Skip to main content

BEAUTY NEWS

Η σύζυγος του Γιώργου Λάνθιμου εντυπωσιάζει και πάλι!

Η Ariane Labed είναι μία αληθινή μούσα...


Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου

Η Ariane Labed συνεχίζει να αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο μια γυναίκα ελεύθερη, με νομαδική ταυτότητα. Είναι η γυναίκα του οίκου Chloé: σύγχρονη, λαμπερή, φυσική και ανεπιτήδευτα κομψή. Το νέο άρωμα Chloe Nomade Eau de Toilette, αποτελεί μια εκδοχή του Eau de Parfum, πλημμυρισμένο από φυσικά συστατικά που ενώθηκαν από τον αρωματοποιό Quentin Bisch.  

 

NOMADE EAU DE TOILETTE_ BTS VISUALS_  (10).jpg  

Η συσκευασία του, αντλεί την έμπνευσή της από το ταξίδι του οίκου, που ξεκίνησε με την άφιξη του Nomade Eau de Parfum. Ένα διαφανές μπουκάλι, που επιτρέπει στο φως να εισβάλει και ένα καπάκι ξεχωριστό με έναν διακριτικό απαλό ροζ κόμπο. 

Η ΣΥΣΚΕΥΑΣIΑ: EΝΑ ΤΑΞIΔΙ EΜΠΝΕΥΣΗΣ

Οι στρογγυλές καμπύλες του νέου Eau de Toilette αντλούν έμπνευση από το ταξίδι του οίκου που ξεκίνησε με την άφιξη του Nomade Eau de Parfum. Ένα διαφανές μπουκάλι, που επιτρέπει στο φως να εισβάλει και ένα καπάκι ξεχωριστό με έναν διακριτικό απαλό ροζ κόμπο

 

NOMADE EAU DE TOILETTE_ BTS VISUALS_  (17).jpg To Nomade Eau de Toilette αποτελεί μια φωτεινή εκδοχή του Eau de Parfum, πλημμυρισμένο από φυσικά συστατικά που ενώθηκαν από τον αρωματοποιό Quentin Bisch. Το φυτό λίτσι απελευθερώνει όλη την ένταση και τη μαγευτική απαλότητα του, ακτινοβολώντας θηλυκότητα. Τα άνθη φρέζιας συνδυάζονται μοναδικά με τη συνολική floral αίσθηση του αρώματος, ενώ το έντονο έλαιο του φυτού δρυ εξισορροπεί την ένταση αυτού του ξεχωριστού αρώματος.   

 

NOMADE EAU DE TOILETTE_ BTS VISUALS_  (6).jpg

 

Μια γυναίκα που εκπέμπει φως, σύγχρονη, λαμπερή! Είναι η γυναίκα του οίκου Chloé.

Η διαφημιστική καμπάνια  που πραγματοποιήθηκε στο Rajasthan, από τον φωτογράφο Ryan McGinley, άντλησε έμπνευση από τον ουρανό και τα μεγάλα καλοσχηματισμένα σύννεφα που φαντάζουν σα να τον διακοσμούν. Η Ariane Labed, με τα μάτια κλειστά και τα μαλλιά της να κυματίζουν, απαθανατίζεται ελεύθερη και έτοιμη για νέες, ατέρμονες εμπειρίες.

NOMADE EAU DE TOILETTE_ BTS VISUALS_  (8).jpg

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

5 νέες αφίξεις αρωμάτων που θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις αυτήν την άνοιξη

Τα νέα αρώματα που θα προσθέσουμε στο boudoir μας

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιο ζώδιο παιδεύει πιο πολύ το ταίρι του όταν είναι σε σχέση

Ο βαθμός δυσκολίας του στις σχέσεις, με βάση το ζώδιό σου

CELEBS

Εύη Αδάμ: Ποζάρει με την πανέμορφη 24χρονη κόρη της, Νεφέλη

Mαμά και κορή μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό

DO IT YOURSELF

Τι οφέλη προσφέρει το ρυζόνερο στα μαλλιά σας;

Βάλε τικ σε προστασία, θρέψη, λάμψη, τόνωση και φροντίδα