Αυτό το κούρεμα θα δώσει αμέσως όγκο στα μαλλιά σου - AllYou.gr

Search

Αυτό το κούρεμα θα δώσει αμέσως όγκο στα μαλλιά σου

Layers, layers και πάλι layers!

12 Οκτωβρίου 2017
Συντάκτης : Kelly Novak

Δεν ξέρω γιατί τα layers στα μαλλιά, έχουν «κακή» φήμη. Νομίζω ότι θα κατηγορήσω γι’ αυτό την μόδα των ‘90s. Η αλήθεια είναι ότι τότε άρχισαν πολλές γυναίκες να κουρεύουν τα μαλλιά τους σε layers (τότε γνωστά και ως «μύτες»), με αποτέλεσμα να αποδίδουν ένα… εμ, όχι και τόσο κολακευτικό αποτέλεσμα! Αλλά αν αυτά τα layers, γίνουν σωστά από τον hairstylists…. Ωωω, μα τι αποκάλυψη!

Προσωπικά, εγώ έτσι κουρεύω τα μαλλιά μου τον τελευταίο καιρό. Ξεκίνησε κάπως «εξαναγκαστικά» η κατάσταση, μιας και τα ταλαιπωρημένα-από-το-ντεκαπάζ μαλλιά μου, κοβόντουσαν από μόνα τους, δημιουργώντας από μόνα τους layers! Μαγικό ε;

Αλλά ένα χρόνο μετά, ακόμη υιοθετώ από το κούρεμα. Και ο λόγος είναι ξεκάθαρος: δίνουν όγκο στα μαλλιά! Και πέρα από αυτό, ανάλογα με τα μαλλιά που έχεις (ίσια-σγουρά, με λεπτή τρίχα κτλ.) θα δεις ότι τα layers τα «τιθασεύουν» και προσφέρουν ένα πάντα επιτυχημένο look.

Αποδείξεις παρακάτω, παρακαλώ…

5layeredhaircuts_01.jpg

Για τέλεια soft waves, η Jasmine Sanders έχει επιλέξει μακριά layers στα μαλλιά.

5layeredhaircuts_02.jpg

Η Winnie Harlow για να «τιθασεύσει» τις μπούκλες της έχει κάνει layers, για να τις αναδείξει καλύτερα.

5layeredhaircuts_03.jpg

Από το να αφήσει τα μαλλιά της να «πέφτουν» αδέξια, η /ο hairstylist της Jessica Biel έχει κάνει layers στο μπροστινό μέρος των μαλλιών για ένα πιο ενδιαφέρον αποτέλεσμα.

5layeredhaircuts_04.jpg

Για ένα πιο μοντέρνο look, τα layers της Jennifer Lopez δεν ξεπερνούν τα ζυγωματικά, προσφέροντας ένα ‘70s look.

5layeredhaircuts_05.jpg

Αν σε «τρομάζουν» τα έντονα layers μπορείς να αρκεστείς στα πιο μακριά που είναι μόλις λίγα εκατοστά πιο πάνω από το μήκος των μαλλιών σου, όπως έχει κάνει και η Rosie Huntington-Whiteley.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!