Skip to main content

BEAUTY NEWS

To beauty hack που κάνουν όλα τα Victoria’s Secret μοντέλα

Τι τις διατηρεί λαμπερές πριν το show;


Κέλλυ Νόβακ

Το show της Victoria’s Secret είναι ένα από τα μεγαλύτερα fashion events της χρονιάς. Μια καλλίγραμμη σιλουέτα και μια λαμπερή και υγιής επιδερμίδα είναι από τα βασικά στοιχεία που πρέπει να έχει ένα μοντέλο, αν θέλει ν’ ανέβει την πασαρέλα του brand. Και ακόμη και αν αυτές οι προϋποθέσεις περνούν λανθασμένα μηνύματα, ως προς το πώς ορίζεται η γυναικεία ομορφιά, υπάρχουν πολλά μοντέλα που τις καλύπτουν.

Πριν από κάθε show, τα μοντέλα υποβάλλονται σε συγκεκριμένη διατροφή, αθλητική δραστηριότητα και φυσικά το ίδιο ισχύει και για την επιδερμίδα τους.

Τα μοντέλα κάνουν τις κατάλληλες ενέργειες με σκοπό να έχουν μια λαμπερή επιδερμίδα! Το τρικ; Κάνουν μια θεραπεία προσώπου. Δεν κάνουν όμως οποιαδήποτε θεραπεία.

Με την βοήθεια της αισθητικού Georgia Louise, μοντέλα όπως οι Karlie Kloss, Jasmine Tookes , Kelly Gale κ.ά., κάνουν θεραπείες προσώπου με πέτρες χαλαζία!

Σύμφωνα, με την Louise αυτό προσφέρει μια αλαβάστρινη και απαλή επιδερμίδα. Η αισθητικός ανεβάζει κατά καιρούς βίντεο από τις θεραπείες που κάνει.

Εφαρμόζει λοιπόν, υαλουρονικό οξύ στις επιδερμίδες των μοντέλων και με τους κρυστάλλους (που έχει κάνει σε σχήμα πεταλούδας αποκλειστικά για τα μοντέλα της VS) κάνει μασάζ στο πρόσωπο. «Μας αρέσει να χρησιμοποιούμε τους ροζέ κρυστάλλους χαλαζία σε σχήμα πεταλούδας στα μοντέλα της Victoria’s Secret! Αμέσως ηρεμούν, δροσίζουν και κάνουν contour στο δέρμα», δηλώνει η ίδια.

https://www.instagram.com/p/Bp3Nis0nWWp/?utm_source=ig_embed

H Louise δημιούργησε την τεχνική με τους κρυστάλλους πριν 10 χρόνια τους οποίους προσφέρει στους/στις πελάτες/ισσες της για να κάνουν μασάζ προσώπου και στο σπίτι.

https://www.instagram.com/p/BprbzMfh7P0/?utm_source=ig_embed

Η αισθητικός έχει αναλάβει εδώ και χρόνια την περιποίηση των μοντέλων της VS πριν το μεγάλο show. Η ίδια δήλωσε στο StyleCaster: «Στόχος μου για το πρόσωπο των "Angels” είναι να είναι ήρεμα, ανακουφισμένα και ενυδατωμένα, αφήνοντας τις επιδερμίδες τους έτοιμες για την πασαρέλα!».

Η Louise μάλιστα αποκάλυψε και τα 3 tips ομορφιάς που δίνει στα μοντέλα πριν το show:

#1. Μην κάνεις απολέπιση πριν το show και εφάρμοσε Vitamin C και ένα serum με υαλουρονικό

#2. Κάνε μασάζ στο πρόσωπο κάθε βράδυ για 10 λεπτά από κάτω προς τα πάνω για να ξεπρηστεί το πρόσωπο

#3. Απόφυγε το αλάτι και την ζάχαρη στην διατροφή και κατανάλωσε μια βιταμίνη με Ω-3 και πίνε πολύ νερό

Λες να τα τεστάρουμε και εμείς αυτά τα tips;

Κεντρική φωτό: Instagram @victoriassecret

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

BEAUTY NEWS

Η Margot Robbie υιοθετεί το πιο trendy κούρεμα της χρονιάς και τώρα θέλουμε να αποκτήσουμε κι εμείς bob

Δείτε τη μεγάλη αλλαγή στο hair look της αγαπημένης ηθοποιού

BEAUTY NEWS

Η Elsa Hosk ανανεώνει τα μαλλιά της με το κοντό κούρεμα που θα αντιγράψουμε αυτή την άνοιξη

Αν ψάχνεις κι εσύ το νέο σου hair look, αυτό το pixie cut είναι η πιο κομψή και θηλυκή επιλογή που μπορείς να κάνεις

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός