Skip to main content

BEAUTY NEWS

Bath Stories: Όλα όσα πρέπει να κάνεις πριν το μπάνιο!

Ο απόλυτος οδηγός για να βγεις από το μπάνιο σου με τη λαμπερή  και φρέσκια επιδερμίδα που πάντα αναζητούσες.


Κέλλυ Νόβακ

Αν με ρωτήσεις τι θεωρώ την top κατάκτηση στο τομέα της ομορφιάς, χωρίς δισταγμό θα σου πω: μια λαμπερή επιδερμίδα!

Για μένα αυτό είναι το πιο σημαντικό! Όλες μας ΠΡΕΠΕΙ να έχουμε, αυτό που λέμε «καλή βάση». Και μια τέτοια «καλή βάση» είναι ένα περιποιημένο δέρμα στο πρόσωπο και στο σώμα.

Πώς όμως αποκτάς αυτό το όμορφο δέρμα; Πώς μπορείς να κάνεις την επιδερμίδα σου να λάμπει; Ειδικά, τώρα τον χειμώνα και τις γιορτές μετά απ΄όλα αυτά τα ξενύχτια;

Όλα είναι εφικτά! Όλα τα μπορούμε! Αρκεί να έχουμε τις σωστές καθημερινές συνήθειες!

Για μένα λοιπόν, όλα ξεκινούν στο μπάνιο! Λίγο πριν μπω στην μπανιέρα, όση ώρα… πλατσουρίζω, αλλά και μετά. Στο μπάνιο γίνονται τα… μαγικά.

Και για να είμαι ειλικρινής, δεν χρειάζονται μαγικά για να καταφέρω να αποκτήσω ένα δέρμα από μετάξι. Αρκούν τα σωστά βήματα και τα κατάλληλα προϊόντα ομορφιάς!

 

03native_nivea_01.JPG 

Έχω λοιπόν, το…  τελετουργικό μου όταν κάνω μπάνιο. Και μη νομίζεις, έχω πάντα μαζί μου και τους κατάλληλους συμμάχους. Και ιδού:

#1. Απλώνω ένα ενυδατικό butter πριν μπω στο μπάνιο

Με τον τρόπο αυτό, το δέρμα μου, είναι ήδη πιο απαλό. Και θα είναι και αφού ρίξω νερό πάνω μου! Δεν το κάνω καθημερινά αυτό, αλλά περίπου 2 φορές την εβδομάδα, γιατί δεν έχω πάντα χρόνο. Σε αυτές τις περιπτώσεις χρησιμοποιώ την Κρέμα Σώματος Cocoa Butter της NIVEA, η οποία προσφέρει 48ωρη εντατική και θρεπτική φροντίδα, ενώ δίνει λαμπερή και υγιή όψη στην επιδερμίδα (ακόμη και μετά το μπάνιο).

 

03native_nivea_04.JPG 

#2. Αποφεύγω το σαπούνι

Ενώ, το σαπούνι (βλ. πράσινο σαπούνι) καθαρίζει καλά από τυχόν βρωμιές, η καθημερινή του χρήση προκαλεί ξηρότητα και αφυδατωμένη επιδερμίδα. Σε αυτές τις περιπτώσεις και για ένα απαλό δέρμα, υπάρχει πάντα στο μπάνιο μου, ένα σούπερ ενυδατικό και κρεμώδες αφρόλουτρο. Λατρεύω το Κρεμώδες Αφρόλουτρο Care & Cocoa της NIVEA με βούτυρο κακάο και πρωτεΐνες γάλακτος, το οποίο πέρα από το εκπληκτικό άρωμά του, δημιουργεί έναν μεταξένιο αφρό κατά την διάρκεια του ντους και ξυπνά τις αισθήσεις! Η περιποιητική του σύνθεση φροντίζει την επιδερμίδα, αφήνοντας μια αίσθηση ενυδάτωσης! Αυτό ακριβώς, δηλαδή που χρειάζεται το δέρμα μου!

 

03native_nivea_02.JPG 

#4. Κάνω ένα ζεστό μπάνιο

Μπορεί τα κρύα ντους να προσφέρουν μια επιδερμίδα… «τσίτα», αλλά ένα ζεστό μπάνιο, ηρεμεί σώμα και πνεύμα, ενώ με την θερμότητα ανοίγουν οι πόροι  με αποτέλεσμα το δέρμα μας να «δέχεται» τα προϊόντα περιποίησης που χρησιμοποιούμε με πολύ πιο αποτελεσματικό τρόπο.

#4. Κάνω ένα ελαφρύ scrub

Συνδυαστικά με το ζεστό μπάνιο, ένα ήπιο scrub θα αφαιρέσει τα νεκρά κύτταρα του σώματος, άρα το δέρμα θα ενυδατωθεί ακόμη καλύτερα μετέπειτα.

#5. Ενυδάτωση x3

Το scrub χρειάζεται άμεση ενυδάτωση, μιας και μετά απ’ αυτή την διαδικασία, το δέρμα παραμένει «εκτεθειμένο». Έτσι, αφού ξεβγάλω το αφρόλουτρο, απλώνω στο δέρμα μου το Conditioner Σώματος της NIVEA, Cocoa Indulging το οποίο περιποιείται και ενυδατώνει την επιδερμίδα σε δευτερόλεπτα, ενώ απορροφάται αμέσως από το δέρμα. Έπειτα, ξεβγάζω το conditioner και βγαίνω από το μπάνιο.

 

03native_nivea_03.JPG 

#6. Αποφεύγω τα χρονοβόρα ντους

Δεκαπέντε με είκοσι λεπτά είναι ο ιδανικός χρόνος για ένα ντους, αλλά και για να προλάβω να εφαρμόσω στην επιδερμίδα μου, όλα όσα χρειάζομαι για να την διατηρήσω απαλή. Επίσης, τα χρονοβόρα ντους προκαλούν ξηρότητα στην επιδερμίδα, καθώς αφαιρούν όλα τα φυσικά (και ενυδατικά) έλαια που παράγει ο οργανισμός.

#7. Η ενυδάτωση είναι must

Αφιερώνω πολύ χρόνο στην ενυδάτωση του σώματός μου, μετά το μπάνιο. Περίπου 5 με 7 λεπτά είναι ο χρόνος που επενδύω (γιατί είναι επένδυση η ενυδάτωση) ώστε αποκτήσω την λαμπερή επιδερμίδα που αναζητώ. Σε αυτό με βοηθάει το Body Milk Cocoa Indulging της NIVEA με βούτυρο κακάο και Βιταμίνη Ε, το οποίο προσφέρει μια εμπειρία ενυδάτωσης! Είναι ιδανικό για ξηρές επιδερμίδες, προσφέρει εντατική ενυδάτωση που διαρκεί, ενώ φωτίζει την επιδερμίδα! Το δέρμα μου, έτσι, λάμπει όλη μέρα.

 

03native_nivea_00.JPG 

Πόσα βήματα κάναμε; Μόλις 7! Και να που όλα είναι μπορούν να συμβούν! Και βγαίνοντας από το μπάνιο μας, εκτός από δροσερές, θα είμαστε ΚΑΙ λαμπερές!

Μόνο λίγα λεπτά από την ζωή μας διαθέσαμε στον εαυτό μας. ΟΚ, είχαμε και τα τέλεια beauty products. Τα σωστά και τα κατάλληλα! Έτσι, όμως, οι φετινές γιορτές θα είναι για μας οι πιο… λαμπερές !

Merry Christmas and Happy New Year!

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

BEAUTY NEWS

Η Margot Robbie υιοθετεί το πιο trendy κούρεμα της χρονιάς και τώρα θέλουμε να αποκτήσουμε κι εμείς bob

Δείτε τη μεγάλη αλλαγή στο hair look της αγαπημένης ηθοποιού

BEAUTY NEWS

Η Elsa Hosk ανανεώνει τα μαλλιά της με το κοντό κούρεμα που θα αντιγράψουμε αυτή την άνοιξη

Αν ψάχνεις κι εσύ το νέο σου hair look, αυτό το pixie cut είναι η πιο κομψή και θηλυκή επιλογή που μπορείς να κάνεις

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός