Skip to main content

BEAUTY NEWS

3 trends στο μακιγιάζ που θα βλέπουμε παντού τη νέα χρονιά

Τάσεις για να τεστάρεις από τώρα!


Κέλλυ Νόβακ

Ενδιαφέρον προβλέπεται το 2019, τουλάχιστον όσον αφορά τα μακιγιάζ μας! Σύμφωνα με τις πασαρέλες όπου έκαναν ντεμπούτο αρκετές τάσεις που θα βλέπουμε να «παίζουν» την νέα χρονιά, η γενικότερη αίσθηση είναι η επιστροφή στα “basics”. Σχετικό αυτό βέβαια, γιατί τα μακιγιάζ στις πασαρέλες οίκων όπως του Dior ή Chanel, μόνο basic δεν είναι!

Το ζητούμενο είναι ένα όμως: ποιες είναι οι νέες τάσεις! Αρχικά, όσον αφορά τη βάση του μακιγιάζ μας, makeup artists δηλώνουν ότι οι πιο ματ επιδερμίδες θα ξεχωρίσουν φέτος. Οπότε ξέχνα το dewy makeup look! Τα trends θέλουν… ματ επιδερμίδα λοιπόν, μιας και οι experts προτιμούν να λάμπει το δέρμα μας φυσικά. Όποιες φροντίζουν σταθερά το δέρμα τους δηλαδή, κερδίζουν!

Τώρα στο πιο διασκεδαστικό κομμάτι: το μακιγιάζ ματιών και χειλιών! Τα trends εδώ, basic δεν είναι σίγουρα! Αντιθέτως, υπάρχει πολύ ενδιαφέρον σχετικά με τον τρόπο που χρησιμοποιούμε το eyeliner, τις σκιές μας αλλά και τα κραγιόν μας.

Ποιες είναι όμως οι επικρατέστερες τάσεις; Για να δούμε παρακάτω…

Graphic liner

https://www.instagram.com/p/BqHyZceH5SF/?utm_source=ig_embed

Είτε πρόκειται για μία απόχρωση, για δύο για τρεις ή και περισσότερες το eyeliner παύει να είναι μόνο μαύρο και σε μορφή cat-eye. Άσε την φαντασία σου ελεύθερη και δεν θα χάσεις…

Color Block eyes

https://www.instagram.com/p/Bo_HKr_j__U/

Το να δημιουργείς βάθος με τις σκιές σου, χρησιμοποιώντας ένα transition shade στην αρχή, ένα για την εξωτερική γωνία των ματιών, άλλο για το κυρίως βλέφαρο κ.ο.κ., όλα καταργούνται! Η νέα τάση θέλει μια bold απόχρωση στα μάτια για πιο τολμηρές και editorial εμφανίσεις!

3-D Lips

https://www.instagram.com/p/BpFKWE1Hzqd/

Η μόδα των «ογκωδών» χειλιών επιμένει να ισχύει και φέτος, μόνο που οι makeup artists αντί για fillers προτείνουν να χρησιμοποιείς την τέχνη του μακιγιάζ για ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Κάτι σαν το ombre είναι τα 3-D lips που σημαίνει ότι χρησιμοποιείς μια λίγο πιο ανοιχτή απόχρωση στο κάτω χείλος (για όγκο) και ένα πιο σκούρο στο πάνω. Ολοκληρώνοντας με ένα διάφανο gloss το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό!

Κεντρική φωτό: Instagram @diormakeup

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

5 νέες αφίξεις αρωμάτων που θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις αυτήν την άνοιξη

Τα νέα αρώματα που θα προσθέσουμε στο boudoir μας

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

Προτεινόμενα

DO IT YOURSELF

Τι οφέλη προσφέρει το ρυζόνερο στα μαλλιά σας;

Βάλε τικ σε προστασία, θρέψη, λάμψη, τόνωση και φροντίδα

CELEBS

Δέσποινα Βανδή: Δείτε την μοντέρνα κουζίνα της

Η τραγουδίστρια λατρεύει τον χώρο της κουζίνας

DO IT YOURSELF

Make up στα ρούχα σου; Δες πώς να μη μείνει λεκές

Μια εύκολη λύση με κάτι που μάλλον έχεις ήδη στο μπάνιο σου