Skip to main content

BEAUTY NEWS

Είναι όντως αυτή η νέα τάση στα φρύδια;

Shine bright like a diamond…


Κέλλυ Νόβακ

Κάθε μέρα, σαν να ξεπετάγεται όλο και μια νέα τάση για τα φρύδια. Δηλαδή αυτό το πράγμα, δεν έχει τελειωμό. Κάθε φορά που πάνω να ανοίξω το Instagram, υπάρχει όλο και μια νέα τάση η οποία κατακλύζει το feeds μου!

Οκέι, εντάξει για να μην με πεις και γκρινιάρα (ναι, όντως είμαι λίγο) η αλήθεια είναι ότι επικροτώ τον δημιουργικό τρόπο με τον οποίο πολύς κόσμος αντιμετωπίζει τα μακιγιάζ του. Μέσα από αυτές τις άλλοτε παροδικές, άλλοτε πιο διαχρονικές τάσεις, πολλοί makeup artists, lovers κτλ. καταφέρνουν να αποδείξουν ότι υπάρχει τελικά μια πιο art-y πλευρά στον κόσμο αυτό του μακιγιάζ.

Σίγουρα, αυτό δεν ισχύει με όλα τα trends που προκύπτουν (βλ. τα φρύδια πλεξούδα), αλλά υπάρχουν άλλα που είτε προσφέρουν αποκλειστικά ένα visual pleasure όταν τα βλέπεις κανείς ή απλά μια εναλλακτική λύση στους πιο… τολμηρούς.

Έτσι λοιπόν, και αυτή η τάση: τα diamond φρύδια. Πριν προλάβεις, να υποθέσεις ότι πρόκειται για φρύδια από… διαμάντια, να σου πω ότι η αλήθεια, βρίσκεται κάπου στην μέση.

Το trend αυτό, απλά μας προ(σ)καλεί να προσθέσουμε μερικά στρας στην άκρη των φρυδιών μας, για ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Και εντυπωσιακά είναι τα παρακάτω diamond brows τα οποία σίγουρα, δεν καλούν να τα υιοθετήσουμε σε μια καθημερινή μας εμφάνιση, αλλά σε μια που θα θέλουμε να μείνουμε αξέχαστες!

https://www.instagram.com/p/BYefuZrgqpE/

https://www.instagram.com/p/BYWVprZgCoa/

https://www.instagram.com/p/BYeG4gRHl0R/

https://www.instagram.com/p/BZA4vT4Bcga/

https://www.instagram.com/p/BYeWvTbA-PM/

https://www.instagram.com/p/BYi-O1CFkZc/?tagged=diamondbrows

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Η Monica Bellucci ποζάρει στο εξώφυλλο του περιοδικού ODDA και εντυπωσιάζει με το νέο της beauty look

Η εκρηκτική ηθοποιός μεταμορφώνεται σε μοντέρνα Ραπουνζέλ, με εντυπωσιακό μήκος στα μαλλιά της και φορώντας δημιουργίες του οίκου Balenciaga

BEAUTY NEWS

Celine Beauté: O οίκος Celine λανσάρει τη δική του συλλογή μακιγιάζ

Όλα όσα έχουν γίνει γνωστά για το επόμενο βήμα του εμβληματικού brand

Προτεινόμενα

FASHION RADAR

Η Lily Collins γιόρτασε τα 35α γενέθλιά της κι εμείς γιορτάζουμε το στυλ της

Η εξέλιξη του στυλ της Lily Collins μέσα στα χρόνια

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων