Skip to main content

BEAUTY NEWS

Το κορίτσι που ήξερε τον Karl από τα 8...

Μόλις ανέβασε ένα συγκινητικό μήνυμα στον λογαριασμό της στο Instagram


Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου

Με αφορμή την άσχημη είδηση για τον θάνατο του Karl Lagerfeld...

https://www.instagram.com/p/BuETaEzhQcq/

Θυμόμαστε μερικές από τις δηλώσεις της κόρης του Johnny Depp και της Γαλλίδας τραγουδίστριας / ηθοποιού Vanessa Paradis, που αποτέλεσε μούσα του No.5 L' Eau αρώματος της Chanel. Η  Lily-Rose, σε αντίθεση με άλλες starlets της ηλικίας της που έγιναν γνωστές χάρη στους διάσημους γονείς τους, διαθέτει κάτι σχεδόν μαγνητικό θα λέγαμε που σε κάνει να θυμάσαι το πρόσωπό της, -ίσως είναι η πάντα κομψή και chic παρουσία της, ίσως ο παριζιάνικος αέρας νεότητας που εκπέμπει. Δεν είναι καθόλου τυχαίο λοιπόν το γεγονός πως ο Karl Lagerfeld την επέλεξε ως τη μούσα του No.5 L' Eau αρώματος της Chanel, πατώντας στα χνάρια της μητέρας της, η οποία είχε πρωταγωνιστήσει σε δεκάδες καμπάνιες του brand, μεταξύ των οποίων και αυτή του Coco scent το 1991.

Για τον Karl Lagerfeld

Το να δουλεύεις με τον Karl Lagerfeld είναι εξαιρετικό. Τον συνάντησα για πρώτη φορά όταν ήμουν 8 χρονών. Είναι ένας άνθρωπος, που όχι μόνο θαυμάζω και σέβομαι απεριόριστα για τη δουλειά του, την απίστευτη δημιουργικότητα και ευφυΐα του αλλά και για τον ευγενικό του χαρακτήρα. Αισθάνομαι πολύ τυχερή που τον γνωρίζω και συνεργάζομαι μαζί του. Οι πρώτες αναμνήσεις από την Chanel είναι στην πραγματικότητα πολύ οικογενειακές. Θυμάμαι έψαχνα στη ντουλάπα της μητέρας μου. Η Chanel είναι το πρώτο πράγμα που μου έρχεται πλέον στο μυαλό όταν σκέφτομαι τη μόδα, επειδή δοκίμαζα όλα τα φορέματα και τα παπούτσια του brand, όταν ακόμη φορούσα πάνες! Υπάρχει και μία φωτογραφία που με δείχνει να φοράω πάνα και γόβες Chanel από κάτω. Το ίδιο ισχύει και για τα αρώματα. Η μητέρα μου και η γιαγιά μου πάντα φορούσαν το No.5, οπότε αυτή η μυρωδιά είναι πολύ νοσταλγική για μένα. 

 

Μία προσωπική τους φωτογραφία στις 6/12/2017

 

https://www.instagram.com/p/BcVv6-TAXZ7/

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Η Elsa Hosk ανανεώνει τα μαλλιά της με το κοντό κούρεμα που θα αντιγράψουμε αυτή την άνοιξη

Αν ψάχνεις κι εσύ το νέο σου hair look, αυτό το pixie cut είναι η πιο κομψή και θηλυκή επιλογή που μπορείς να κάνεις

Προτεινόμενα

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ASK THE EDITOR

8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το μανδελικό οξύ προτού το βάλεις στη beauty ρουτίνα σου

Σε τι ακριβώς συμβάλει το συγκεκριμένο οξύ στη φροντίδα του δέρματός σου;

FASHION NEWS

Το περιοδικό NYLON επανακυκλοφορεί και η Gwen Stafani ποζάρει στο εξώφυλλό του ως το απόλυτο grunge icon

24 χρόνια μετά το τελευταίο της εξώφυλλο για το περιοδικό που καθόρισε τα aughts