Η Ιταλία στο κέντρο της Αθήνας! - AllYou.gr

Search

Η Ιταλία στο κέντρο της Αθήνας!

Η L’Erbolario μόλις γιόρτασε το πρώτο της κατάστημα στην καρδιά της Αθήνας και προσφέρει ένα μοναδικό ταξίδι ομορφιάς!

06 Δεκεμβρίου 2017
Συντάκτης : Kelly Novak

Με το που πλησίασα στην Καπνικαρέα, η μύτη μου «γέμισε» με μοσχοβολιστές μυρωδιές. Αναρωτιόμουν για λίγη ώρα από πού προέρχονται. Κάνοντας λίγα βήματα ακόμη προς την Ερμού 55 & Καπνικαρέας 2, όλες οι απορίες μου λύθηκαν.

Με το που αντίκρυσα αυτή την «ιταλική γωνιά ομορφιάς», κατάλαβα ότι πρόκειται να ζήσω μια μοναδική εμπειρία και κυρίως συνειδητοποίησα ότι από εκεί προήλθαν όλες αυτές οι τρομερές μυρωδιές που είχαν καταλύσει όλο την περιοχή!

Η L’Erbolario, «ευθυνόταν» για όλα αυτά, μια διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρία στον τομέα των φυτικών καλλυντικών, η οποία πριν λίγες ημέρες γιόρτασε το πρώτο της κατάστημα!

Σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό που έδινε την αίσθηση ενός ανθισμένου καταπράσινου κήπου σε συνδυασμό με τη γαλήνη που προσέφεραν οι ιταλικές  μελωδίες, όλοι εμείς που βρεθήκαμε εκεί, είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε την ιστορία της L'Erbolario, μια ιστορία αγάπης μεταξύ του ανθρώπου και της φύσης! Τώρα εξηγείται γιατί όλες αυτές οι μοναδικές μυρωδιές ήταν τόσο αυθεντικές!

Για σχεδόν 40 χρόνια, η L’Erbolario ξεκινώντας από το Lodi της Ιταλίας, μεταφέρει τα δώρα της φύσης σε αποτελεσματικά φυτικά καλλυντικά, με πλήρη σεβασμό στο οικοσύστημα και το όνειρο να κάνει την ομορφιά προσβάσιμη σε όλους. 
 

erbolario_01.jpg
 

Σε τόνους γήινους και ζεστούς, σε πλήρη αρμονία με το περιβάλλον και με έντονη ιταλική φινέτσα, το πρώτο κατάστημα τίμησαν με την παρουσία του πλήθος κόσμου και διακεκριμένοι beauty, fashion, lifestyle bloggers και δημοσιογράφοι και ναι, εντυπωσιαστήκαμε από τα φυτικά προϊόντα και την ιστορία του brand!

 Ένα αρωματικό σύμπαν

Αν επισκεφθείς το κατάστημα της L’Erbolario θα γνωρίσεις τον μαγικά αρωματικό της κόσμο, θα ενημερωθείς για τα νέα προϊόντα, και θα μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων αυτό που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες ή αυτό που θα θέλεις να δωρίσεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Στο κατάστημα της L’Erbolario, όλοι οι λάτρεις των φυτικών καλλυντικών μπορούν να ανακαλύψουν τις Αρωματικές Σειρές που ερμηνεύουν τον ανδρικό και γυναικείο κόσμο μεταφράζοντας τον σε προϊόντα για τον καθαρισμό, τη φροντίδα του προσώπου και τον αρωματισμό του χώρου.

Οι σειρές Περιποίησης Προσώπου απαντούν στις ποικίλες απαιτήσεις του δέρματος, από τις βασικές έως τις πλέον εξειδικευμένες. Η παιδική σειρά είναι μία πλήρης γκάμα προϊόντων ειδικά σχεδιασμένη για παιδιά: μια απαλή λύση για τα μικρά, μία συγκεκριμένη απάντηση για τις ανάγκες των μαμάδων.

Η αντηλιακή σειρά καλύπτει κάθε ανάγκη της επιδερμίδας πριν και μετά την έκθεση στον ήλιο. Η σειρά για τα κατοικίδια φροντίζει με τον καλύτερο τρόπο τους πιστούς φίλους μας. 

Ένας ακόμη λόγος που θα λατρέψεις την L'Erbolario; Ο σεβασμός στο περιβάλλον!

 «L'Erbolario» σημαίνει σεβασμός για το περιβάλλον, βαθιά γνώση του αντικειμένου και αγάπη για την ομορφιά. Κάθε προϊόν περιέχει ένα μικρό μυστικό της φύσης σε μία πολύτιμη και αποκλειστική φόρμουλα. Ένα όνειρο που χτίστηκε κομμάτι-κομμάτι συνδυάζοντας παραδοσιακή φυτολογία και τεχνολογική καινοτομία. Από την ιδέα στην υλοποίηση και από το κουτί στη διανομή, με σημασία στην τελευταία λεπτομέρεια!

Ακόμη ένας σημαντικός λόγος: Η οικολογική πολιτική της L’Erbolario είναι άμεσα συνδεδεμένη με την αγάπη για τα ζώα.  Από χρόνια και με αδιαπραγμάτευτη δέσμευση, η εταιρία τηρεί τα διεθνή standards του "against animal testing", αρνούμενη κάθε μορφή πειραμάτων στα ζώα. Η L'Erbolario έδωσε την πρώτη μάχη κατά των πειραμάτων στα ζώα, σε ό,τι αφορά τα τελικά προϊόντα και μετά ένωσε τις δυνάμεις της με το LAV (Anti-Vivisection Society) για να επεκταθεί και στις πρώτες ύλες!

Ακολουθήσε την L’Erbolario στα social media:  

Facebook Page: L’ Erbolario Greece 

Instagram Page: @erbolario_greece 

www.erbolario.gr   

Διανομή 

Τα προϊόντα L’Erbolario στην Ελλάδα διανέμονται σε επιλεγμένα φαρμακεία και στο κατάστημα της L’ Erbolario (Ερμού 55 και Καπνικαρέας 2).Ακολούθησε το allyou στο Instagram!