Skip to main content

BEAUTY NEWS

Πώς το νερό με λεμόνι προσφέρει μια υγιή επιδερμίδα

Τα οφέλη του να καταναλώνεις αυτό το ρόφημα σε καθημερινή βάση.


Κέλλυ Νόβακ

Είναι γνωστό ότι πρέπει να προσέχουμε την επιδερμίδα μας. Το να ακολουθούμε καθημερινά μια ρουτίνα ομορφιάς, με σκοπό να έχουμε μια λαμπερή και υγιή επιδερμίδα. Παρόλα αυτά, καμιά φορά αυτό δεν είναι αρκετό.

Ανάλογα με την ψυχολογία μας, τις καιρικές συνθήκες, μέχρι και τις συνήθειες που έχουμε αυτό έχει συχνά αντίκτυπο στην επιδερμίδα μας.

Πρέπει πάντα λοιπόν, να ενισχύουμε την περιποίησή της με διάφορους τρόπους. Ένας που έχει αποδειχτεί πολύ καλός τρόπος: το νερό με λεμόνι!

Ένα μεγάλο νερό με φρεσκοστυμμένο λεμόνι (είτε χλιαρό, είτε σε θερμοκρασία δωματίου) βοηθάει πάρα πολύ την κατάσταση. Πώς; Διάβασε παρακάτω!

Αποτοξινώνει

Το ρόφημα αυτό αποτοξινώνει την επιδερμίδα, μιας και το λεμόνι βοηθάει στο να αποβάλλει ο οργανισμός τις βλαβερές τοξίνες που μπορεί να ταλαιπωρούν το δέρμα. Και γενικά «καθαρίζει» τον οργανισμό.

Έχει αντιβακτηριδιακές ιδιότητες

Το λεμόνι είναι φυσικό αντιβακτηριδιακό. Πίνοντάς το θα εξαφανίσει τα βλαβερά βακτήρια ή τα τοξικά μεταλλικά στοιχεία από το αίμα. Αυτό θα βοηθήσει ώστε να καθαρίσει η επιδερμίδα. Ειδικά, αν έχεις ακμή, το νερό με λεμόνι θα βοηθήσει πολύ την κατάσταση.

Φωτίζει την επιδερμίδα

Μιας και το λεμόνι έχει βιταμίνη C, τότε φωτίζει και το δέρμα. Επίσης, αν έχεις διαφορετική τονικότητα στο δέρμα, το ρόφημα αυτό βοηθάει πολύ (βλ. μαύρους κύκλους). Πίνοντας νερό με λεμόνι η επιδερμίδα θα γίνει πιο λαμπερή.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

5 νέες αφίξεις αρωμάτων που θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις αυτήν την άνοιξη

Τα νέα αρώματα που θα προσθέσουμε στο boudoir μας

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

Προτεινόμενα

SINGLES

Πώς να βελτιώσεις την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής σου σε τέσσερα απλά βήματα

Ηρεμία, ενσυνείδηση, αυτοπεποίθηση και καλός ύπνος θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις πιο εύκολα τους προσωπικούς στόχους ευεξίας

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

ΜΟΥΣΙΚΗ

Πέρα από τη θάλασσα | Ο Παύλος Παυλίδης συναντά τον Γιάννη Μαρκόπουλο

Ψηφιακή πρεμιέρα στο Onassis Channel στο YouTube | 31.03.2024 | 21:00 | Σκηνοθεσία: Χρήστος Σαρρής