Skip to main content

BEAUTY NEWS

Η εμμονή με τα ‘80s μαλλιά από το show του Brandon Maxwell

Μας αρέσουν τόσο που αποφασίσαμε να τ' αποκτήσουμε κι εμείς!


Κέλλυ Νόβακ

Μία ματιά να ρίξεις στα shows που παρουσιάστηκαν στην Εβδομάδα Μόδας στην Νέα Υόρκη και δεν θα ξέρεις ποιο ήταν το αγαπημένο σου. Ειδικά, τα beauty looks που είδαμε στις πασαρέλες για τις Spring ’19 συλλογές ήταν όλα πολύ ενδιαφέροντα.

Προσωπικά, αυτό που κέντρισε περισσότερο το ενδιαφέρον ήταν το χτένισμα από το fashion show του Brandon Maxwell. Η ‘80s-‘90s αισθητική του χτενίσματος που προσφέρει όγκο στα μαλλιά, μου θύμισε κάτι από την Brooke Shields στην ταινία, «Γαλάζια Λίμνη».

https://www.instagram.com/p/Bnz9IyBBVdV/?tagged=brandonmaxwell

Συνειδητοποίησα ότι για να υιοθετήσουμε κι εμείς αυτό το ογκώδες και ενδιαφέρον χτένισμα, δεν χρειάζεται να έχουμε ιδιαίτερα skills κομμωτή/τριας.

Μπορούμε ν’ αποκτήσουμε και εμείς αυτό το look, μέσα σε 4 απλά βήματα!

Βήμα #1

Χτένισε και ίσωσε με μια βούρτσα τα μαλλιά, χρησιμοποιώντας ένα σεσουάρ. Αν έχεις σγουρά μαλλιά, εφάρμοσε μια κρέμα ισιώματος πριν ξεκινήσεις την διαδικασία για να μην φριζάρουν.

Βήμα #2

Με ένα σίδερο ισιώματος, ίσιωσε τέλεια τα μαλλιά. Η κίνηση που πρέπει να κάνεις με το σίδερο πρέπει να έχει φορά προς το πίσω μέρος του κεφαλιού (αντί προς τους ώμους που θα έκανες συνήθως).

Βήμα #3

Πιάσε τα μαλλιά σε μια χαμηλή αλογοουρά και τύλιξε την άκρη δημιουργώντας ένα κότσο. Στερέωσε με τσιμπιδάκια στο κεφάλι και άφησέ τα για 10 με 15 λεπτά έτσι.

Βήμα #4

Λύσε τα μαλλιά και ψέκασε με λακ. Έπειτα, με το σεσουάρ και μια παχιά βούρτσα χτένισε τα μαλλιά κάνοντας κινήσεις που φέρνουν τα μαλλιά προς τα μέσα. Ολοκλήρωσε ψεκάζοντας λίγη ακόμα λακ για διάρκεια!

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

CELEBS

Βίκυ Παπαδοπούλου: Σπάνια εμφάνιση με τον σύζυγό της

Πού τους εντόπισε ο φωτογραφικός φακός;

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Αγάπα περισσότερο, ώσπου να μην πονάει άλλο» William Shakespear

Μαθήματα αγάπης και έρωτα από τον William Shakespear

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 23 Απριλίου

Εάν δεν κάνετε μια προσπάθεια να ελέγξετε το άγχος σας, σύντομα θα έχετε προβλήματα