Skip to main content

BEAUTY NEWS

Εσύ τραγουδάς στην μπανιέρα;

Το Vidal σε προτρέπει να αλλάξεις διάθεση και να… join the party!


Κέλλυ Νόβακ

Ένα διαφορετικό πάρτι με άρωμα VIDAL, μας άλλαξε τη διάθεση πριν λίγες ημέρες, όταν επισκεφθήκαμε τον όμορφο χώρο του Marlin’s House.

Το VIDAL, το αγαπημένο αφρόλουτρο όλης της οικογένειας,  μας υποδέχτηκε στον όμορφο και ιδιαίτερο παιδότοπο στη Νέα Φιλαδέλφεια, σε μία άκρως διασκεδαστική εκδήλωση, και μας… «άλλαξε την διάθεση», με την βοήθεια του VIDAL, όπως μας προτρέπει και η νέα του καμπάνια!

vidal_press_01.jpg

Η επιλογή του χώρου, δεν έγινε φυσικά τυχαία, μιας και σκοπός του VIDAL ήταν να δημιουργήσει ένα πάρτι, ικανό να μας αλλάξει τη διάθεσή, και τι πιο όμορφο από ένα πάρτι που θα μας γύριζε στην παιδική μας ηλικία.

vidal_press_02.jpg

Αφορμή για την ημέρα αυτή, αποτέλεσαν τα δύο νέα αρώματα που προστέθηκαν στην γκάμα του VIDAL και δεν είναι άλλα από το Vidal Almond & Karitè και το Vidal Hydra Pure.

vidal_press_002.jpgvidal_press_03.jpg

Αφού απολαύσαμε τον καφέ μας παρέα με αγαπημένους φίλους και συνεργάτες, παρακολουθήσαμε μία μικρή παρουσίαση του προϊόντος και των δύο νέων αρωμάτων. Με την ολοκλήρωση της παρουσίασης αυτής, αποκαλύφθηκε και η μεγάλη έκπληξη! Μία μπανιέρα – καραόκε μας περίμενε για να ξεδιπλώσουμε τις φωνητικές, και όχι μόνο, δυνατότητές μας! Αφήνοντας πίσω τον πρώτο ενδοιασμό, πιάσαμε το ιδιαίτερο μικρόφωνο και επιλέξαμε το τραγούδι που θα θέλαμε να ερμηνεύσουμε. Τα ντουέτα αλλά και τα girl bands δεν έλειψαν, απογειώνοντας τη διασκέδαση.

vidal_press_04.jpg

Η ολοκλήρωση του πάρτι μας βρήκε όλους με ένα πλατύ χαμόγελο και τη δύναμη να συνεχίζουν την ημέρα μας! Γιατί, το VIDAL μπορεί να μας αλλάξει τη διάθεσή με το δικό του, μοναδικό, τρόπο!

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Η Elsa Hosk ανανεώνει τα μαλλιά της με το κοντό κούρεμα που θα αντιγράψουμε αυτή την άνοιξη

Αν ψάχνεις κι εσύ το νέο σου hair look, αυτό το pixie cut είναι η πιο κομψή και θηλυκή επιλογή που μπορείς να κάνεις

Προτεινόμενα

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η ζωή είναι σαν να κάνεις ποδήλατο. Για να διατηρήσεις την ισορροπία, πρέπει να συνεχίσεις να κινείσαι» Άλμπερτ Άινσταϊν

Μαθήματα σοφίας και ζωής από τον Άλμπερτ Άινσταϊν που πέθανε στις 18 Απριλίου του 1955

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται

VIRAL

The Sympathizer: Είδαμε το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς με τον Robert Downey Jr.

Η νέα σειρά από τον σκηνοθέτη του «Oldboy» και «The Handmaiden» είναι ένα καταιγιστικό κατασκοπευτικό θρίλερ με φόντο το τέλος του πολέμου του Βιετνάμ.