Τα πιο καινοτόμα δερματολογικά προϊόντα καταφθάνουν στην χώρα μας - AllYou.gr

Search

Τα πιο καινοτόμα δερματολογικά προϊόντα καταφθάνουν στην χώρα μας

Η στρατηγικής σημασίας συνεργασία δύο εταιριών με σκοπό να προωθήσουν στην Ελλάδα εξειδικευμένα προϊόντα για το δέρμα.

14 Φεβρουαρίου 2018

Τα τελευταία χρόνια και για την ακρίβεια, από το ξεκίνημα της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, γυναίκες (και άνδρες) στην χώρα μας, φαίνεται να έχουν περισσότερη διάθεση να περιποιηθούν το δέρμα τους και συγκεκριμένα, την υγεία της επιδερμίδας τους, παρόλους τους οικονομικούς περιορισμούς.

Αυτό ήταν μία από τις χρήσιμες πληροφορίες που μάθαμε την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου, στο Ε.Β.Ε.Α., στη Συνέντευξη Τύπου του Ομίλου Φαρμασέρβ – Λίλλυ – του ομίλου με την πολυετή εμπειρία και ηγετική θέση στον τομέα της ανθρώπινης υγείας – κατά την οποία ανακοινώθηκε η Νέα Στρατηγική Συνεργασία με την ηγετική εταιρεία στο χώρο της δερματολογίας Galderma, τμήμα της Nestle, για την προώθηση και διάθεση καταξιωμένων και καινοτόμων δερματολογικών προϊόντων στην χώρα.

Ομιλητές της συνέντευξης ήταν ο κ. Διονύσιος ΦΙΛΙΩΤΗΣ, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Φαρμασέρβ-Λίλλυ, ο κ. Bernat ALBINYANA, Γενικός Διευθυντής Ιταλίας & Ελλάδας της Galderma, ο κ. Δημήτρης ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ, Καθηγητής Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας ΕΚΠΑ, Νοσοκ. «Α. Συγγρός» και ο κ. Δημήτρης ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, Καθηγητής Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας ΑΠΘ, Νοσοκ. «Ιπποκράτειο».

«Σήμερα ανακοινώνουμε τη Νέα μας Συνεργασία με την εταιρεία Galderma, μέλος του κολοσσού Nestle! Είμαστε πάρα πολύ υπερήφανοι που μια εταιρεία όπως η Nestle, μέσα από έρευνα με σοβαρά και αυστηρά κριτήρια, ξεχώρισε και επέλεξε τη Φαρμασέρβ ως επιχειρηματικό συνεργάτη και ως μια εταιρεία που συμβαδίζει μαζί της σε ποιότητα, κύρος, ηθική και ισχύ!» δήλωσε κατά τον χαιρετισμό του ο κ. Διονύσιος ΦΙΛΙΩΤΗΣ, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Φαρμασέρβ-Λίλλυ.

«Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος για τη νέα μας συνεργασία με τη Φαρμασέρβ-Λίλλυ! Μια συνεργασία με πολύ μεγάλη δυναμική, η οποία έρχεται να προσφέρει μοναδικά, καινοτόμα, πρωτοποριακά προϊόντα στην Ελληνική αγορά. Η συνεργασία μας αφορά σε συνταγογραφούμενα φάρμακα, σε μη συνταγογραφούμενα φάρμακα και σε καταναλωτικά προϊόντα περιποίησης και φροντίδας του δέρματος. Προϊόντα τα οποία κυκλοφορούν με επιτυχία σε πολλές χώρες του κόσμου. Αγορές όπως Ασία, Κορέα, Ηνωμένο Βασίλειο και η υπόλοιπη Ευρώπη. Επίσης, αφορά σε προϊόντα ιατρικής αισθητικής τα οποία είναι τόσο πρωτοποριακά που θα αλλάξουν ολοκληρωτικά τον τρόπο που ο κόσμος αντιμετωπίζει τη φροντίδα του δέρματος» ανέφερε στην ομιλία του ο κ. Bernat ALBINYANA, Γενικός Διευθυντής Ιταλίας & Ελλάδας της Galderma.

Η συνεργασία της Φαρμασέρβ – Λίλλυ με την Galderma περιλαμβάνει:

---Φάρμακα κατάλληλα για την αντιμετώπιση της ακμής, της ροδόχρους νόσου, της ψωρίασης του τριχωτού της κεφαλής και της ακτινικής κεράτωσης.

---Μια πρωτοποριακή σειρά δερμοκαλλυντικών για τη φροντίδα του ευαίσθητου, ξηρού, ακνεϊκού ή ατοπικού δέρματος καθώς και προϊόντων για την ονυχομυκητίαση.

---Εξελιγμένης τεχνολογίας προϊόντα αισθητικής δερματολογίας ενέσιμου υαλουρονικού οξέος για καταπολέμηση ρυτίδων.

Με την νέα αυτή συνεργασία με την Galderma, η Φαρμασέρβ – Λίλλυ επεκτείνει την επιχειρηματική της δραστηριότητα και στον τομέα της δερματολογίας.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!