Skip to main content

BEAUTY NEWS

Αυτό είναι το προϊόν που όλες θέλουν χειμώνα-καλοκαίρι

Γιατί η κάλυψη δεν είναι μόνο για το πρόσωπο...


Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου

Καλύπτουν ατέλειες στο σώμα όπως ακριβώς και τα foundation στο πρόσωπο. Ο λόγος για τα Body Make Up! Ευρυαγγείες στα πόδια, πανάδες στο ντεκολτέ, θηλώματα ή κοκκινίλες που δε θες να φανούν το καλοκαίρι με τα καυτά σου σορτσάκια ή ακόμα και το χειμώνα καθώς φοράς το καλό σου φόρεμα σε μια επίσημη περίσταση... Τα Body Make Up είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι.

Εγώ σου ξεχώρισα μερικές επιλογές:

1. Το VICHY DERMABLEND TOTAL BODY CORRECTIVE FOUNDATION καλύπτει: Μέτριες έως και σοβαρές ατέλειες της επιδερμίδας του σώματος: Τατουάζ, ραγάδες, φλεβίτιδα, μώλωπες, σημάδια από ουλές και εγκαύματα. Καθόλη την διάρκεια της ημέρας το Dermablend make-up για το σώμα, είναι πολύ ανθεκτικό και έχει διάρκεια 16ωρών, που αντιστέκεται ακόμη στον νερό και τον ιδρώτα. Άνετη επιδερμίδα χωρίς αποτέλεσμα "μάσκας" όλη την ημέρα.

 

dermablend.jpg 

2.To  Face & Body Foundation της σειράς Dior Backstage είναι ο μυστικός σύμμαχος κάθε makeup artist χαρίζοντας άμεσα άψογη επιδερμίδα με εξαιρετικά ρυθμιζόμενη κάλυψη και ποικιλία αποτελεσμάτων από φυσική nude λάμψη ως τέλεια υψηλή κάλυψη.

 

1n-neutral-50-ml.jpg 
 

3. Make-up για τα πόδια & το σώμα Perfect Body Make Up Της Dermacol. Παρέχει στα πόδια & στο σώμα άμεσο αποτέλεσμα μαυρίσματος, καλύπτει πλήρως τις ατέλειες και χαρίζει ενιαίο τόνο στο δέρμα. Κάνει τη σιλουέτα να φαίνεται πιο λεπτή χαρίζοντας στο δέρμα μία βελούδινη αίσθηση απαλότητας χάρη στη λεπτή υφή του από Πανθενόλη και Βιταμίνη Ε.

in__13926_5afc240b7403d.jpg

 

4. Το σπρέι για τα πόδια SPRAY ON LEG FOUNDATION της Art Deco, είναι ιδανικό για ένα γρήγορο, ομοιόμορφο μαύρισμα. Παρέχει στο σώμα μια φυσικά μαυρισμένη όψη και καλύπτει τις μικρές ατέλειες, στεγνώνει γρήγορα και είναι μακράς διαρκείας. Επίσης, xαρίζει φυσικό μπρούτζινο χρώμα.

 

art deco.jpg

 

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

BEAUTY NEWS

Η Margot Robbie υιοθετεί το πιο trendy κούρεμα της χρονιάς και τώρα θέλουμε να αποκτήσουμε κι εμείς bob

Δείτε τη μεγάλη αλλαγή στο hair look της αγαπημένης ηθοποιού

BEAUTY NEWS

Η Elsa Hosk ανανεώνει τα μαλλιά της με το κοντό κούρεμα που θα αντιγράψουμε αυτή την άνοιξη

Αν ψάχνεις κι εσύ το νέο σου hair look, αυτό το pixie cut είναι η πιο κομψή και θηλυκή επιλογή που μπορείς να κάνεις

Προτεινόμενα

BLOGS

"Το πιο ρομαντικό που μπορείς να κάνεις για κάποιον είναι να βρεθείς κοντά του όταν σε χρειάζεται" James McAvoy

Γοητευτικός, ταλαντούχος και φιλάνθρωπος – ένας ευγενικός υπερήρωας!

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος