Η Victoria Beckham θα κυκλοφορήσει την δική της συλλογή προϊόντων ομορφιάς - AllYou.gr

Search

Η Victoria Beckham θα κυκλοφορήσει την δική της συλλογή προϊόντων ομορφιάς

Η γνωστή επιχειρηματίας ανοίγει κι άλλο τα φτερά της!

20 Μαρτίου 2018
Συντάκτης : Kelly Novak

Μετά από μια πολύ επιτυχημένη σειρά μακιγιάζ που δημιούργησε σε συνεργασία με την Estée Lauder, η Victoria Beckham φαίνεται να έχει και άλλες… βλέψεις για τον χώρο της ομορφιάς!

Το να κάνει την δική της σειρά μακιγιάζ ήταν μόνο η αρχή για την γνωστή επιχειρηματία και τώρα έχει σκοπό να επεκταθεί περαιτέρω!

Η ίδια λοιπόν, μόλις επιβεβαίωσε ότι θα κυκλοφορήσει την δική της σειρά με προϊόντα για την περιποίηση της επιδερμίδα αλλά και ένα άρωμα.

«Μου άρεσε πολύ η συνεργασία μου με την Estée Lauder, δηλαδή πόσο φανταστικούς συνεργάτες μπορεί να έχει κανείς! Έμαθα τόσα πολλά και ήταν μια τεράστια, τεράστια επιτυχία», δήλωσε σχετικά η Beckham, σε ένα live βίντεο στο Facebook. «Είχα άμεση σχέση με την δημιουργία της σειράς σε όλα. Και πάλι, όπως και με την Μόδα, έκανα ότι εγώ ήθελα να υπάρχει στο νεσεσέρ μου. Για την ακρίβεια, αυτή την στιγμή που μιλάμε, δημιουργώ το δικό μου χρώμα και την δική μου σειρά περιποίησης για την επιδερμίδα αλλά και ένα άρωμα», συνέχισε.

Η Beckham δήλωσε ότι θέλει να δημιουργήσει προϊόντα για την επιδερμίδα τα οποία εκείνη, αλλά και άλλες γυναίκες, θέλουν να χρησιμοποιήσουν, αλλά δεν υπάρχουν ακόμη στην αγορά. «Δεν είναι ποτέ το θέμα να αντιγράψεις τι κάνουν οι άλλοι. Είναι να κάνεις αυτό που θέλεις –τι δεν μπορώ να βρω;».

Η επιχειρηματίας δεν αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες για το πότε θα λανσάρει επίσημα την συλλογή της, αλλά τόνισε ότι δουλεύει με τους καλύτερους επιστήμονες για να δημιουργήσει μια πραγματικά καλή σειρά. «Θέλω πολύ να μάθω και μέσα από αυτό το ταξίδι να εκπαιδεύσω τον εαυτό μου», δήλωσε σχετικά.

Το άρωμα που θα κυκλοφορήσει η Victoria δεν θα είναι το πρώτο για την οικογένεια των Beckham. Ο άνδρας της David έχει δημιουργήσει ήδη 30 αρώματα και κολόνιες για το ομώνυμο label του.

Για το άρωμά του Intimately Beckham, το οποίο κυκλοφόρησε το 2006, η Victoria και ο David πόζαραν μαζί στην καμπάνια του αρώματος.

Τον Ιανουάριο του 2018, ο Beckham μάλιστα, ανακοίνωσε την κυκλοφορία μιας ανδρικής συλλογής με προϊόντα ομορφιάς, που φέρει το όνομα House 99, η οποία περιλαμβάνει από ενυδατική κρέμα, μέχρι και αφρό ξυρίσματος.

Photo: Instagram @victoriabeckhamΑκολούθησε το allyou στο Instagram!