Skip to main content

BEAUTY NEWS

Η ρουτίνα ομορφιάς της Charlize Theron

Η σταρ αποκαλύπτει τα μυστικά της!


Κέλλυ Νόβακ

ΟΚ, είναι πανέμορφη. Το ξέρεις και το ξέρω. Το βλέπουμε εξάλλου! Αλλά το θέμα για μια γυναίκα σαν την Charlize Theron δεν είναι μόνο το γεγονός ότι έχει ωραία χαρακτηριστικά. Πέρα από το ότι είναι πολύ ταλαντούχα, η Theron πρέπει να «επιβιώσει» σε μια βιομηχανία όπου το ταλέντο της πρέπει να… λάμψει περισσότερο απ’ ότι η ίδια, για να την πάρουν στα σοβαρά. Οι γυναίκες της showbiz έχουν πολλά στερεότυπα που πρέπει να σπάσουν και η Theron είναι σίγουρα μια απ’ αυτές που πασχίζει γι’ αυτό.

Ένα ακόμη ταμπού που πρέπει να ξεπεράσει είναι αυτό της ηλικίας. Μεγαλώνοντας μια γυναίκα στο Χόλυγουντ, πρέπει να αντιμετωπίσει και τα στερεότυπα γύρω από την ηλικία μιας γυναίκας.

Μια γυναίκα που έχει ξεπεράσει τα 35, πρέπει να προσέχει διπλά την εμφάνισή της, γιατί προς θεού να εμφανίσει μερικές ρυτίδες!

Έτσι είναι ο χώρος, αλλά όπως είπαμε η Theron είναι μια από τις γυναίκες που αδιαφορεί γι’ αυτά τα στερεότυπα (με μέτρο πάντα) και επιμένει ώστε να κάνει όλα αυτά που θα έκανε ακόμη κι αν δεν την γνώριζε όλη η υφήλιος!

Είναι μια γυναίκα που περιποιείται τον εαυτό της λοιπόν, no matter what, και που αγαπάει τον εαυτό της κάνοντας αυτή την διαδικασία.

Πρόσφατα λοιπόν, αποκάλυψε στο harpersbazaar.com την ρουτίνα της όσον αφορά την περιποίηση ομορφιάς της.

Η ίδια σαν εργαζόμενη μητέρα με παιδιά, ξυπνάει πολύ νωρίς, αλλά πάντα βρίσκει χρόνο ν’ αφιερώσει για την περιποίηση της επιδερμίδας της.

Πρωινή ρουτίνα: «Ξυπνάμε πολύ νωρίς στο σπίτι, στις 5:45 το πρωί. Είμαι ανύπαντρη μητέρα και προσπαθώ να ετοιμάσω τα δύο μου παιδιά, το φαγητό τους και να μην χάσουν το λεωφορείο. Όταν ξυπνάω πλένω το πρόσωπό μου και βάζω αντηλιακό».

Βραδινή ρουτίνα: «Όταν τα παιδιά κοιμούνται που είναι μια συγκεκριμένη ώρα κάθε βράδυ, προσπαθώ να αφιερώσω χρόνο στην επιδερμίδα μου. Δεν είναι κάτι που έκανα όταν ήμουν 20 ή 30. Η ρουτίνα μου περιλαμβάνει serum, κρέμα ματιών και μια πολύ καλή ενυδατική».

Αντηλιακό: «Φοράω κάθε μέρα με SPF 30».

Για τις πολύ ηλιόλουστες ημέρες: «Φοράω ένα ισχυρό αντηλιακό που δεν με ‘ασπρίζει’, αλλά προστατεύει την επιδερμίδα μου και δεν καίγεται!».

Η αγαπημένη κρέμα προσώπου: «Μου αρέσει να δοκιμάζω καινούργια προϊόντα, αλλά υπάρχουν κάποια στα οποία ανατρέψω συχνά, όπως η Crème de la Mer, που ξέρεις είναι κλασική».

Κεντρική φωτό: Instagram @ctheronlove

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30