Επιδερμίδα που έχει «περάσει» από… Photoshop - AllYou.gr

Search

Επιδερμίδα που έχει «περάσει» από… Photoshop

Η δύναμη του μακιγιάζ μας προσφέρει το δέρμα των ονείρων μας!

10 Νοεμβρίου 2018
Συντάκτης : Κέλλυ Νόβακ

Θα σου παραδεχτώ κάτι. Γενικά, η επιδερμίδα μου είναι καλή. Την προσέχω πολύ γι’ αυτό. Παρόλα αυτά, υπάρχει κάτι που με ενοχλεί τρομερά πάνω στο δέρμα μου: οι πόροι.

Στο σημείο γύρω από την μύτη (και πάνω στην μύτη) και στα ζυγωματικά είναι εκεί που οι πόροι μου είναι πιο εμφανείς, πιο έντονοι. Ναι, το ξέρω, δεν είμαι η μόνη γυναίκα που έχει πόρους. Ή που δεν της αρέσει να βλέπει τους πόρους της και θέλει μια λεία, αλαβάστρινη επιδερμίδα! Μια που λες και έχει περάσει από επεξεργασία στο Photoshop!

Σου φέρνω καλά νέα λοιπόν! Με την δύναμη του μακιγιάζ, όλα είναι εφικτά! Μπορείς (και μπορώ) να αποκτήσουμε αυτή την τέλεια…. «φωτοσοπαρισμένη» επιδερμίδα με την χρήση των κατάλληλων προϊόντων και τεχνικών μακιγιάζ.

Δες παρακάτω βήμα-βήμα τι χρειάζεται να κάνεις.

Βήμα #1

Το primer είναι ένας καλός τρόπος να καλύψεις τους πόρους. Ο τρόπος που θα το εφαρμόσεις όπως είναι το μυστικό. Μην απλώσεις απλά το primer στην επιδερμίδα, αλλά πίεσε το προϊόν στις μικροσκοπικές τρυπούλες των πόρων, δημιουργώντας ένα λείο «καμβά». Επίσης, προτίμησε ένα προϊόν που να έχει “blurring effect” για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

Βήμα #2

Το foundation που θα επιλέξεις να εφαρμόσεις, παίζει σημαντικό ρόλο. Ένα παχύρευστο, υγρό foundation έχει την τάση να τονίζει περισσότερο τους πόρους. Σε αυτές τις περιπτώσεις λοιπόν, φρόντισε να χρησιμοποιείς ένα foundation σε υγρή μορφή και με ελαφριά σύνθεση το οποίο θα προσφέρει ένα ματ αλλά λείο αποτέλεσμα.

Βήμα #3

Όταν εφαρμόσεις το foundation μην χρησιμοποιήσεις πινέλο αλλά beauty blender. Κάνε ταμποναριστές κινήσεις «γεμίζοντας» τους πόρους με το foundation σου.

Βήμα #4

Αν έχεις μεγάλους πόρους, το πιο πιθανό είναι η περιοχή του Ταυ (ανάμεσα στα φρύδια και πάνω από την μύτη) να είναι λιπαρή. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα για φαίνονται οι πόροι σου ακόμη περισσότερο. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να εφαρμόσεις πούδρα στις περιοχές αυτές για ένα ματ αποτέλεσμα.

Φωτό: Flaunter.com / UnsplashΑκολούθησε το allyou στο Instagram!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Όμορφα και υγιή μαλλιά όπως τα ονειρεύεσαι

Με ελληνική υπογραφή και εξακριβωμένα αποτελέσματα...

Light Blue Sun και νησιά Capri!

Προσοχή! Οι φωτογραφίες και το βίντεο... ξεμυαλίζουν!