Skip to main content

BEAUTY NEWS

Το beauty styler Veet είναι το όνειρο κάθε γυναίκας που βαριέται το τσιμπιδάκι

Δοκιμάσαμε αυτό το ηλεκτρικό τρίμερ και σου λέμε όσα θες να ξέρεις. 


Μαριέτα Χριστοπούλου

Τα πράγματα κύλησαν κάπως έτσι: έβλεπα κάτι στην τηλεόραση. Μπήκαν οι διαφημίσεις. Χάζευα αδιάφορα. Και κάπου εκεί είδα τη συσκευή αποτρίχωσης Veet Sensitive Precision. Έδειχνε τα φρύδια μιας γυναίκας να εξαφανίζονται "μαγικά" με ένα πέρασμα. 

Δεν ήθελα και πολύ... Την επόμενη μέρα έψαξα τη συσκευή, την έκανα δική μου, και τη δοκίμασα. Ο λόγος είναι πολύ απλός: υπάρχουν οι γυναίκες που αγαπούν τις ώρες με τα τσιμπιδάκια, αλλά υπάρχω κι εγώ, που βαριέμαι απίστευτα πολύ τη διαδικασία. Και επειδή είμαι σίγουρη πως δεν είμαι μόνη μου σε αυτόν τον κόσμο, μοιράζομαι μαζί σου όλες τις λεπτομέρειες για μια συσκευή που φαίνεται πολύ καλή για να είναι αληθινή - κι όμως είναι.  

Αρχικά, τη βρίσκεις πανεύκολα είτε online, είτε σε καταστήματα με είδη ομορφιάς και φαρμακεία, σε τιμή προσιτή. Στη συσκευασία βρίσκεται η λαβή που περιέχει τον κινητήρα, μια μπαταρία μεγέθους ΑΑ, ένα φυλλάδιο με οδηγίες χρήσης, η κεφαλή ακριβείας για το πρόσωπο με ένα συνδυασμό εξαρτημάτων της χτένας 2m και 4m, μια κεφαλή trimmer σώματος με μια μεταβλητού μήκους χτένα, ένα πώμα και μια σακούλα ομορφιάς για να το παίρνεις οπουδήποτε μαζί.
 

veetsyskin.jpg    

 

Όπως καταλαβαίνεις, δεν είναι μόνο για φρύδια. Κάνει πολύ καλή δουλειά στο μπικίνι και τις μασχάλες, αλλά στέκομαι στο κομμάτι των φρυδιών γιατί ήταν αυτό που με έκαιγε. Ανοίγω, λοιπόν, τη συσκευασία. Βάζω τη μπαταρία στο κάτω μέρος, κουμπώνω, και πάω στο 1. Τέλεια, δουλεύει.

Βάζω την κεφαλή υψηλής ακριβείας για κούρεμα των φρυδιών, σε στεγνό δέρμα. Μια χαρά. Μετά την αφαιρώ για να κάνω τον σχηματισμό. Τέλειο. Σύνολο χρόνου που αφιέρωσα: 1 λεπτό. Τα φρύδια μου; Όπως τα θέλω.

Περνάει μια εβδομάδα, για να δω πώς βγαίνουν οι τρίχες. Μια από τα ίδια, καμία διαφορά από το τσιμπιδάκι. Ακολουθώ την ίδια διαδικασία, πολύ πιο εξοικειωμένη πια με την διαδικασία και την κεφαλή. Δες και μόνη σου αποτέλεσμα:
 

clickveet.jpg
 

Το μυστικό αυτού του μικρού θαύματος, βρίσκεται στις κεφαλές, οι οποίες παρέχουν απαλό και ακριβές trimming, χωρίς τον κίνδυνο τραυματισμών, αφού οι λεπίδες δεν αγγίζουν το δέρμα. Η Veet Sensitive Precision είναι, με λίγα λόγια, γρήγορη και απαλή. Κόβει και σχηματίζει τις τρίχες όπως θέλεις. Καλό θα είναι, βέβαια, να έχεις βρει το σχήμα των φρυδιών σου και απλά να το φρεσκάρεις με το τρίμερ! Επίσης, καθαρίζεται πανεύκολα. Το ειδικό χτενάκι που έχει στη συσκευασία, βοηθάει να απομακρυνθούν οι τρίχες που έχουν μείνει στην κεφαλή. Μετά λίγο νερό και έτοιμη για επόμενη χρύση.

Γιατί trimming;

Aν δεν είσαι εξοικειωμένη με το trimming, κάθε άλλο παρά να το φοβάσαι πρέπει. Με το κλασικό τσιμπιδάκι, σε ό,τι αφορά τα φρύδια, πονάς και πολλές φορές ίσως τραυματίζεις τους θύλακες των τριχών σου. Σίγουρα θα έχεις δει κάποια φορά έναν τραυματισμό, μια μελανιά, ή ακανόνιστη τριχοφυία. Αυτό οφείλεται στη στρέβλωση του θύλακα που μπορεί να προκληθεί από το τσιμπιδάκι. Το trimming είναι ξεκάθαρα πιο βολικό και ανώδυνο. Επίσης, σε ευαίσθητες περιοχές όπως μασχάλες και μπικίνι, έχει πολλαπλά οφέλη συγκριτικά με το ξύρισμα. Το trimming μπορεί να γίνει σε στεγνό δέρμα, δε θέλει αφρό ξυρίσματος, "καταφέρνει" τρίχες κάθε μεγέθους, και η λεπίδα δεν αγγίζει το δέρμα. Στο ξύρισμα, χρειάζεται υγρό δέρμα, αφρός. Επίσης, όταν επιλέγεις να ξυριστείς αφιερώνεις περισσότερο χρόνο, ενώ έχεις λιγότερο έλεγχο και φυσικά υπάρχει ο κίνδυνος τραυματισμού.

A, και μια σημαντική λεπτομέρεια: αν έχεις θέμα με εσωτερικές τρίχες στο μπικίνι, το trimming είναι αυτό που χρειάζεσαι. Οι εσωτερικές τρίχες εμφανίζονται όταν υπάρχει εξωτερική πίεση σε φρεσκοκομμένες τρίχες. Η κοφτερή άκρη πιέζεται ξανά μέσα στο δέρμα εξαιτίας υφασμάτων, στενών ρούχων κλπ.  Το Veet Sensitive Precision κόβει σε ένα μίνιμουμ μήκος 0.5mm, και έτσι είναι απίθανο να οδηγήσει σε γέννηση εσωτερικών τριχών.

Δες και το βιντεάκι για να έχεις μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα και... καλές, γρήγορες, ανώδυνες αποτριχώσεις. 

https://www.youtube.com/watch?v=XI8tlyTIuH8

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

FASHION TRENDS

Ποια σανδάλια είναι η πιο κομψή τάση του καλοκαιριού 2024;

Κομψά και άνετα – με «δαχτυλίδι» που τα κάνει να ξεχωρίζουν

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Θετικά τα νέα για την υγεία του - Ανταποκρίθηκε σε οδηγίες γιατρών

Παραμένει στη ΜΕΘ με μηχανική υποστήριξη έναν μήνα μετά την ανακοπή

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε