Skip to main content

BEAUTY NEWS

Elisabeth Lashes: Το όνομα που ψιθυρίζουν όλοι οι beauty experts

Αν αγαπάς τις  όμορφες βλεφαρίδες, τότε θα αγαπήσεις και τα Elisabeth Lashes!


Κέλλυ Νόβακ

Είμαι άνθρωπος που αγαπάει τον χώρο της Ομορφιάς. Αγαπώ να προσέχω τον εαυτό μου, την επιδερμίδα μου, τα μαλλιά μου, τα μακιγιάζ μου. Είναι η δουλειά μου εξάλλου. Παρόλα αυτά, ακόμη και σαν λάτρης που είμαι  του… σπορ, είναι κάποια πρωινά που ξυπνάω και δεν θέλω να κάνω… απολύτως τίποτα! Ακόμα και η ενυδατική και το αντηλιακό προσώπου που φοράω καθημερινά, θα ήθελα να… εφαρμόζονται αυτόματα! Ή η μάσκαρα που βάζω να… αυτοεφαρμοζόταν τέλεια στις βλεφαρίδες μου. Δυστυχώς για το πρώτο δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Για το δεύτερο όμως μπορώ: να βάλω extensions στις βλεφαρίδες μου!

Τα extensions στις βλεφαρίδες είναι «τάση» τα τελευταία χρόνια, αλλά υπάρχει ένας άνθρωπος που την είχε… προβλέψει πολλά χρόνια πριν! Όταν έκανα λοιπόν, μια έρευνα για τα lash extensions, όλοι μου σύστησαν την Έλλη.

elizabethlashes_01.jpg

Η Έλλη Τσανταρλιώτη, ξεκίνησε πριν από 9 χρόνια ως lash extensionist στην Ελλάδα, φέρνοντας σε επαφή τις Ελληνίδες με τη νέα, ως τότε τάση στην ομορφιά! Η συνέπειά της, η αφοσίωσή της και το πάθος της, την καταξίωσαν στο χώρο του eyelash extensions και σήμερα είναι κορυφαία eyelash expert extensionist και κορυφαία eyelash extensions trainer αφού έχει εκπαιδεύσει εκατοντάδες extensionists στα εκπαιδευτικά σεμινάρια που οργανώνει.

Η άρτια εκπαιδευμένη ομάδα της Έλλης Τσανταρλιώτη προσφέρει καθημερινά στις Ελληνίδες ό,τι πιο καινούργιο στο χώρο της ομορφιάς σε παγκόσμιο επίπεδο εφαρμόζοντας την τεχνική του lash lift up botox, τη νέα τάση για έντονες φυσικές βλεφαρίδες σε συνδυασμό με θεραπευτική μέθοδο. Παράλληλα, ως lash lift botox trainer έχει ήδη εκπαιδεύσει τεχνίτριες οι οποίες ακολουθούν μια επιτυχημένη καριέρα.

Επιπλέον, συμμετέχει σε διεθνή συνέδρια ως ομιλήτρια, αλλά και ως κριτής δηλώνοντας δυναμικά το παρών και εκπροσωπώντας για πρώτη φορά την Ελλάδα σε αυτού του είδους τις διοργανώσεις!

Παράλληλα θέλοντας να δημιουργήσει διεθνή στάνταρ στην ελληνική αγορά, ίδρυσε την Elisabeth Lashes, μια εταιρεία επαγγελματικών προϊόντων eyelash extensions που απευθύνονται σε επαγγελματίες extensionists. Πρόκειται για προϊόντα που προσωπικά η ίδια έχει επιλέξει και προσαρμόσει με βάση τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες τόσο των Ελληνίδων όσο και των κλιματολογικών συνθηκών που επικρατούν στη χώρα μας. Τα προϊόντα της Elisabeth Lashes είναι δοκιμασμένα αρχικά από την ίδια, αλλά και από δεκάδες eyelash extensionists. Είναι υποαλλεργικά, πιστοποιημένα από τους αρμοδίους φορείς, ενώ δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

Elisabeth Lashes, the best Eyelash Extension System

Έλλη Τσανταρλιώτη

Ελ.Βενιζέλου 4, Πεύκη, 210 80 23 376

Sites

www.elisabethlashes.gr

www.elisabethspoint.gr

Social Media 

IG: @elisabethlashes

IG: @elisabethspoint 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

BEAUTY NEWS

Η Margot Robbie υιοθετεί το πιο trendy κούρεμα της χρονιάς και τώρα θέλουμε να αποκτήσουμε κι εμείς bob

Δείτε τη μεγάλη αλλαγή στο hair look της αγαπημένης ηθοποιού

BEAUTY NEWS

Η Elsa Hosk ανανεώνει τα μαλλιά της με το κοντό κούρεμα που θα αντιγράψουμε αυτή την άνοιξη

Αν ψάχνεις κι εσύ το νέο σου hair look, αυτό το pixie cut είναι η πιο κομψή και θηλυκή επιλογή που μπορείς να κάνεις

Προτεινόμενα

ΥΓΕΙΑ

Δυσκολεύεσαι να κοιμηθείς, αυτή η ρουτίνα θα σε βάλει για ύπνο

H ρουτίνα ύπνου ενός κλινικού ψυχολόγου μπορεί να σε βοηθήσει να κοιμηθείς ένα γεμάτο 8ωρο

CELEBS

Διαζύγιο για τον Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου