Πώς το νερό με λεμόνι προσφέρει μια υγιή επιδερμίδα - AllYou.gr

Search

Πώς το νερό με λεμόνι προσφέρει μια υγιή επιδερμίδα

Τα οφέλη του να καταναλώνεις αυτό το ρόφημα σε καθημερινή βάση.

22 Μαρτίου 2018
Συντάκτης : Kelly Novak

Είναι γνωστό ότι πρέπει να προσέχουμε την επιδερμίδα μας. Το να ακολουθούμε καθημερινά μια ρουτίνα ομορφιάς, με σκοπό να έχουμε μια λαμπερή και υγιή επιδερμίδα. Παρόλα αυτά, καμιά φορά αυτό δεν είναι αρκετό.

Ανάλογα με την ψυχολογία μας, τις καιρικές συνθήκες, μέχρι και τις συνήθειες που έχουμε αυτό έχει συχνά αντίκτυπο στην επιδερμίδα μας.

Πρέπει πάντα λοιπόν, να ενισχύουμε την περιποίησή της με διάφορους τρόπους. Ένας που έχει αποδειχτεί πολύ καλός τρόπος: το νερό με λεμόνι!

Ένα μεγάλο νερό με φρεσκοστυμμένο λεμόνι (είτε χλιαρό, είτε σε θερμοκρασία δωματίου) βοηθάει πάρα πολύ την κατάσταση. Πώς; Διάβασε παρακάτω!

Αποτοξινώνει

Το ρόφημα αυτό αποτοξινώνει την επιδερμίδα, μιας και το λεμόνι βοηθάει στο να αποβάλλει ο οργανισμός τις βλαβερές τοξίνες που μπορεί να ταλαιπωρούν το δέρμα. Και γενικά «καθαρίζει» τον οργανισμό.

Έχει αντιβακτηριδιακές ιδιότητες

Το λεμόνι είναι φυσικό αντιβακτηριδιακό. Πίνοντάς το θα εξαφανίσει τα βλαβερά βακτήρια ή τα τοξικά μεταλλικά στοιχεία από το αίμα. Αυτό θα βοηθήσει ώστε να καθαρίσει η επιδερμίδα. Ειδικά, αν έχεις ακμή, το νερό με λεμόνι θα βοηθήσει πολύ την κατάσταση.

Φωτίζει την επιδερμίδα

Μιας και το λεμόνι έχει βιταμίνη C, τότε φωτίζει και το δέρμα. Επίσης, αν έχεις διαφορετική τονικότητα στο δέρμα, το ρόφημα αυτό βοηθάει πολύ (βλ. μαύρους κύκλους). Πίνοντας νερό με λεμόνι η επιδερμίδα θα γίνει πιο λαμπερή.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!