Skip to main content

BEAUTY NEWS

Η Jennifer Lopez θα κυκλοφορήσει την δική της συλλογή μακιγιάζ

Η γνωστή σταρ «μπαίνει» και επίσημα στον κόσμο της ομορφιάς!


Κέλλυ Νόβακ

Ένα μερίδιο από την «πίτα» του χώρου της Ομορφιάς, θέλει και η Jennifer Lopez. Η γνωστή καλλιτέχνιδα η οποία έχει υπάρξει πρωτοπόρος στα ζητήματα της επιχειρηματολογίας, από το ξεκίνημα της καριέρας της είχε αποδείξει ότι πρόκειται να εκμεταλλευτεί το «όνομά» της, προς όφελός της. Η ίδια χρόνια τώρα συνεργαζόταν με την L'Oréal Paris, ενώ έχει βγάλει πολλά εκατομμύρια δολάρια από τα αρώματά της, όπως το Glow.

Παρόλα αυτά, η ίδια καταλαβαίνει πόσο πολύ έχει ανέβει η τέχνη του μακιγιάζ, γι’ αυτό και αποφάσισε να δημιουργήσει την δική της συλλογή. Συνεργάζεται λοιπόν, με την Inglot και σε λίγες ημέρες μαζί θα κυκλοφορήσουν μια μεγάλη συλλογή μακιγιάζ.

Λέω «μεγάλη», γιατί η συλλογή θα περιλαμβάνει σχεδόν 70 κομμάτια, όπως bronzers, σκιές ματιών, κραγιόν, ρουζ, μάσκαρες, πούδρες και πολλά άλλα. Σύμφωνα με το WWD η συλλογή θα κινείται στις χρωματικές τονικότητες του nude, χρυσού και shimmer, αποχρώσεις που εκφράζουν απόλυτα τα beauty looks της JLO.

«Είναι κάτι το οποίο ήθελα να κάνω εδώ και πολύ καιρό. Μια σειρά μακιγιάζ φάνηκε να είναι η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων, μιας και ο κόσμος πάντα με ρωτάει για τα προϊόντα μακιγιάζ που χρησιμοποιώ για να έχω αυτή τη λάμψη στο δέρμα μου», δήλωσε η Lopez στο WWD.

Συνέχισε λέγοντας: «Ήθελα πολύ να κάνω κάτι που αντιπροσωπεύει αυτά που μου αρέσουν, αυτά που θα χρησιμοποιούσα εγώ από άποψη αποχρώσεων αλλά και ποιότητας. Οι τιμές των προϊόντων ήταν επίσης κάτι πολύ σημαντικό για εμένα γι’ αυτό και επέλεξα να συνεργαστώ με την Inglot. Μαζί δημιουργήσαμε καλής ποιότητας προϊόντα τα οποία είναι οικονομικά».

Το πιο ακριβό κομμάτι της συλλογής, είναι μια customized παλέτα την οποία μπορεί να δημιουργήσει κανείς έτσι όπως θέλει, η οποία ανέρχεται στα 49 δολάρια. Οι τιμές στα υπόλοιπα προϊόντα θα κυμαίνονται από τα 8,50 έως και τα 26 δολάρια.

Η συλλογή θα κυκλοφορήσει στις 26 Απριλίου παγκοσμίως.

Κεντρική φωτό: Instagram @inglotgreece

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

5 νέες αφίξεις αρωμάτων που θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις αυτήν την άνοιξη

Τα νέα αρώματα που θα προσθέσουμε στο boudoir μας

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

Προτεινόμενα

CELEBS

Γιούλικα Σκαφίδα: Δεν είμαι μονογονεϊκή οικογένεια, απλά δεν έχω παντρευτεί

«Είμαι εδώ για να απαντήσω στον γιο μου σε όλα με θάρρος και αλήθεια»

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Ως γυναίκα δεν έχω χώρα. Ως γυναίκα, η χώρα μου είναι όλος ο κόσμος» Virginia Woolf

Η εμβληματική συγγραφέας Virginia Woolf αποφάσισε να φύγει από τη ζωή στις 28 Μαρτίου 1941, αφήνοντας πίσω της ένα μεγαλειώδες έργο

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή