Skip to main content

BEAUTY NEWS

3 νέες αφίξεις στον πλανήτη της ομορφιάς που σου κάνουν... κλικ!

Be happy! Είναι η εποχή που λανσάρονται όλα τα νέα καλλυντικά...


Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου

Αν είσαι λοιπόν γνήσια beautyholic το παρακάτω άρθρο θα σε ενθουσιάσει.

Νέα επαναστατικά προϊόντα  ήρθαν να "ταράξουν τα νερά" στη ρουτίνα ομορφιάς μας τόσο στον τομέα της περιποίησης όσο και του μακιγιάζ. Δες τις τρεις νέες αφίξεις που μας εντυπωσίασαν την εβδομάδα που πέρασε και μείνε συντονισμένη στο allyou.gr  γιατί έρχονται ακόμα περισσότερα νέα ομορφιάς που αξίζει να ανακαλύψεις. Έχουμε και λέμε:

1. Νέα υγρά κραγιόν Crushed Liquid Lip της Bobbi Brown

 

21.BB_CRUSHED LIQUID LIP_moodboard.jpg

 

Η άνετη φόρμουλα αγκαλιάζει τα χείλη με την πλήρη κάλυψη ενός κραγιόν υγρής μορφής, την πλούσια ενυδάτωση ενός balm και τη γλυκιά λάμψη ενός gloss, για γεμάτο αποτέλεσμα. Επιπλέον, είναι εμπλουτισμένο με ένα μείγμα εκχυλισμάτων από superfruits, συμπεριλαμβανομένων των cranberries και blueberries. Παιχνιδιάρικες και ανεπιτήδευτες, οι 14 πλούσιες, ενυδατικές αποχρώσεις - από ουδέτερες σε έντονες και φωτεινές - είναι τόσο ευέλικτες όσο και εύκολες στην εφαρμογή.

 

2. Νέα σειρά Jasmine & Sun Rose του οίκου Molton Brown


Οι εξειδικευμένοι αρωματοποιοί του Λονδίνου, , σαγηνεύουν τις αισθήσεις με μια δυναμική αρωματική σειρά. Το γιασεμί πρωταγωνιστεί. Το λευκό λουλούδι, κόβεται από τις όχθες του Δέλτα του ποταμού Νείλου τις βραδινές ώρες, για να διατηρηθεί η μεθυστική του ουσία στην κορυφαία της μυρωδιά.  Για να απεικονίσει αυτό το άρωμα ως έργο τέχνης, ο οίκος Molton Brown, συνεργάστηκε με την διεθνώς αναγνωρισμένη Βρετανίδα εικαστικό Rhea Thierstein. 

 

ASSET3-JASMINE_SUN_ROSE-RGB.jpg

 

3. Σειρά περιποίησης προσώπου  με λευκή άργιλο και ενεργό άνθρακα της The Body Shop 

Η μάσκα  Drops of Youth™ Youth Concentrate Sheet Mask και το νέο Himalayan Charcoal PurifyingClay Wash με λευκή άργιλο και ενεργό άνθρακα από μπαμπού από τους πρόποδες των Ιμαλαΐων για βαθύ καθαρισμό, και έλαιο τεϊόδενδρου από το Εμπόριο με Κοινότητες.
Οι sheet masks κατέκτησαν ταχύτατα τη βιομηχανία ομορφιάς και ήδη κάνουν θραύση. Η δική μας Drops of Youth™ Youth Concentrate Sheet Mask περιέχει 99% συστατικά φυσικής προέλευσης, είναι 100% Vegan και βιοδιασπώμενη και μετά από την πρώτη κιόλας δοκιμή η επιδερμίδα δείχνει 195% πιο φρέσκια, ενυδατωμένη και υγιής!

 

   DOY_group.jpg

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30