Skip to main content

BEAUTY NEWS

Φέτος το καλοκαίρι… μαύρισε όσο θέλεις

Αντηλιακή προστασία+ Ενυδάτωση + Αντιγήρανση= Frezyderm Active Sun Screen.


Κέλλυ Νόβακ

ΟΚ. Αντηλιακό φοράμε. Κάθε μέρα. Στην Ελλάδα ζούμε εξάλλου. Η ηλιοφάνεια είναι από τις πιο συνηθισμένες συνθήκες σε μια μεσογειακή χώρα, σαν την δική μας που έχει ήλιο, σχεδόν 365 μέρες τον χρόνο. Φέτος, λοιπόν, μπορούμε να… μαυρίσουμε όσο θέλουμε! Και αυτό με την βοήθεια της Frezyderm και της προηγμένης τεχνολογίας των νεών Active Sun Screen αντηλιακών του brand!

Μπορούμε να χαρούμε το χάδι και τη ζεστασιά του ήλιου και να απολαύσουμε τις πιο ξέγνοιαστες στιγμές κάτω απ’ τις αχτίδες του, χωρίς να ανησυχούμε για την προστασία του δέρματός μας από την ακτινοβολία του! Και αυτό χάρη στην Frezyderm που καινοτομεί και παρουσιάζει την ολοκληρωμένη σειρά ηλιοπροστασίας Active Sun Screen.

Για να μη ζούμε πια… στη σκιά η Frezyderm σχεδίασε μία σειρά ηλιοπροστασίας που ξεπερνά τα όρια της φροντίδας, όπως τη γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Αφού πέρα από ολοκληρωμένη ηλιοπροστασία προσφέρει στην επιδερμίδα μας Ενυδατική και Αντιγηραντική δράση!

Συγκεκριμένα, η ολοκληρωμένη σειρά Active Sun Screen μετατρέπει το απλό αντηλιακό σε μία πανίσχυρη ασπίδα αντηλιακής κάλυψης και ολικής δερματικής φροντίδας. Με νέα πρωτοποριακή 360 σύνθεση, που ενώνει 3 ενεργές φόρμουλες σε 1 μόνο προϊόν, και που… μας έχει κάθε στιγμή, υπό την προστασία του.
 

activesunscreen_frezyderm_01.jpg

Η νέα σειρά Active Sun Screen προχωρά ένα βήμα πέρα από τα συμβατικά αντηλιακά στην ηλιοπροστασία και εξασφαλίζει:

#1. Αποτελεσματική προστασία ευρέος φάσματος με φωτοσταθερά φίλτρα νέας τεχνολογίας.

#2. Ενίσχυση της άμυνας του δέρματος στις ακτινοβολίες UVB/UVA/VIS/IR και τις ελεύθερες ρίζες που αυτές επάγουν.  

 

Κεφάλαιο ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

Αξιοποίηση της δύναμης ενός μοναδικού συμπλέγματος υαλουρονικού οξέος που δεν διασπάται στον οργανισμό και εξασφαλίζει ενυδάτωση μακράς δράσης, καλύπτοντας τις αυξημένες ανάγκες ενυδάτωσης της επιδερμίδας και όφελος από τις ευεργετικές δυνατότητες των πολυσακχαριτών θαλάσσιας προέλευσης.

Προσφέρει λοιπόν: 1) Ενεργοποίηση της σύνθεσης κολλαγόνου και ελαστίνης και 2) Προστασία του ενυδατικού ισοζύγιου.

activesunscreen_frezyderm_02.jpg

 

Κεφάλαιο ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ

Σύμπλεγμα ενεργών για ισχυρή δράση όχι μόνο ενάντια στη χρονογήρανση αλλά και στη φωτογήρανση. Η δράση προσφέρει: 1) Σημαντική μείωση των σημείων γήρανσης, 2) Μείωση της καταστροφής των ινών κολλαγόνου και ελαστίνης, 3) Αποτροπή εμφάνισης φλεγμονής στο δέρμα και 4) Ενεργοποίηση κολλαγόνου και ελαστίνης.

DETOX PLANT CHARCOAL. Η ΜΑΥΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΗΛΙΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

activesunscreen_frezyderm_03.jpg

Σχεδιασμένα για να προσφέρουν ισχυρή αποτοξινωτική δράση, χάρις στην ειδικά μελετημένη τους σύνθεση που είναι εμπλουτισμένη με DETOX PLANT CHARCOAL. Ο ενεργός άνθρακας, «μαγνητίζει» και απορροφά όλους τους περιβαλλοντικούς ρύπους που έχουν εισχωρήσει ακόμη και στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος.

Τα ACTIVE SUN SCREEN έχουν ειδική μαύρη χρώση, που υποδεικνύει την ακριβή περιοχή εφαρμογής για ομοιόμορφη επάλειψη του αντιηλιακού. Τα έγχρωμα καλυπτικά αντηλιακά με Τεχνολογία COLOR ADAPT PIGMENTS, προσαρμόζονται σε όλες τις δερματικές αποχρώσεις, προσφέροντας ιδανικό, ομοιόμορφο, αποτέλεσμα και αποτελεσματικότερη ηλιοπροστασία.

activesunscreen_frezyderm_04.jpg

Το μαύρο αυτό χρώμα οφείλεται στον ενεργό άνθρακα, ένα φυσικό συστατικό με ασύλληπτες καθαριστικές ιδιότητες, που λειτουργεί σαν μαγνήτης παγιδεύοντας και απορροφώντας 200 φορές καλύτερα από οποιοδήποτε συστατικό καθαρισμού τους περιβαλλοντικούς ρύπους, τα μικροσωματίδια, τις τοξίνες, τα κατάλοιπα του μακιγιάζ και το σμήγμα που συσσωρεύονται όλη την ημέρα στην επιδερμίδα! 

Μη φοβηθείς το γκρι χρώμα!

Η ειδική μαύρη χρώση υποδηλώνει αν έχει απλωθεί σωστά το αντηλιακό για να μη μείνει ούτε ένα σημείο της επιδερμίδας σου χωρίς κάλυψη και φροντίδα. Με την κατάλληλη επάλειψη, το αντηλιακό θα απλωθεί ομοιόμορφα και θα γίνει ένα με την επιδερμίδα. Σε καμία περίπτωση πάντως, το γκρι χρώμα δεν θα βάψει το δέρμα ή τα ρούχα σου.

Μάθε περισσότερα για τα προϊόντα στο frezyderm.gr.

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

5 νέες αφίξεις αρωμάτων που θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις αυτήν την άνοιξη

Τα νέα αρώματα που θα προσθέσουμε στο boudoir μας

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

Προτεινόμενα

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tips ταχείας ανάρρωσης μετά από χωρισμό

Πώς να κάνεις τον πόνο του χωρισμού να περάσει πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson