Skip to main content

BEAUTY NEWS

Ο ονειρικός κήπος του Karl Lagerfeld

Απόλαυσε τα εκπληκτικά beauty looks του οίκου Chanel από την συλλογή Υψηλής Ραπτικής.


Κέλλυ Νόβακ

Όλοι οι καλεσμένοι αυτού του show θα σου πουν το ίδιο «Ήταν σαν να κάναμε μία βόλτα στους μεγαλοπρεπείς κήπους των Βερσαλλιών». Και η αλήθεια είναι ότι αυτή την αίσθηση μας έδωσε και εμάς, το show του οίκου Chanel για την Haute Couture συλλογή που παρουσιάστηκε στο Grand Palais την Δευτέρα το απόγευμα, μέσα από τις φωτογραφίες.

Για άλλη μία φορά, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του brand, Karl Lagerfeld μεταμόρφωσε το Grand Palais σε έναν εντυπωσιακό γαλλικό κήπο γεμάτο με παρτέρια από γιασεμιά και τριαντάφυλλα, σιντριβάνια και λουλουδάτα μονοπάτια που λύγισαν ακόμη και τον πιο κυνικό που σιχαίνεται κάθε είδους ρομαντισμό.

Ήταν ξεκάθαρο λοιπόν, το μήνυμα του Lagerfeld για την Spring 2018 Haute Couture. Τα λουλούδια είναι πάλι ένας καλός λόγος για να μετατρέψουμε την άνοιξη τις εμφανίσεις μας σε πιο ρομαντικές, ρετρό και άκρως κομψές.

Πέρα από τις εκπληκτικές δημιουργίες της συλλογής ήταν και τα beauty looks τα οποία κατάφεραν να μας τραβήξουν την προσοχή.

Μίνι μπουκέτα από ροζ και λευκά τριαντάφυλλα κόσμησαν τα κεφάλια μοντέλων όπως της Kaia Gerber και της Luna Bijl, τα οποία καλύπτονταν περίτεχνα από ημιδιάφανα, κοντά πέπλα.

Οι μίνιμαλ, κομψές χαμηλές αλογοουρές ήταν το “key hairstyle” του show, το οποίο ταίριαζε εξαιρετικά με τα σύνολα αλλά και με το γενικότερο concept του show που «φώναζε» ξεκάθαρα ένα πράγμα: φινέτσα.

https://www.instagram.com/p/BeSzGkLgl7V/?taken-by=sammcknight1

Τα dreamy looks ολοκληρώθηκαν με εξίσου dreamy μακιγιάζ. Φούξια χείλη και λαμπερές επιδερμίδες ήταν τα βασικά χαρακτηριστικά των μακιγιάζ που δημιούργησαν οι makeup artists. Κλασικό γαλλικό look που χαρακτηρίζει τις γυναίκες των Βερσαλλιών, μίας και το touch του ροζ ρουζ στα μάγουλα των μοντέλων, θύμιζε λες και μόλις είχαν γυρίσει από μία μεγάλη και απολαυστική βόλτα στους κήπους του παλατιού.

https://www.instagram.com/p/BeSsBEUgb5z/?taken-by=sammcknight1

Απόλαυσέ τα παρακάτω.

https://www.instagram.com/p/BeSmYsAg96Z/?taken-by=chanelofficial
 

2018_chanel_springhautecouture_01.jpg2018_chanel_springhautecouture_02.jpg2018_chanel_springhautecouture_03.jpg2018_chanel_springhautecouture_04.jpg

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Πώς να απαλλαγείτε από τα μαύρα στίγματα σωστά, σύμφωνα με τους ειδικούς

Όλα τα χρήσιμα tips για να το κάνετε σωστά.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party