Το μυστικό της Meghan Markle για λαμπερή όψη - AllYou.gr

Search

Το μυστικό της Meghan Markle για λαμπερή όψη

Η μέλλουσα νυφούλα θα έχει σίγουρα ένα φυσικά ηλιοκαμένο αποτέλεσμα στο γάμο της!

24 Απριλίου 2018
Συντάκτης : Kelly Novak

Η Meghan Markle είναι από τα πρόσωπα που τον τελευταίο χρόνο απασχολεί πολύ τα Μέσα. Πέρα από τον επερχόμενο, βασιλικό της γάμο με τον Prince Harry, η soon-to-be Δούκισσα του Sussex είναι ένα πρόσωπο το οποίο κοιτάμε συχνά για έμπνευση στα ζητήματα της μόδας και της ομορφιάς!

Ειδικά, όσον αφορά την ρουτίνα ομορφιάς της, όλες οι γυναίκες θέλουμε να μάθουμε τι χρησιμοποιεί και έχει πάντα τόσο αψεγάδιαστες εμφανίσεις! Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία λοιπόν, ότι πολλές από εμάς θα θέλαμε να γνωρίζουμε τι χρησιμοποιεί σε καθημερινή βάση για τα τόσο φυσικά και κομψά beauty looks της. Η ίδια λοιπόν, έχει χωρίς δεύτερη σκέψη, μια τέλεια, ηλιοκαμένη επιδερμίδα!

Πώς το καταφέρνει αυτό λοιπόν; Η πρώην μακιγιέζ της Markle αποκάλυψε πρόσφατα το μυστικό της. Η Lydia Sellers δήλωσε ότι η μέλλουσα Δούκισσα, της ζητούσε πάντα το εξής: να φαίνονται οι φακίδες της.

Της αρέσει πολύ να έχει μία φυσική αλλά λαμπερή βάση, αλλά με ένα προϊόν το οποίο παραμένει σταθερό για ώρες, με σκοπό να δείχνει πάντα στην εντέλεια στα events που παρευρίσκεται.

Η ίδια λοιπόν, δίνει πολύ μεγάλη βάση στο foundation που χρησιμοποιεί, το οποίο είναι αυτό που θα δημιουργήσει την αψεγάδιαστη βάση για το μακιγιάζ της.         Επιλέγει ένα foundation (συγκεκριμένα το Armani Luminous Silk Foundation) το οποίο έχει πολύ ελαφριά σύνθεση, ενώ δεν καλύπτει τις φακίδες της, αλλά παρόλα αυτά καλύπτει τυχόν άλλες ατέλειες στο πρόσωπό της!

Φωτό: Instagram @meghanrachelmarkleΑκολούθησε το allyou στο Instagram!