Skip to main content

BEAUTY NEWS

Τι κοινό έχουν η Jane Fonda και η Έλενη Μενεγάκη;

Κι όμως, έχουν.


Κέλλυ Νόβακ

Έχουν αρκετά κοινά αν το καλοσκεφτείς η Jane Fonda και η «δική μας» Ελένη Μενεγάκη. Αρχικά, και οι δύο είναι υπέρλαμπρες και χρόνια στον χώρο της showbiz (η μία στην διεθνή και η άλλη στην εγχώρια). Έπειτα, και οι δυο εκπροσωπούν την ίδια εταιρία/κολοσσό στην βιομηχανία των καλλυντικών προϊόντων: την L’ Oreal Paris!

Η Ελληνίδα ambassador της L’Oréal Paris λοιπόν, Ελένη Μενεγάκη είναι στο Φεστιβάλ Καννών! Η πιο διάσημη Ελληνίδα τηλεοπτική παρουσιάστρια, βρέθηκε στο κόκκινο χαλί των Καννών, με τη L’Oréal Paris, Official Make-up Partner της 71ης διοργάνωσης. Εκπροσωπώντας την Ελλάδα στο Φεστιβάλ, η Ελένη Μενεγάκη είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά, την πιο διάσημη Ευρωπαϊκή Διοργάνωση της 7ης τέχνης.

Ανάμεσα στις Global Ambassador του brand, όπως η Julianne Moore, η Jane Fonda, η Amber Heard και η Isabelle Adjani, παρευρέθη στο επίσημο cocktail dinner, που δόθηκε προς τιμή τους, με look MI-RO.  
 

elenicannes_01.jpg


Στην εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί, ακτινοβολούσε μέσα στην εκπληκτική haute couture κόκκινη τουαλέτα των σχεδιαστών, που δημιουργήθηκε ειδικά για την επίσημη αυτή περίσταση. Το κομψό της χτένισμα, επιμελήθηκε ο Stéphane Lancien, L’Oréal Paris Hair Artist & Expert, ακολουθώντας την minimal, effortlessly hair style τάση, που επικράτησε στο φετινό Φεστιβάλ των Καννών, ενώ τα μοναδικά κομμάτια του οίκου Chopard ολοκλήρωναν την απαστράπτουσα εμφάνισή της.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη Γαλλική Ριβιέρα και με setting τη θρυλική Croisette beach, επισκέφθηκε το «πλατό» του The Worth It Show, by L’Oréal Paris.

Την Δευτέρα 14 Μαΐου, η Ελένη Μενεγάκη θα έχει το αποκλειστικό προνόμιο, να πάρει συνέντευξη από την εμβληματική Jane Fonda, ως Πρέσβειρα της L’Oréal Paris, σε μια ανοιχτή συζήτηση, πέρα από τις glamorous στιγμές του red carpet, ενθαρρύνοντας τις γυναίκες παγκοσμίως να ανακαλύψουν την αξία τους! Μια στιγμή ορόσημο του Φεστιβάλ των Καννών, που αποδίδει φόρο τιμής στον κινηματογράφο και την ομορφιά, δυο στοιχεία χαραγμένα στο DNA της μάρκας.

Μείνε συντονισμένη στο επίσημο You Tube κανάλι της L’Oréal Paris  https://www.youtube.com/user/LOrealParisTV/ για περισσότερα νέα από το χώρο της Ομορφιάς και του Κινηματογράφου, καθ’ όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ των Καννών.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

BEAUTY NEWS

Η Margot Robbie υιοθετεί το πιο trendy κούρεμα της χρονιάς και τώρα θέλουμε να αποκτήσουμε κι εμείς bob

Δείτε τη μεγάλη αλλαγή στο hair look της αγαπημένης ηθοποιού

BEAUTY NEWS

Η Elsa Hosk ανανεώνει τα μαλλιά της με το κοντό κούρεμα που θα αντιγράψουμε αυτή την άνοιξη

Αν ψάχνεις κι εσύ το νέο σου hair look, αυτό το pixie cut είναι η πιο κομψή και θηλυκή επιλογή που μπορείς να κάνεις

Προτεινόμενα

FASHION TRENDS

7 τσάντες που ορίζουν το styling αυτή την άνοιξη

Η fashion editor του AllYou επιλέγει τσάντες για όλες τις ώρες της ημέρας, για να ανανεώσεις τη συλλογή σου

ΒΙΒΛΙΟ

«Όλοι οι ενήλικες ήταν κάποτε παιδιά ... αλλά λίγοι από αυτούς το θυμούνται» Μικρός Πρίγκιπας

Γιορτάζουμε τα 81 χρόνια από την πρώτη έκδοση του Μικρού Πρίγκιπα του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ