Skip to main content

BEAUTY NEWS

Παλέτες σκιών: 3 νέες αφίξεις που μας αρέσουν πολύ!

Είναι must have οι παλέτες μακιγιάζ αυτήν την εποχή κορίτσια!


Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου

Οι λόγοι απλοί! Βολεύουν στα ταξίδια, στις εκδρομές, στην καθημερινότητά μας γενικότερα. Περιέχουν πολλά διαφορετικά χρώματα και προϊόντα για να μην κουβαλάς στο νεσεσέρ σου ή τη βαλίτσα σου ένα σωρό μικρά ή μεγάλα μπουκαλάκια και βαζάκια τα οποία όχι μόνο πιάνουν χώρο, αλλά σε μπερδεύουν κιόλας, ενώ πολλές φορές τυχαίνει κάποια να τα αφήνουμε... ενθύμιο σε κάθε τουαλέτας που τυχαίνει να επισκεφτούμε!

SEA MINERALS SUMMER PALETTE, KORRES

SEA MINERALS SUMMER PALETTE_CORAL SUNSETS.jpg

 

Παλέτα για πρόσωπο και μάτια, εμπλουτισμένη με θαλάσσια ιχνοστοιχεία, έλαιο κολοκυθόσπορου και βιταμίνη Ε, γνωστά για τις τονωτικές και απαλυντικές ιδιότητές τους. Το bronzer και οι τρεις γήινες αποχρώσεις φέρνουν τη λάμψη του καλοκαιριού στο μακιγιάζ σου. Η κρεμώδης, ανάλαφρη υφή τους είναι το τέλειο skin match. Ομοιόμορφο αποτέλεσμα στο δέρμα και στα βλέφαρα, χωρίς να αλλοιώνεται, χαρίζοντας φρεσκάδα στο πρόσωπο.

 

NAKED RELOADED EYESHADOW PALETTE,  URBAN DECAY

 

 

NAKED.jpg

 

 

Η παλέτα σκιών της Urban Decay ανατρέπει τους κανόνες του neutral μακιγιάζ ματιών με δώδεκα ολοκαίνουριες αποχρώσεις που κολακεύουν κάθε τόνο επιδερμίδας και περιλαμβάνει τα πάντα, από βελούδινες ματ και μεταξένιες σατινέ αποχρώσεις μέχρι λαμπερές υφές και παιχνιδιάρικα glitter. Και επειδή οι σκιές που χρησιμοποιείς σε καθημερινή βάση τελειώνουν πιο γρήγορα, η Naked Reloaded διαθέτει τέσσερις από τις πιο αγαπημένες σου σκιές σε μεγαλύτερο μέγεθος, για να τις απολαμβάνεις ακόμα περισσότερο.

 

Les 9 ombres Multi-Effects Eyeshadow Palette, Chanel Beauty

chanel.jpg 

 

Μια ακόμη νέα εντυπωσιακή άφιξη! Μια πολυτελής παλέτα σκιών ματιών από τον οίκο Chanel, που περιέχει εννέα διαφορετικές αποχρώσεις οι οποίες συνδυάζουν τα έντονα χρώματα με τους ουδέτερους τόνους. Η υφές της συγκεκριμένης παλέτας εναλλάσσονται από  ματ σε γυαλιστερές σατέν, επιτρέποντας πολλά και διαφορετικά είδη μακιγιάζ και εφέ ανάλογα το look που επιθυμείς να δημιουργήσεις.

  

 

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Η Elsa Hosk ανανεώνει τα μαλλιά της με το κοντό κούρεμα που θα αντιγράψουμε αυτή την άνοιξη

Αν ψάχνεις κι εσύ το νέο σου hair look, αυτό το pixie cut είναι η πιο κομψή και θηλυκή επιλογή που μπορείς να κάνεις

Προτεινόμενα

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να επανεφεύρετε τον εαυτό σας κάνοντας restart

Ασυνήθιστοι τρόποι για να ανακαλύψετε ξανά τον εαυτό σας σε οποιαδήποτε ηλικία

FOOD

Ποια πολύτιμα οφέλη προσφέρει στον οργανισμό σου το ρόφημα με δεντρολίβανο

6 σημαντικά οφέλη υγείας του τσαγιού δεντρολίβανου