Skip to main content

BEAUTY NEWS

#MoodSwings: 8 προϊόντα ομορφιάς που θα σου φτιάξουν τη μέρα

Beauty Therapy alert!


Κέλλυ Νόβακ

Το έχεις προσέξει ποτέ αυτό; Όταν περιποιείσαι τον εαυτό σου δηλαδή, να νιώθεις καλύτερα; Από την διατροφή που μπορεί να ξεκίνησες μόλις, μέχρι και την σούπερ ενυδατική κρέμα προσώπου που εφαρμόζεις κάθε μέρα, πρωί-βράδυ. Ακόμη και ένα καινούργιο κραγιόν που θα βάλεις, μέχρι και μια μάσκαρα που θα κάνει τις βλεφαρίδες σου να δείχνουν τεράστιες.

Όλο αυτό το αποκαλώ “beauty therapy” –κλέβοντας το όνομα από τον όρο “shopping therapy”. Και είναι θεραπεία βασικά. Θεραπεία που έχει αντίκτυπο στην εμφάνισή μας καθ’ αυτή, αλλά και την ίδια μας την ψυχή. Δεν αρκεί τελικά αυτό;

Παρακάτω, τα 8 προϊόντα ομορφιάς λοιπόν, θα σε βοηθήσουν να το αισθανθείς αυτό!

7beautytherapyproducts_01.jpg La Roche Posay, Eau Thermale Ιαματικό Νερό

Ο μοναδικός συνδυασμός μεταλλικών στοιχείων και ιχνοστοιχείων, όπως το Σελήνιο, χαρίζει στο Ιαματικό Νερό της La Roche-Posay επιστημονικά αποδεδειγμένες καταπραϋντικές, μαλακτικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Αυστηρό διάγραμμα σύνθεσης για ελαχιστοποίηση του κινδύνου δυσανεξίας.

7beautytherapyproducts_02.jpg

B·Earth, Glorious Day Κρέμα Ημέρας

Η ενυδατική και αντιγηραντική κρέμα ημέρας Glorious Day έχει βελούδινη, μη λιπαρή υφή, ιδανική για ένα απαλό και δροσερό καλοκαίρι. Ενυδατώνει και δρα ενάντια στη γήρανση της επιδερμίδας, χάρη στα φυσικά και πρωτοποριακά βιοτεχνολογικά δραστικά συστατικά, που περιέχει, όπως Υαλουρονικό οξύ (3D), Progeline, Nipmoist 24, Φυτικά Βλαστοκύτταρα και Εκχύλισμα αγριοτριανταφυλλιάς.

7beautytherapyproducts_03.jpg

Kérastase, Aura Botanica Mάσκα Μαλλιών

Η Aura Botanica είναι η πρώτη φυσικής προέλευσης πολυτελής σειρά για τη φροντίδα των μαλλιών, που συνδυάζει την αποτελεσματικότητα με την υπευθυνότητα, με συνθέσεις που υπόσχονται να σας χαρίσουν μοναδικές στιγμές περιποίησης. Η νέα αυτή θρεπτική μάσκα θεραπείας προσφέρει 96 ώρες λείανσης και δράσης ενάντια στο φριζάρισμα, για μαλλιά με φυσικό, απαλό άγγιγμα και λάμψη υγείας.

7beautytherapyproducts_04.jpg

 OGX, Coconut Water Σαμπουάν

Μαλλιά με ξηρές άκρες και λιπαρές ρίζες; Το Νερό Καρύδας δίνει τη λύση! Το σαμπουάν αυτό προσφέρει ανάλαφρη ενυδάτωση που χρειάζονται τα μαλλιά σου! Η καρύδα περιέχει τις βασικές πρωτεΐνες που χρειάζονται τα μαλλιά για να αναπτύσσονται υγιή και να δείχνουν λαμπερά.

7beautytherapyproducts_05.jpg

Oriflame, Love Nature Κρεμοντούς για Απαλότητα με Αβοκάντο

Ένα κρεμοντούς με φυσικό έλαιο Αβοκάντο που καθαρίζει την επιδερμίδα και την αφήνει απαλή σαν βελούδο! Με υπέροχο άρωμα, ισορροπημένο pH και πλήρως βιοδιασπώμενη φόρμουλα.

7beautytherapyproducts_006.jpg

MAC, Prep + Prime Fix+ (Shimmer)

Το Fan-favorite Fix + εμπλουτίζεται τώρα με μαργαριταρένια σωματίδια για την απόλυτη λάμψη!

7beautytherapyproducts_07.jpg

Clinique Pop™ Lacquer Lip Colour + Primer

Μια απολαυστική πινελιά υγρού και λαμπερού χρώματος για πλήρη κάλυψη με μία στρώση. Η πολυτελής αλλά ανάλαφρη σύνθεση με το ενσωματωμένο primer γλιστρά πανεύκολα και διαρκεί έως και 6 ώρες.

7beautytherapyproducts_08.jpg

Estee Lauder, Pure Color Envy Lash Multi-Effects Mascara

Το αποκλειστικό υβριδικό βουρτσάκι επιτρέπει να δημιουργήσεις διαφορετικές εμφανίσεις στις βλεφαρίδες σου. Προσαρμόσιμη σύνθεση που σου επιτρέπει να προσθέσεις ένταση κατά τη διάρκεια της μέρας—αλλά και κατά τη διάρκεια της νύχτας. Έλαια που θρέφουν και διατηρούν τις βλεφαρίδες μεταξένια απαλές, ακόμα και όταν βάζεις επιπλέον ποσότητα μες στην ημέρα. Αδιάβροχη.

 

Κεντρική φωτό: Instagram @phoebesoup

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.