Skip to main content

BEAUTY NEWS

Boost it UP! H επιδερμίδα σου αξίζει τα καλύτερα

Και τώρα μπορείς να της τα προσφέρεις, με μια σειρά περιποίησης κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της!


Κέλλυ Νόβακ

Kάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός. Κάθε πρόσωπο είναι διαφορετικό. Από τα χαρακτηριστικά του, μέχρι και την επιδερμίδα του!

Κάθε επιδερμίδα είναι μοναδική, διαθέτει μοναδικά χαρακτηριστικά. Άρα, είναι σημαντικό να ξέρουμε ότι κάθε επιδερμίδα αξίζει κάτι μοναδικό, σχεδιασμένο εξ’ ολοκλήρου πάνω στις ανάγκες της.

Οφείλουμε να προσφέρουμε… τα καλύτερα στην επιδερμίδα και το πρόσωπό μας. Εγώ, ανακάλυψα ποια είναι αυτά, πριν λίγες ημέρες στην εκδήλωση της Frezyderm και στην παρουσίαση για την νέα σειρά προϊόντων περιποίησης προσώπου!

Με το που πάτησα το πόδι του στον θαυμάσιο χώρο του Ελαιών Loft, η Frezyderm μας καλωσόρισε στον κόσμο των Cream Boosters VELVET CONCENTRATE!
 

boosters_frezyderm_00.jpg
 

Τι είναι τα Cream Boosters; Μια μοναδική tailor made ρουτίνα περιποίησης σχεδιασμένη αποκλειστικά για το δέρμα μας!

Η επιδερμίδα μας δεν έχει πάντα τις ίδιες ανάγκες. Γιατί λοιπόν να ακολουθούμε κάθε μέρα την ίδια ρουτίνα ομορφιάς; Με την βοήθεια του brand, τώρα έχουμε τη δυνατότητα να ενισχύσουμε την καθημερινή περιποίηση επιλέγοντας το στοιχείο εκείνο που χρειαζόμαστε περισσότερο, με ολιγοήμερες personalized αγωγές που στοχεύουν μόνο εκεί που θέλουμε!

H Frezyderm λοιπόν, έφερε στην Ελληνική αγορά την πρώτη ολοκληρωμένη σειρά Personalized Cosmetics, με 14 διαφορετικούς κωδικούς υπερσυμπυκνωμένων συνθέσεων, ο καθένας με στοχευμένη δράση, για να κάνουν «boost» στην φροντίδα και την αυτοπεποίθησή μας!
 

boosters_frezyderm_01.jpg
 

Τι κάνουν τα Cream Boosters VELVET CONCENTRATE:

-Ενισχύουν την δράση κάθε κρέμα που χρησιμοποιούμε καθημερινά με επιπλέον δράσεις

-Ενισχύουν και εμπλουτίζουν την σύνθεση κάθε κρέμας με επιπλέον δραστικά συστατικά

-Ενισχύουν τον κυτταρικό μεταβολισμό για την καλύτερη αφομοίωση των δραστικών και την απόκριση του δέρματος

-Βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας

-Βελτιώνει την υφή κάθε κρέμας που χρησιμοποιούμε καθημερινά.

Επιλέγοντας τη 10ημερη αγωγή, που μας ταιριάζει, ενισχύουμε τη δράση και εμπλουτίζουμε τη σύνθεση της ενυδατικής, αντιγηραντικής, και λευκαντικής κρέμας που καθημερινά εφαρμόζουμε, χωρίς σε καμία περίπτωση έτσι να υποκαθιστούμε την κρέμα ή τον ορό μας.
 

boosters_frezyderm_02.jpg


Πώς να βρεις το… perfect match!

Τόσες πολλές συνθέσεις. Τόσες πολλές επιλογές. Τόσο πολλοί συνδυασμοί με τους οποίους μπορείς να παίξεις, με παραπάνω από μία δράσεις. Τα Cream Boosters VELVET CONCENTRATE μπορούν να συνδυαστούν με οποιαδήποτε κρέμα και να τα χρησιμοποιείς καθημερινά.
 

boosters_frezyderm_03.jpg


Χρήσιμο Tip:

Αφορά όποια αγωγή κι αν ακολουθήσεις. Εφαρμόζεις από μία σταγόνα σε μέτωπο, πηγούνι, παρειές και απλώνεις σε όλο το πρόσωπο με κυκλικές κινήσεις. Συνέχισε κανονικά με τη ρουτίνα περιποίησή σου και με την καθημερινή σου κρέμα ή τον ορό.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

BEAUTY NEWS

Η Margot Robbie υιοθετεί το πιο trendy κούρεμα της χρονιάς και τώρα θέλουμε να αποκτήσουμε κι εμείς bob

Δείτε τη μεγάλη αλλαγή στο hair look της αγαπημένης ηθοποιού

BEAUTY NEWS

Η Elsa Hosk ανανεώνει τα μαλλιά της με το κοντό κούρεμα που θα αντιγράψουμε αυτή την άνοιξη

Αν ψάχνεις κι εσύ το νέο σου hair look, αυτό το pixie cut είναι η πιο κομψή και θηλυκή επιλογή που μπορείς να κάνεις

Προτεινόμενα