Skip to main content

BEAUTY NEWS

Το μυστικό της Meghan Markle για λαμπερή όψη

Η μέλλουσα νυφούλα θα έχει σίγουρα ένα φυσικά ηλιοκαμένο αποτέλεσμα στο γάμο της!


Κέλλυ Νόβακ

Η Meghan Markle είναι από τα πρόσωπα που τον τελευταίο χρόνο απασχολεί πολύ τα Μέσα. Πέρα από τον επερχόμενο, βασιλικό της γάμο με τον Prince Harry, η soon-to-be Δούκισσα του Sussex είναι ένα πρόσωπο το οποίο κοιτάμε συχνά για έμπνευση στα ζητήματα της μόδας και της ομορφιάς!

Ειδικά, όσον αφορά την ρουτίνα ομορφιάς της, όλες οι γυναίκες θέλουμε να μάθουμε τι χρησιμοποιεί και έχει πάντα τόσο αψεγάδιαστες εμφανίσεις! Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία λοιπόν, ότι πολλές από εμάς θα θέλαμε να γνωρίζουμε τι χρησιμοποιεί σε καθημερινή βάση για τα τόσο φυσικά και κομψά beauty looks της. Η ίδια λοιπόν, έχει χωρίς δεύτερη σκέψη, μια τέλεια, ηλιοκαμένη επιδερμίδα!

Πώς το καταφέρνει αυτό λοιπόν; Η πρώην μακιγιέζ της Markle αποκάλυψε πρόσφατα το μυστικό της. Η Lydia Sellers δήλωσε ότι η μέλλουσα Δούκισσα, της ζητούσε πάντα το εξής: να φαίνονται οι φακίδες της.

Της αρέσει πολύ να έχει μία φυσική αλλά λαμπερή βάση, αλλά με ένα προϊόν το οποίο παραμένει σταθερό για ώρες, με σκοπό να δείχνει πάντα στην εντέλεια στα events που παρευρίσκεται.

Η ίδια λοιπόν, δίνει πολύ μεγάλη βάση στο foundation που χρησιμοποιεί, το οποίο είναι αυτό που θα δημιουργήσει την αψεγάδιαστη βάση για το μακιγιάζ της.         Επιλέγει ένα foundation (συγκεκριμένα το Armani Luminous Silk Foundation) το οποίο έχει πολύ ελαφριά σύνθεση, ενώ δεν καλύπτει τις φακίδες της, αλλά παρόλα αυτά καλύπτει τυχόν άλλες ατέλειες στο πρόσωπό της!

Φωτό: Instagram @meghanrachelmarkle

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

5 νέες αφίξεις αρωμάτων που θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις αυτήν την άνοιξη

Τα νέα αρώματα που θα προσθέσουμε στο boudoir μας

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

Προτεινόμενα

CELEBS

Δέσποινα Βανδή: Δείτε την μοντέρνα κουζίνα της

Η τραγουδίστρια λατρεύει τον χώρο της κουζίνας

DO IT YOURSELF

Make up στα ρούχα σου; Δες πώς να μη μείνει λεκές

Μια εύκολη λύση με κάτι που μάλλον έχεις ήδη στο μπάνιο σου

CELEBS

Υρώ Λούπη: Oι μοναδικές χειροτεχνίες της στο εξοχικό της στην Ερέτρια

Έχει μετατρέψει παλιά αντικείμενα σε ... «έργα τέχνης»