Skip to main content

BEAUTY NEWS

Πώς μια επίσκεψη στην δερματολόγο μου άλλαξε τη ζωή

Σωστές συμβουλές + σωστά ιατρικά προϊόντα ομορφιάς = Υγιή & λαμπερή επιδερμίδα.


Κέλλυ Νόβακ

Ασχολούμαι καιρό τώρα με την ομορφιά. Το αγαπημένο μου πράγμα από τον θαυμαστό κόσμο της ομορφιάς, είναι ένα: η περιποίηση της επιδερμίδας. Προσωπικά, δεν θεωρώ τίποτα πιο σημαντικό απ’ αυτό, για μία γυναίκα και ένα άνδρα: να προσέχει δηλαδή, την επιδερμίδα της/του. Θεωρώ ότι αν μια γυναίκα έχει καλή και υγιή επιδερμίδα, τότε δεν χρειάζεται να φοβάται τίποτα! Όταν έχει μια λαμπερή επιδερμίδα, τότε και χωρίς μακιγιάζ να βγει έξω από το σπίτι της, πάλι όμορφη θα δείχνει!

Γι’ αυτό λοιπόν, και όταν η SkinCeuticals με προσκάλεσε στο ιατρείο της κ. Σοφίας Συμεωνίδου είχα την ευκαιρία όχι μόνο να μάθω εκτενώς τι χρειάζεται το δέρμα μου, αλλά και για τα εκπληκτικό αυτό brand.

Λίγα λόγια για το brand

Αφιερωμένοι σε αυτό το σκοπό, τα SkinCeuticals (τα οποία ήρθαν πριν λίγα χρόνια στην Ελλάδα) δίνουν μια απλή υπόσχεση – να παρέχουν προηγμένη περιποίηση του δέρματος με τα εχέγγυα της επιστήμης.

Οι υψηλής δραστικότητας αντιοξειδωτικές συνθέσεις προέκυψαν μετά από δεκαετίες έρευνας πάνω στον καρκίνο του δέρματος και αποτελούνται από καθαρά ενεργά συστατικά με αποδεδειγμένη βέλτιστη διαπερατότητα στο δέρμα.

Προερχόμενη από τις ΗΠΑ, η κλινική σειρά φροντίδας του δέρματος χρησιμοποιείται και προτείνεται από δερματολόγους και πλαστικούς χειρουργούς για την καθημερινή φροντίδα του δέρματος καθώς και συμπληρωματικά με τις ιατρικές αισθητικές πράξεις. Δημιουργούν συνθέσεις που διορθώνουν τα σημάδια γήρανσης, προστατεύουν το υγιές δέρμα και προλαμβάνουν μελλοντικές δερματικές βλάβες.

Στο ιατρείο της κ. Συμεωνίδου η οποία πέρα από το γεγονός ότι έχει τελειώσει την Ιατρική Σχολή Αθηνών, έχει ειδικευτεί και στη Δερματολογία – Αφροδισιολογία, κατέχοντας έμμισθη θέση στα νοσοκομεία Adenbrooke’s Hospital, Cambridge, Queen’s Medical Centre, Nottingham, Royal Infirmary, Glasgow, Canniesburn Hospital, Glasgow της Μεγάλης Βρετανίας, έμαθα πολλά για το δέρμα μου.

Κοιτάζοντας αρχικά πολύ καλά την επιδερμίδα μου (ακόμη και υπό LED φως!) μπόρεσα και από μόνη μου να δω τα σημεία που έχει τα περισσότερα προβλήματα. Επακολούθησε η ιατρική γνωμάτευση της δερματολόγου, όπου με σύστησε στα προϊόντα του brand τα οποία θα είναι τα πιο αποτελεσματικά στο δέρμα μου και κυρίως στον… «πρωταγωνιστή της βραδιάς»: Το SkinCeuticals αντιοξειδωτικό τοπικής χρήσης!

Λίγα λόγια για τα αντιοξειδωτικά SkinCeuticals

Τα SkinCeuticals αντιοξειδωτικά τοπικής χρήσης είναι επιστημονικά αποδεδειγμένα ότι παρέχουν προηγμένη προστασία από τις επιθέσεις των περιβαλλοντικών παραγόντων κατά τη διάρκεια της ημέρας και προάγουν τη φυσική επιδιόρθωση του δέρματος το βράδυ. Με αυτό τον τρόπο, επιτρέπεται η αυτοΐαση του δέρματος για ορατή διόρθωση των σημαδιών γήρανσης.

skinceuticals_00.jpg

Πρόκειται για εκπληκτικά προϊόντα –στο βεβαιώνω προσωπικά, μιας και το Phloretin CF® το εφαρμόζω τον τελευταίο καιρό κάθε πρωί- τα οποία προστατεύουν την επιδερμίδα από τον ήλιο, μιας και μόνο το αντηλιακό δεν αρκεί! Κι όμως! Κουβεντιάζοντας με την γιατρό, έμαθα ότι μελέτες αποδεικνύουν πως τα αντηλιακά δεν προστατεύουν από τις βλαβερές ελεύθερες ρίζες που δημιουργούνται εξαιτίας της ρύπανσης, ενώ μπλοκάρουν μόνο το 55% των ελεύθερων ριζών που δημιουργούνται από την έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία και το 0% των ελεύθερων ριζών που δημιουργούνται από την έκθεση σε IRA ακτινοβολία!

Το brand φυσικά, έχει και μια προηγμένη σειρά αντηλιακών τα οποία αποτελούν την πρώτη γραμμή άμυνας ενάντια στη UV ακτινοβολία.

Μετά λοιπόν, από ένα εκτενές session με την δερματολόγο που περιλάμβανε ένα peeling με αντιοξειδωτικά, μια μάσκα βαθιάς ενυδάτωσης και εφαρμογή του Phloretin CF® αντιοξειδωτικού και του Ultra Facial UV Defense SPF50 αντηλιακού για το πρόσωπο το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό: τρομερά ανάλαφρη, απαλή και λαμπερή επιδερμίδα!

 

Περισσότερα για τη SkinCeuticals, μπες στο: skinceuticals.gr

Για την Σοφία Συμεωνίδου, επισκέψου το: skinclinic4you.gr

Κεντρική φωτό: Instagram @skinceuticals

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

ASK THE EDITOR

5 cream bronzers για sun-kissed όψη και αποτελεσματικό contouring στην επιδερμίδα

Το holy grail προϊόν επιστρέφει στο νεσεσέρ μας για την άνοιξη και το καλοκαίρι και αυτές είναι τέσσερις επιλογές που δεν θα σε αφήσουν ανικανοποίητη

CELEBS

Κέιτ Μίντλετον: Το πρώτο post μετά την ανακοίνωση πως πάσχει από καρκίνο

Φωτογράφισε τον πρίγκιπα Λούις που είχε γενέθλια