Skip to main content

BEAUTY NEWS

Ο λόγος που το έλαιο τριαντάφυλλου θα γίνει το αγαπημένο σου

Όλα τα μοντέλα το χρησιμοποιούν για λαμπερή επιδερμίδα. Μήπως ν’ αρχίσεις κι εσύ;


Κέλλυ Νόβακ

Πολλά αιθέρια έλαια έχουν μπει τα τελευταία χρόνια στην ρουτίνα ομορφιάς μας, και υπάρχει λόγος: κάνουν θαύματα! Είναι εξαιρετικά ευεργετικά για την επιδερμίδα μας και πολλά απ’ αυτά προσφέρουν λαμπερή όψη, ενώ καταπολεμούν τις ρυτίδες.

Το αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου είναι ένα απ’ αυτά λοιπόν. Για την ακρίβεια είναι από τα αγαπημένα της Miranda Kerr και που της προσφέρει αυτή την αψεγάδιαστη όψη!

Είναι γεμάτο με βιταμίνες, αντιοξειδωτικά και καλά λιπαρά οξέα, όλα τα οποία «γιατρεύουν» μια κουρασμένη επιδερμίδα.

Ποια είναι τα οφέλη του;

Είναι ένα από τα καλύτερα έλαια τα οποία βοηθούν στα ενοχλητικά σημάδια στο πρόσωπο, μέχρι και τυχόν ουλές. Είναι αρκετά ενυδατικό, ενώ δεν βουλώνει τους πόρους. Αν λοιπόν, πάσχεις από ακμή, το έλαιο αυτό είναι must have στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς.

Πώς να το χρησιμοποιήσεις

Αν έχεις σημάδια στο πρόσωπο, μπορείς να βάλεις λίγη ποσότητα από το έλαιο πάνω σε αυτά με μια μπατονέτα. Αυτό θα βοηθήσει το δέρμα πολύ, ειδικά αν έχεις ανομοιομορφίες στην τονικότητα της επιδερμίδας. Το έλαιο είναι τέλειο για να ενυδατώσει αλλά και να θρέψει σε βάθος το δέρμα, χάρη στις αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του!

Μπορείς επίσης, να το εφαρμόζεις κάθε πρωί με σκοπό να προστατέψεις το δέρμα σου από τους ρύπους του περιβάλλοντος. Το αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου προστατεύει από τις ακτίνες του ήλιου και καταπολεμάει τους ρύπους και την μόλυνση του περιβάλλοντος. Σε συνδυασμό με όλα αυτά, το γεγονός ότι είναι τόσο ενυδατικό και ότι διαθέτει καλά λιπαρά οξέα, βοηθάει πολύ στην καταπολέμηση της γήρανσης και στην εξάλειψη των ρυτίδων.

Κεντρική φωτό: Instagram @mirandakerr

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

5 νέες αφίξεις αρωμάτων που θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις αυτήν την άνοιξη

Τα νέα αρώματα που θα προσθέσουμε στο boudoir μας

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

Peach Perfect: Γιατί να υιοθετήσεις τις ροδακινί αποχρώσεις στο μακιγιάζ σου αυτή την άνοιξη

Και τέσσερις επιλογές προϊόντων από τη beauty editor του AllYou που θα απογειώσουν το makeup look σου

ΣΠΙΤΙ

6 απλοί τρόποι για να ομορφύνεις την κουζίνα σου

Δεν χρειάζεται κόπο, αλλά τρόπο!