορές τα έχω δοκιμάσει τα αποτελέσματα είναι: τσούξιμο, αλλεργίες, κοκκινίλες κάτω από τα μάτια κι ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς!

Πολλή ταλαιπωρία! Μέχρι που μια… ωραία πρωία, πριν 1-1,5 χρόνο περίπου, «έπεσε» στα χέρια μου νερό ντεμακιγιάζ Micellaire! Ήρθαν τα πάνω-κάτω στην ζωή μου! Ο κόσμος μου ολόκληρος άλλαξε! Τα σύννεφα από τον ουρανό εξαφανίστηκαν και ένα πολύχρωμο ουράνιο τόξο εμφανίστηκε! Επιτέλους ανακούφιση! Για το δέρμα και τα μάτια μου περισσότερο!
 

garniegif.gif


Είναι το μόνο προϊόν ντεμακιγιάζ που δεν προκαλεί ενοχλήσεις στο ευαίσθητο δέρμα μου και στα ευαίσθητα μάτια μου! Και όχι μόνο αυτό. Κάθε φορά που ξεβάφομαι με αυτό, νιώθω ότι δεν χρειάζεται μετά να πλύνω το πρόσωπό μου (όπως με τα υπόλοιπα προϊόντα ντεμακιγιάζ).
 

garnier_micellaire_new_02.JPG 

Και να μην παραλείψω να σου πω για την απόλυτη αίσθηση φρεσκάδας που νιώθω, κάθε φορά που το χρησιμοποιώ. Είναι μοναδικό και ταιριάζει σε κάθε τύπο επιδερμίδας ακόμα και στην πιο ευαίσθητη.

garnier_micellaire_new_04.JPG
 

Είναι σημαντικό το γεγονός, ότι έχει τριπλή δράση. Αφαιρεί, δηλαδή, το μακιγιάζ, καθαρίζει και καταπραΰνει (ένας βασικός λόγος που κάνει για ευαίσθητα δέρματα). Ο λόγος που συμβαίνει αυτό;

Το… μυστικό βρίσκεται στην τεχνολογία Μicellare που είναι γνωστή τόσο για την αποτελεσματικότητά της όσο και για το σεβασμό ακόμα και στην πιο ευαίσθητη επιδερμίδα! Τα παραδοσιακά ντεμακιγιάζ αφαιρούν τα κατάλοιπα ένα προς ένα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να χρειάζεται να τρίψεις το πρόσωπό σου για να αφαιρέσεις και το τελευταίο ίχνος μακιγιάζ. To νερό ντεμακιγιαζ Micellaire, όμως, λειτουργεί σα μαγνήτης αφαιρώντας μακιγιάζ, σμήγμα και κατάλοιπα χωρίς να χρειάζεται τρίψιμο.

garnier_micellaire_new_05.JPG
 

Σ’ εσένα, αλλά και σε όλες τις γυναίκες εκεί «έξω» λοιπόν, έχω να πω τα εξής: Αναζητάς το τέλειο προϊόν ντεμακιγιάζ που να είναι αποτελεσματικό, εύκολο στη χρήση και άμεσο; Τρέξε για νερό ντεμακιγιάζ Micellaire. Εγώ διάλεξα το εξαιρετικό της Garnier (το βλέπεις και στις φωτογραφίες), που αφήνει την επιδερμίδα μου καθαρή αλλά και απίστευτα απαλή, χάρη στην χωρίς άρωμα σύνθεσή του. Όταν το δοκιμάσεις, πίστεψέ με, θα το ερωτευτείς και θα το έχεις και εσύ στο μπάνιο σου, στο κομοδίνο σου, στην τουαλέτα σου, σήμερα, αύριο, μεθαύριο, ακόμη και 10 χρόνια από τώρα.

 Στα δικά μου (μπάνιο, κομοδίνο, τουαλέτα) πάντως, είναι και θα είναι σίγουρα. Για πάντα!

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

BEAUTY NEWS

Η Margot Robbie υιοθετεί το πιο trendy κούρεμα της χρονιάς και τώρα θέλουμε να αποκτήσουμε κι εμείς bob

Δείτε τη μεγάλη αλλαγή στο hair look της αγαπημένης ηθοποιού

BEAUTY NEWS

Η Elsa Hosk ανανεώνει τα μαλλιά της με το κοντό κούρεμα που θα αντιγράψουμε αυτή την άνοιξη

Αν ψάχνεις κι εσύ το νέο σου hair look, αυτό το pixie cut είναι η πιο κομψή και θηλυκή επιλογή που μπορείς να κάνεις

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός