H Estee Lauder σου στέλνει το πιο ροζ… μήνυμα - AllYou.gr

Search

H Estee Lauder σου στέλνει το πιο ροζ… μήνυμα

«Έβαψε» το Παναθηναϊκό Στάδιο ροζ, προς ενημέρωση του κόσμου για τον καρκίνο του Μαστού!

19 Οκτωβρίου 2017
Συντάκτης : Kelly Novak

Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο θαυμάσιο ήταν αυτό που ζήσαμε: τη σημαντική ενέργεια της Estee Lauder Hellas, αλλά και το ίδιο το θέαμα. Ένα από τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της πόλης μας, που βρίσκεται στην «καρδιά της Αθήνας», να λαμβάνει αυτό το… “makeover”! Και ακόμη πιο θαυμάσιο είναι, όταν συμβαίνει για έναν τέτοιο καλό, «βαρύ», σημαντικό σκοπό.

Ήμασταν εκεί λοιπόν, για άλλη μια χρονιά. Στη συμμετοχή της Estee Lauder Hellas, στο Παγκόσμιο Πρόγραμμα Φωταγώγησης σημαντικών κτιρίων-οροσήμων ανά τον κόσμο, στο πλαίσιο της Εκστρατείας για τον Καρκίνο του Μαστού των Estee Lauder Companies.

Το Παναθηναϊκό Στάδιο μετατράπηκε σε σύμβολο ελπίδας, συμμετέχοντας στο παγκόσμιο πρόγραμμα αυτό, ακολουθώντας το παράδειγμα του Eiffel Tower στο Παρίσι, του Empire State Building στην Νέα Υόρκη, του Duomo στο Μιλάνο και άλλων 200 κτιρίων σε 70 χώρες.

 Η εκδήλωση, προσέλκυσε πλήθος κόσμου που είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά την εντυπωσιακή φωταγώγηση. Καλλιτέχνες και εκπρόσωποι όλων των μέσων τίμησαν με την παρουσία τους την φιλανθρωπική αυτή εκδήλωση.

Η κυρία Κλεοπάτρα Γαβριηλίδου Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Άλμα Ζωής και κύριος Γρηγόρης Ξεπαπαδάκης, χειρουργός μαστού, Πρόεδρος και Ιδρυτής της «Ε.Μ.Ε.Ι.Σ», τόνισαν για άλλη μία φορά την σημαντικότητα της πρόληψης  και της έγκαιρης διάγνωσης και ευχαρίστησαν από καρδιάς τον κόσμο για την υποστήριξη στον σκοπό της Εκστρατείας.

Η στιγμή της φωταγώγησης ανακοινώθηκε από την Πρέσβειρα της Εκστρατείας για τον Καρκίνο του Μαστού της Estee Lauder, Ελένη Μενεγάκη, ενώ η εντυπωσιακή φωταγώγηση του μνημείου έγινε υπό την μουσική που συνέθεσε ο κύριος Δημήτρης Κοντόπουλος ειδικά για τον σκοπό.

 Η Πρωτοβουλία Φωταγώγησης Παγκοσμίων Μνημείων –Σημείων Οροσήμων της Εκστρατείας Ενημέρωσης ξεκίνησε το 2000 από την Evelyn Lauder, με σκοπό να αφυπνίσει την προσοχή στη σημασία της υγείας του μαστού και της έγκαιρης διάγνωσης.

Από τότε, μέχρι σήμερα έχουν φωταγωγηθεί πάνω από 1000 κτίρια-ορόσημα και μνημεία παγκοσμίου σημασίας σε 70 χώρες μεταφέροντας το αισιόδοξο μήνυμα ότι η πρόληψη σώζει ζωές.

Στην Ελλάδα έχουν φωταγωγηθεί μέχρι σήμερα το Ζάππειο Μέγαρο, η Αγορά του ΟΑΚΑ, o Λόφος του Λυκαβηττού, το Δημαρχείο της Αθήνας, ο πύργος του ΟΤΕ στην Θεσσαλονίκη, το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία στο Σύνταγμα, το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, η πλατεία Αριστοτέλους, ο Λευκός Πύργος και η Καμάρα στη Θεσσαλονίκη, το Ενετικό Φρούριο ΚΟΥΛΕ στο Ηράκλειο, το Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου στη Ρόδο και η Πλατεία Σπιανάδα στην Κέρκυρα, το Κτίριο του Μετοχικού Ταμείου Στρατού City Link, η Στοά Σπυρομήλιου, το Hilton Αθηνών και το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Πώς μπορείς να βοηθήσεις και εσύ

Προμηθεύσου το νέο ροζ βραχιολάκι, κατά του καρκίνου του μαστού που έχει σχεδιάσει, για άλλη μια χρονιά, ο Δούκας Χατζηδούκας.*

esteelauder_stadium_pink_01.jpg

Έπειτα, με την βοήθεια των social media, μπορείς να ανεβάσεις μια φωτογραφία, με το χαρακτηριστικό ροζ κορδελάκι, κατά του καρκίνου του μαστού. Με κάθε post και τα hashtags #PinkRibbon25, #ELCdonates και κάνοντας tag το @bcacampaign, $25 δολάρια, θα δίνονται στον αγώνα κατά της ασθένειας.

Αν ενωθούμε όλοι μαζί, μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν κόσμο χωρίς καρκίνο του μαστού!

*Θα το βρεις σε όλα τα σημεία πώλησης Estee Lauder, αλλά και στα φαρμακεία μέσω του δικτύου της Darphin. Η τιμή του είναι 10,50 ευρώ και τα έσοδα από τις πωλήσεις του διατίθενται στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Αλμα Ζωής στην Αθήνα, στην Θεσσαλονίκη και στην Πάτρα.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!