Skip to main content

BEAUTY NEWS

Λαμπερή εκδήλωση για τα 30 χρόνια του Skin Caviar της La Prairie

To γνωστό cosmetics brand υπερτονίζει το καινοτόμο πνεύμα του και την ταύτιση του με την τέχνη!


Κέλλυ Νόβακ

Αν κάποιο brand είναι συνώνυμο με την περιποίηση του προσώπου, τότε αυτό είναι η La Prairie. Και όταν αυτό το brand «έκλεισε» τα 30 χρόνια από την κυκλοφορία της εμβληματικής συλλογής Skin Caviar, δεν μπορούσε παρά να το γιορτάσει με την πιο λαμπερή εκδήλωση!

Η φθινοπωρινή σεζόν ξεκίνησε δυναμικά λοιπόν, με μια λαμπερή εκδήλωση στην οποία ο Όμιλος Σαράντη παρουσίασε το νέο προϊόν Skin Caviar Absolute Filler του Ελβετικού οίκου καλλυντικών!

30years_caviar_laprairie_01.jpg

Ένα μοναδικό event που εκτυλίχθηκε σε δυο μέρη στο οποίο παραβρεθήκαν δημοσιογράφοι ομορφιάς, επιλεγμένοι συνεργάτες μεταξύ άλλων ο κος Νίκος Χόντος, ο κος Σπύρος Σπυριδωνίδης, ο κος Γιάννης Ντόλας και ο κος Νίκος Ξεφτεράκης, καθώς και επώνυμες κυρίες λάτρεις του οίκου όπως η Έλενα Παπαβασιλείου, η Βίκυ Χατζηβασιλείου και η Ανθή Σαλαγκούδη.

 30years_caviar_laprairie_04.jpg

Έλενα Παπαβασιλείου

30years_caviar_laprairie_05.jpg

Βίκυ Χατζηβασιλείου

30years_caviar_laprairie_06.jpg

Ανθή Σαλαγκούδη

Μέλος της ομάδας La Prairie για την βραδιά ήταν ο γνωστός Chef Πάνος Ιωαννίδης με πρωταγωνιστικό ρόλο, μιας και όλοι οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να γευτούν τις γαστρονομικές του δημιουργίες από χαβιάρι και άλλες με βρώσιμο χρυσό συνοδευμένες από prosecco.

30years_caviar_laprairie_02.jpg30years_caviar_laprairie_03.jpg30years_caviar_laprairie_08.jpg

O Chef Πάνος Ιωαννίδης και ο Δημήτρης Παπαπαναγιώτου

Στην εκδήλωση από την Γρ. Σαράντης έδωσαν το παρών ο κος Γρηγόρης Σαράντης, ο κος Νίκος Αραπογιάννης και ο κος Ζάκης Σαράντης.

Η εκδήλωση αρχικά έλαβε χώρα στην γκαλερί The Blender Gallery στην Γλυφάδα, μια επιλογή στην οποία προβλήθηκε και τονίστηκε η ουσιαστική σχέση του οίκου με τον χώρο της Τέχνης.

Οι καλεσμένοι, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το Skin Caviar Absolute Filler λίγες μέρες πριν κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά και να απολαύσουν τις καλλιτεχνικές δημιουργίες εμπνευσμένες ειδικά για τον οίκο La Prairie.

Την έκθεση κοσμούσαν αντίγραφα των έργων από την έκθεση The Art of Caviar της Art Basel όπου 4 σύγχρονοι καλλιτέχνες έχουν επιλεγεί για να επαν-ερμηνεύσουν το χαβιάρι σε όλες του τις όψεις, σηματοδοτώντας τον εορτασμό της 30ης επετείου της Συλλογής Skin Caviar. Επίσης, στο χώρο υπήρχαν έργα που παρουσίαζαν την ιστορία του οίκου ενώ οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν συνεχείς προβολές βίντεο και εικόνων για την ιστορία της μάρκας και τη δημιουργία των έργων τέχνης από τους ίδιους τους καλλιτέχνες.

Η βραδιά συνεχίστηκε με τη μεταφορά των καλεσμένων, με πολυτελή αυτοκίνητα, στο γνωστό εστιατόριο Ιθάκη στη Βουλιαγμένη, όπου ακολούθησε ένα υπέροχο δείπνο.

Ο οίκος La Prairie στο τέλος του δείπνου προσέφερε σε όλους τους καλεσμένους το νέο προϊόν Skin Caviar Absolute Filler και μια συσκευασία χαβιάρι της εταιρείας Thesauri για να τους ευχαριστήσει για την παρουσία τους.

30years_caviar_laprairie_07.jpg 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

5 νέες αφίξεις αρωμάτων που θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις αυτήν την άνοιξη

Τα νέα αρώματα που θα προσθέσουμε στο boudoir μας

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

Προτεινόμενα

CELEBS

Δημήτρης Σέρφας: Η ηλικία, η καταγωγή και η αδυναμία στη μητέρα του

Όσα δεν ξέρουμε για τον «Γρηγόρη» από το «Προξενιό της Ιουλίας»

PETS

Πώς να κάνετε τον σκύλο σας να μυρίζει όμορφα χωρίς μπάνιο

8 απλές συμβουλές για καθαρό και μοσχομυριστό σκύλο χωρίς να προϋπθέτει μπανιέρα ή λάστιχο...

CELEBS

Βασίλης Καρράς: Την Κυριακή θα γίνει το τρίμηνο μνημόσυνό του

Πέρασαν τρεις μήνες από τον θάνατό του σπουδαίου τραγουδιστή