Skip to main content

BEAUTY NEWS

Σούπερ αντηλιακά προσώπου για το καλοκαίρι

Πες «αντίο» στην φωτογήρανση με τα αυτά τα εκπληκτικά προϊόντα!


Κέλλυ Νόβακ

Η προστασία της επιδερμίδας δεν είχε ποτέ περισσότερη σημασία. Ο ήλιος με τα χρόνια όλο γίνεται και πιο ισχυρός και βλαβερός. Είναι πιο κρίσιμο από ποτέ να προστατεύουμε την επιδερμίδα μας και ειδικά το πρόσωπό μας, καθημερινά από τις ακτίνες του ήλιου.

Αντηλιακό προσώπου λοιπόν, πρέπει να φοράμε 365 ημέρες τον χρόνο, αλλά ειδικά τώρα, που έχουμε ξεκινήσει τα πρώτα μπάνια, η προστασία του δέρματός μας και του προσώπου μας είναι ακόμη πιο αναγκαία!

Ευτυχώς για εμάς, στην αγορά, μπορούμε να βρούμε πολλά και (πολύ) καλά προϊόντα αντηλιακής προστασίας τα οποία έχουν εξειδικευμένες τεχνολογίες, ενώ μας προφυλάσσουν απόλυτα από τις ισχυρές UVA και UVB ακτινοβολίες.

Παρακάτω λοιπόν, σου παρουσιάζω τα καλύτερα αντηλιακά προσώπου τα οποία θα σου προφέρουν άψογη προστασία, με αποτέλεσμα να ευχαριστηθείς τον ήλιο απόλυτα!

Garnier, Ambre Solaire Sensitive Advanced SPF 50+

6sunscreen_face_01.jpg

Η Garnier Ambre Solaire Sensitive Advanced, και μας δίνει τη λύση με τη νέα αντηλιακή κρέμα, με δείκτη προστασίας SPF50+. Πρόκειται για ένα αντηλιακό κατάλληλο για ανοιχτόχρωμες και ευαίσθητες επιδερμίδες. Είναι το πρώτο αντηλιακό της Garnier με δείκτη προστασίας SPF50+, το οποίο χαρίζει ομοιόμορφο μαύρισμα, ενώ παράλληλα προστατεύει από τη φωτογήρανση και την εμφάνιση σκούρων κηλίδων.

Frezyderm, Active Sun Screen Face Cream SPF 50

6sunscreen_face_02.JPG

Μία ενεργή αντηλιακή κρέμα προσώπου με καινοτόμο 3in1 σύνθεση που προσφέρει ολική φροντίδα στο δέρμα, παρέχοντας: 1) πολύ υψηλή ηλιοπροστασία, 2) ενυδάτωση μακράς δράσης, 3) ισχυρή δράση ενάντια στη φωτο- και χρονο- γήρανση. Χάρη στην καινοτομία Detox Plant Charcoal (ενεργός άνθρακας) έχει ειδική μαύρη χρώση που υποδεικνύει την ακριβή περιοχή εφαρμογής του αντηλιακού (χωρίς να βάφει το δέρμα), εξασφαλίζοντας ομοιόμορφη επάλειψη και αποτελεσματικότερη ηλιοπροστασία ενώ παράλληλα έχει ισχυρή αποτοξινωτική δράση.

Clinique, Sun Anti-wrinkle Clinique Anti-Wrinkle Face Cream SPF30

6sunscreen_face_03.JPG

Η κρέμα προσώπου Clinique Anti-Wrinkle βοηθάει στη πρόληψη των σημαδιών του χρόνου, ενώ παράλληλα προστατεύει το πρόσωπο από την υπεριώδη ακτινοβολία! H τεχνολογία SolarSmart προσφέρει υψηλή προστασία ενάντια στις επιβλαβείς ακτινοβολίες UVA και UVB.

La Roche-Posay, Anthelios Mist SPF50 Αντηλιακό Σπρέι Προσώπου

6sunscreen_face_04.JPG

Για ευαίσθητο έως αλλεργικό στον ήλιο δέρμα, γνωστό ως φωτοαλλεργία. Υψηλή προστασία ευρέως φάσματος από την UVB/UVA (ακόμα και τις μακρές UVA).
SPF50/PPD 29: Προστασία ενάντια στις ακτίνες UVA (μεγαλύτερη από τις συστάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αντηλιακών προϊόντων) χάρει στο κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα φίλτρων Mexoplex® συνδυασμένο με το Ιαματικό Νερό της La Roche-Posay, καταπραϋντικό και αντιοξειδωτικό.

Vichy, Ideal Soleil Κατά των ρυτίδων 3-σε-1 SPF 50

6sunscreen_face_05.JPG

Εμπλουτισμένο με μαύρο τσάι για να καταπολεμήσει τα σημάδια γήρανσης και να βελτιώσει την λάμψη. Η σύνθεση περιέχει Camu Camu, πλούσιο σε βιταμίνη C, για αντιοξειδωτική δράση και προστασία ενάντια στους εξωτερικούς παράγοντες. Σε μια υφή που απορροφάται άμεσα και χαρίζει ματ αποτέλεσμα.

Actinica Lotion SPF50+

6sunscreen_face_06.JPG

Γαλάκτωμα υψηλής αντηλιακής προστασίας UVA  και UVB. Συστήνεται για ανθρώπους που βρίσκονται σε μεγαλύτερο κίνδυνο από άλλους να αναπτύξουν καρκίνο του δέρματος λόγω της έκθεσης στην υπεριώδη ακτινοβολία.  Δεδομένου ότι δεν περιέχει άρωμα ή γαλακτωματοποιητές PEG, εξασφαλίζει ότι η λιποσωμική λοσιόν είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

5 νέες αφίξεις αρωμάτων που θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις αυτήν την άνοιξη

Τα νέα αρώματα που θα προσθέσουμε στο boudoir μας

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.