Skip to main content

BEAUTY NEWS

3 βιταμίνες που κάνουν καλό στα μαλλιά, το δέρμα και τα νύχια

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τα πιο θεαματικά αποτελέσματα στις εμφανίσεις σου!


Κέλλυ Νόβακ

Υπάρχει γυναίκα που να μην θέλει μία τέλεια επιδερμίδα, χωρίς σπυράκια και σημάδια, μαλλιά πλούσια και λαμπερά, και νύχια που να μην σπάνε με το παραμικρό; Ρητορική ήταν η ερώτηση, γιατί η απάντηση είναι γνωστή: όλες οι γυναίκες τα θέλουμε όλα αυτά!

Και λογικό δεν είναι; Ειδικά, όσες από εμάς πασχίζουμε καθημερινά να τα έχουμε όλα στην… εντέλεια! Δηλαδή, γιατί και τις κρέμες μας μπορεί να βάζουμε, και τα μανικιούρ μας να κάνουμε και τα μαλλιά μας να περιποιούμαστε, αλλά να μην έχουμε πάντα τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, πρέπει να ενισχύουμε την κατάσταση με τις κατάλληλες βιταμίνες. Ποιες είναι λοιπόν, αυτές που τα προσφέρουν όλα, σε ένα… χαπάκι; Δηλαδή και λαμπερή επιδερμίδα, και τέλεια νύχια και μαλλιά;

Δες παρακάτω!

Βιταμίνη E

Η βιταμίνη Ε λειτουργεί σαν μεμβράνη προς τα κύτταρα προστατεύοντάς τα από τις ελεύθερες ρίζες κάτι το οποίο παίζει μεγάλο ρόλο στην πρόωρη γήρανση. Επίσης, η βιταμίνη Ε προστατεύει το δέρμα από τον ήλιο και τους ρύπους. Επίσης, έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες κάτι το οποίο βοηθάει τα ευαίσθητα δέρματα, ενώ ενυδατώνει εις βάθος.

Ψευδάργυρος

Ο ψευδάργυρος είναι ένα σημαντικό αντιοξειδωτικό με εκπληκτικές αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες κάτι που είναι πολύ βοηθητικό για το δέρμα. Επίσης, είναι ένα βασικό συστατικό για την αναπαραγωγή νέων κυττάρων σε όλα τα σημεία του σώματος που σημαίνει ότι κάνει πολύ καλό στα μαλλιά και τα νύχια τα οποία χρειάζονται συνεχώς τον ψευδάργυρο για να παράγουν πιο δυνατά κύτταρα.

Βιταμίνη C

Αν το δέρμα σου είναι θαμπό, τότε χρειάζεσαι βιταμίνη C τώρα! Προσφέρει λαμπερή επιδερμίδα, ενώ έχει εξαιρετικές αντιγηραντικές ιδιότητες, καθώς βοηθάει στην αναπαραγωγή του κολλαγόνου και στην προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς