Να τι κάνει η Nicole Kidman πριν από κάθε μεγάλο event - AllYou.gr

Search

Να τι κάνει η Nicole Kidman πριν από κάθε μεγάλο event

Αυτή είναι η ρουτίνα ομορφιάς της γνωστής ηθοποιού!

13 Οκτωβρίου 2017

Ξέρω πλέον, όταν βλέπεις την Nicole Kidman, το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό είναι ότι έχει «πέσει» νυστέρι, στο πρόσωπό της. Και παρόλο που αυτό μπορεί να είναι αλήθεια (ε, και ποιος ηθοποιός δεν κάνει botox;), εγώ παρόλα αυτά βρίσκω την Kidman μια πολύ όμορφη γυναίκα –πέρα από εξαιρετικά ταλαντούχα.

Και γενικά, θεωρώ ότι η Nicole Kidman είναι μια αρκετά δυναμική γυναίκα, κάτι που πάντα εκφράζει και με τις εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί.

Πρόσφατα λοιπόν, έκανε μια λαμπερή εμφάνιση στα φετινά βραβεία Emmy. Λίγο πριν το σημαντικό event η ίδια αποκάλυψε όλα όσα κάνει για να προετοιμαστεί ψυχολογικά και σωματικά, πριν από μια επίσημη εκδήλωση.

Για να δείχνει πάντα λαμπερή λοιπόν, πριν ένα μεγάλο event, κάνει τα εξής:

#1. Περνάει χρόνο με την οικογένειά της, που θα της δώσει την ψυχολογική στήριξη που έχει ανάγκη. Επίσης, τρώει ένα καλό και υγιεινό πρωινό που θα της προσφέρει ενέργεια.

#2. Φροντίζει να κάνει λίγη γυμναστική για να αποβάλλει όλες τις τοξίνες. Αυτό βοηθάει και την επιδερμίδα της, την οποία φροντίζει να μην επιβαρύνει πριν την βάψουν για την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί.

#3. Χρόνια τώρα πριν από ένα σημαντικό event κάνει παγωμένα ντους για να ξυπνήσει το δέρμα της ώστε να δείχνει λαμπερό στο κόκκινο χαλί.

#4. Αφού κάνει γυμναστική, πάντα… καλομαθαίνει τον εαυτό της με μια ενυδατική μάσκα προσώπου.

#5. Εφαρμόζει πάντα αντηλιακή προσώπου για να προστατέψει την επιδερμίδα της από τον ήλιο.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!