Skip to main content

BEAUTY NEWS

H… αφρόκρεμα των κρεμών

H La Mer γιορτάζει τη δημιουργία της θρυλικής Crème De La Mer.


Κέλλυ Νόβακ

Μία γυναίκα, ακόμα και σε μεγάλη ηλικία είναι πάντα προς την αναζήτηση της τέλεια κρέμας προσώπου. Μπορεί αυτή η αναζήτηση να παίρνει καιρό καμιά φορά για μια γυναίκα, αλλά όταν την βρει είναι σαν να ανακαλύπτει χρυσό.

Κάτι παρόμοιο συνέβη και με εμένα και την La Mer. Νομίζω ότι όταν πρωτοδοκίμασα προϊόν του brand, ήταν λες και έκανα κάποια τρομερή ανακάλυψη! Δεν νομίζω ότι δεν υπάρχει προϊόν του brand που να μην έχει ταιριάξει γάντι στην επιδερμίδα μου. Είναι το brand «μου», τέλος. Και όταν μια γυναίκα καταφέρνει να αποκτήσει αυτή την σχέση με ένα beauty brand, πρέπει να βρίσκει κάθε αφορμή για να το γιορτάζει.

Αυτό θα κάνω και εγώ –και ξέρω ότι θα κάνεις κι εσύ- από την Δευτέρα 30 Απριλίου. Η La Mer γιορτάζει τη διαχρονική κληρονομιά της θρυλικής Crème de La Mer και μας προσκαλεί στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στην κεντρική είσοδο του attica στο Golden Hall, από τις 30 Απριλίου έως τις 6 Μαΐου, για να γνωρίσουμε τις πέντε θρυλικές υφές της κρέμας περιποίησης La Mer. 

Η Εξειδικευμένη Σύμβουλος La Mer θα βρίσκεται εκεί για να μας παρουσιάσει τις πέντε υφές της Crème de La Mer και να μας προτείνει την θεραπευτική ενυδατική περιποίηση που ταιριάζει στον τύπο της επιδερμίδας μας, ενώ θα μας μυήσει στις ευεργετικές ιδιότητες του διαχρονικού Miracle Broth, του πλούσιου σε θρεπτικά συστατικά πυρήνα, που βρίσκεται στην καρδιά κάθε θεραπείας La Mer.

Για τον εορτασμό της δημιουργίας της Crème de La Mer, η La Mer δημιούργησε την digital καμπάνια «Ways to Love La Mer», σε συνεργασία με την ηθοποιό και επιχειρηματία Kate Hudson, η οποία παρουσιάζει τις θρυλικές υφές της Crème de La Mer, μέσα από πέντε ταινίες μικρού μήκους ,αφιερώνοντας κάθε ταινία σε ένα από τα οφέλη για τα οποία είναι γνωστές οι κρέμες περιποίησης La Mer: Πλούσια, Δροσερή, Ισορροπημένη, Διάφανη και Απαλή.

https://www.instagram.com/p/BgCDJn6A1WO/?taken-by=katehudson

Οι ταινίες γυρίστηκαν στην Ισλανδία, μια τοποθεσία που έχει επιλεγεί για την εκπληκτική θαλάσσια γεωγραφία της και σφύζει από καταρράκτες, ορυκτά λουτρά, λίμνες, ωκεανούς και παγόβουνα.

Η La Mer θα προσφέρει από τις 3 έως τις 5 Μαΐου, πέντε διαφορετικές γεύσεις παγωτού, οι οποίες θα αντιπροσωπεύουν τις πέντε ενυδατικές υφές της Crème de La Mer και θα ταξιδέψουν το κοινό στο μοναδικό φυσικό τοπίο της Ισλανδίας, μέσα από ένα συναρπαστικό ταξίδι γεύσης.

(3 & 4 Μαΐου: 17:00 – 20:00 & 5 Μαΐου: 13:00 – 16:00)

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Η Elsa Hosk ανανεώνει τα μαλλιά της με το κοντό κούρεμα που θα αντιγράψουμε αυτή την άνοιξη

Αν ψάχνεις κι εσύ το νέο σου hair look, αυτό το pixie cut είναι η πιο κομψή και θηλυκή επιλογή που μπορείς να κάνεις

Προτεινόμενα

CELEBS

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Όλα όσα δεν ξέρουμε για εκείνη!

Η αγάπη της στη μόδα, το όνομά της και ο έρωτάς της με τον άντρα της

ΠΑΙΔΙ

Πώς νιώθουν δέος τα παιδιά και πώς αυτό το συναίσθημα γίνεται ισχυρό κίνητρο

Νέα έρευνα μας βοηθά να κατανοήσουμε καλύτερα την εμφάνιση του δέους στην παιδική ηλικία.

CELEBS

Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είμαι η άνεργη παρουσιάστρια που έψαχνε τι θα κάνει»

Όσα είπε η παρουσιάστρια για την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές