Skip to main content

BEAUTY NEWS

Οι ανοιξιάτικες τάσεις που θα θέλεις να δοκιμάσεις από τώρα

5 τάσεις που θα λατρέψεις και θα θέλεις να υιοθετήσεις asap!


Κέλλυ Νόβακ

Μπορεί να σου φαίνεται ότι είναι νωρίς να μιλάμε για ανοιξιάτικες τάσεις, αλλά στον κόσμο της ομορφιάς είμαστε, οπότε απλά δεν μπορούμε να περιμένουμε! Ειδικά, όσον αφορά τις παρακάτω τάσεις! Επειδή οι σχεδιαστές, τα brands κτλ. τις χαρακτηρίζουν ως «ανοιξιάτικες», αυτό δεν σημαίνει ότι εμείς δεν μπορούμε να τις δοκιμάσουμε τώρα, τον χειμώνα!

Κανείς δεν μας σταματάει να υιοθετήσουμε looks τα οποία ξέρουμε από τώρα ότι πρόκειται να ομορφύνουν τις εμφανίσεις και την καθημερινότητά μας, και τα παρακάτω μας το προσφέρουν απλόχερα!

Τα παρακάτω 5 trends μπορεί να έχουν προκύψει από τις συλλογές Άνοιξη 2018, αλλά εμείς δεν μπορούμε να περιμένουμε μέχρι τότε για να τις δοκιμάσουμε.

Και όπως σου είπα, δεν υπάρχει λόγος να περιμένουμε, ειδικά μόλις δεις αυτά τα looks και καταλάβεις ότι μπορούμε να τα εφαρμόσουμε είτε είναι άνοιξη, είτε χειμώνας!

Graphic eyeliner

5springtrends_ullwanttowearnow_01.jpg

Το eyeliner παίρνει νέα μορφή για την άνοιξη. Από bold αποχρώσεις, μέχρι και μεταλλικές λεπτομέρειες το eyeliner πλέον «μεταμορφώνεται» στο πιο ενδιαφέρον, δημιουργώντας μακιγιάζ επίκαιρα και κουλ!

Πλεξούδες

5springtrends_ullwanttowearnow_02.jpg

Ναι, τις πλεξούδες τις έχουμε συνδέσει με την άνοιξη, τα ανθισμένα λιβάδια και τα μοσχοβολιστά λουλούδια. Αλλά είναι μία τάση η οποία είναι αρκετά «ευέλικτη» και ταιριάζει όλες τις εποχές!

Mονόχρωμο μακιγιάζ

5springtrends_ullwanttowearnow_03.jpg

Μπορεί την άνοιξη να προτιμήσεις ροζ ή βιολετί παστέλ αποχρώσεις για τα μακιγιάζ σου. Τώρα όμως που είναι χειμώνας, μπορεί να κάνεις αυτή την τάση πιο… χειμωνιάτικη επιλέγοντας πιο moody μοβ ή μπλε navy αποχρώσεις! Tip: προτίμησε κρεμώδεις φόρμουλες για τις σκιές ματιών σου για πιο εύκολη εφαρμογή και πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Wet look

5springtrends_ullwanttowearnow_04.jpg

Γνωστό το σενάριο. Τα “sleek back hair” ή το wet look αποτέλεσμα είναι ένα από τα χτενίσματα που φοριούνται πολύ τους ανοιξιάτικους μήνες του χρόνου. Γιατί όχι και τώρα όμως;

Lacquer χείλη

5springtrends_ullwanttowearnow_05.jpg

Ωραία τα ματ χείλη, αλλά σκέψου τι αποτέλεσμα θα προσφέρεις στα μακιγιάζ σου με ένα εντυπωσιακό glossy, φλογερό κόκκινο κραγιόν. Τα lacquer ή αλλιώς glossy χείλη με έξτρα δόση λάμψης θα γίνουν τα αγαπημένα σου από τώρα!

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΥΓΕΙΑ

6 καθημερινές συνήθειες που αυξάνουν εκθετικά το ρίσκο απόκτησης καρκίνου

Όλα εκείνα που πρέπει να αποφεύγεις για την προστασία της υγείας σου