Skip to main content

BEAUTY NEWS

Πώς να αποκτήσεις δέρμα, γεμάτο… ενέργεια

Λαμπερό δέρμα, από πορτοκάλια; YeC.


Κέλλυ Νόβακ

Ένα από τα αγαπημένα μου φρούτα, είναι τα πορτοκάλια. Ειδικά, αυτή την εποχή που είναι η… εποχή τους! Θυμάμαι μικρή, που η γιαγιά μου με ξυπνούσε το πρωί και μου έδινε ένα ποτήρι φρεσκοστυμμένη πορτοκαλάδα για να πιώ, όσο ήμουν ακόμα στο κρεβάτι!

Δεν ξέρεις τι ενέργεια είχα μετά από αυτό! Και νομίζω ότι αυτός είναι και ένας από τους λόγους που αυτή την στιγμή, έχω καλοδιατηρημένο δέρμα. Γιατί, σε περίπτωση που δεν το ξέρεις ήδη, η βιταμίνη C που υπάρχει στα πορτοκάλια είναι ΤΕΛΕΙΑ για την επιδερμίδα μας!

Της δίνει… ενέργεια και λάμψη! Και αυτό το μυστικό φυσικά, γνωρίζει (πολύ) καλά και η NIVEA! To brand καινοτομεί για ακόμα μια φορά και παρουσιάζει τη νέα ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης προσώπου NIVEA Q10 plus C που αναζωογονεί την κουρασμένη επιδερμίδα, ενώ ταυτόχρονα δρα αποτελεσματικά κατά των πρώτων ρυτίδων έκφρασης.

Με όλους αυτούς τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητάς μας, το brand δημιουργεί αυτή τη σειρά, για να δώσει στην επιδερμίδα μας… ενέργεια, λάμψη και σφριγηλή όψη!

Η νέα ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης προσώπου NIVEA Q10 plus C για Αντιρυτιδική Δράση & Αναπλήρωση Ενέργειας συνδυάζει ευεργετικές ιδιότητες δύο ισχυρών  αντιοξειδωτικών: συνένζυμο Q10 και αγνή βιταμίνη C, και έρχεται να δώσει τέλος στην κουρασμένη όψη.

Το μυστικό «κρύβεται» στα δύο ισχυρά αντιοξειδωτικά που περιέχει η νέα σειρά: «αγνή» βιταμίνη C και συνένζυμο Q10. Η βιταμίνη C είναι ένα πολύ ισχυρό αντιοξειδωτικό που βοηθάει στη μείωση φλεγμονών της επιδερμίδας, ενισχύει τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου, ενώ προφυλάσσει την επιδερμίδα από τις ελεύθερες ρίζες, βοηθώντας, παράλληλα, τα κύτταρα να «αναπνεύσουν».

Η σειρά περιλαμβάνει τρία προϊόντα, Κρέμα Ύπνου, Κρέμα Ημέρας και θεραπεία ματιών.

Η αναζωογονητική NIVEA Q10plus C Κρέμα Ημέρας για Αντιρυτιδική Δράση και Αναπλήρωση Ενέργειας ενυδατώνει εντατικά για περισσότερη φρεσκάδα και εμφανώς πιο λείο πρόσωπο.

cvitamin_nivea_01.jpg

Η προηγμένη NIVEA Q10 plus C Κρέμα Ύπνου για Αντιρυτιδική Δράση και Αναπλήρωση Ενέργειας απορροφάται εξ ολοκλήρου από την επιδερμίδα την νύχτα και δρα σύμφωνα με τη βιολογία της όταν αυτή είναι πιο δεκτική.

cvitamin_nivea_02.jpg

Η πρωτοποριακή NIVEA Q10 plus Θεραπεία Ματιών για Αντιρυτιδική Δράση και Αναπλήρωση Ενέργειας αναζωογονεί τη θαμπή και κουρασμένη επιδερμίδα γύρω από την περιοχή των ματιών.

cvitamin_nivea_03.jpg

Έτσι η επιδερμίδα σου θα δείχνει πιο ανανεωμένη, πιο φρέσκια και ζωντανή γεμάτη ενέργεια! Τέλειο ε;

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

BEAUTY NEWS

Η Margot Robbie υιοθετεί το πιο trendy κούρεμα της χρονιάς και τώρα θέλουμε να αποκτήσουμε κι εμείς bob

Δείτε τη μεγάλη αλλαγή στο hair look της αγαπημένης ηθοποιού

BEAUTY NEWS

Η Elsa Hosk ανανεώνει τα μαλλιά της με το κοντό κούρεμα που θα αντιγράψουμε αυτή την άνοιξη

Αν ψάχνεις κι εσύ το νέο σου hair look, αυτό το pixie cut είναι η πιο κομψή και θηλυκή επιλογή που μπορείς να κάνεις

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ