Skip to main content

BEAUTY NEWS

4 φθινοπωρινά tips από την αισθητικό της Chrissy Teigen

Ώστε αυτά κάνει και έχει τέλειο δέρμα…


Κέλλυ Νόβακ

Σαν beauty editor που είμαι, αλλά κυρίως σαν μια… απλή, καθημερινή γυναίκα που δεν παραλείπει ποτέ την περιποίηση της επιδερμίδας της, έχω πάντα ως φιλοσοφία ότι ανάλογα με τη σεζόν, ακολουθώ και την ανάλογη ρουτίνα ομορφιάς.

Διαφορετικά δέχεται λοιπόν, η επιδερμίδα μας, τις εκάστοτε καιρικές συνθήκες κάτω από τις οποίες ζούμε καθημερινά, οπότε διαφορετική πρέπει να είναι και η περιποίησή μας, κάθε φορά. Αυτό, αν επιθυμούμε φυσικά, λαμπερό δέρμα!

Η Chrissy Teigen πάντως, το επιθυμεί! Και το έχει! Και αυτό, γιατί ακούει προσεκτικά την αισθητικό της!

Η Shani Darden που είναι «υπεύθυνη» για την λαμπερή επιδερμίδα της γνωστής σταρ, πρόσφατα αποκάλυψε όλα τα μυστικά που προτείνει στην Teigen, για την φθινοπωρινή της ρουτίνα ομορφιάς. Έτσι, το… πόρισμα έχει ως εξής:

Βάλε serum

«Με πραγματικά, πολύ αφυδατωμένο δέρμα, μπορείς να την ‘βγάλεις’ με μια ενυδατική βαθιάς ενυδάτωσης. Αλλά για όλο τον υπόλοιπο κόσμο που έχει λιπαρό δέρμα, μια τέτοια κρέμα θα βουλώσει τους πόρους. Δεν είμαι φαν των ελαίων ομορφιάς, οπότε θα πρότεινα ένα serum με υαλουρονικό οξύ ή με βάση την αλόη πριν την εφαρμογή της ενυδατικής.»

Απολέπιση!

«Μπορεί να πιστεύεις ότι το να κάνεις απολέπιση στο σπίτι, θα κάνει το δέρμα ακόμα πιο ξηρό, αλλά δεν θα λάβεις ποτέ σωστή ενυδάτωση, αν δεν αποβάλλεις τα νεκρά, ξηρά κύτταρα. Μία με δύο φορές την εβδομάδα είναι αρκετές –ανάλογα πάντα και με το πώς αντιδράει το δέρμα σου στην απολέπιση. Αν συνδυάσεις και με μία ενυδατική μάσκα, ακόμη καλύτερα, απλά φρόντισε να κάνεις την απολέπιση πρώτα.»

Μη το παρακάνεις

«Ξέρεις ότι άμα κάνεις περισσότερο απ’ όσο πρέπει απολέπιση, αυτό θα ενοχλήσει την επιδερμίδα σου, με αποτέλεσμα να βγάλεις σπυράκια; Και γενικά, μην υπερβάλλεις με ό,τι προϊόν και αν εφαρμόζεις στην επιδερμίδα σου, ειδικά το φθινόπωρο.»

Κάνε stock

«Στο ντουλαπάκι του μπάνιου σου, αυτή την περίοδο πρέπει να υπάρχουν πάντα τα βασικά. Από ένα balm για τα χείλη και μία κρέμα ματιών. Όσο περισσότερη ενυδάτωση προσφέρουν αυτά τα δύο προϊόντα, τόσο καλύτερα!»

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

5 νέες αφίξεις αρωμάτων που θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις αυτήν την άνοιξη

Τα νέα αρώματα που θα προσθέσουμε στο boudoir μας

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

Προτεινόμενα

ΣΠΙΤΙ

6 απλοί τρόποι για να ομορφύνεις την κουζίνα σου

Δεν χρειάζεται κόπο, αλλά τρόπο!

FASHION NEWS

Ο Alessandro Michele νέος creative director του οίκου Valentino

Η ανακοίνωση του εμβληματικού οίκου βάζει τέλος στις φήμες που τον ήθελαν εδώ και καιρό να αναλαμβάνει το τιμόνι του