Skip to main content

BEAUTY NEWS

Μα τι έχουν πάθει όλες με αυτό το εργαλείο;

Κάνει τελικά "θαυματουργό" μασάζ στο πρόσωπο;


Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου

Πρόκειται για το λεγόμενο jade roller! Ένα ειδικό ρόλερ κατασκευασμένο από νεφρίτη που σύμφωνα με τους δερματολόγους το μασάζ του δρα αποσυμφορητικά και χαρίζει στην επιδερμίδα λάμψη, σφριγγηλότητα και τόνωση. Μάλιστα, ειδικά κάτω από τα μάτια θεωρείται must, καθώς διεγείρει την μικροκυκλοφορία, καταπολεμά το προιξήματα (μαύρους κύκλους) και την κατακράτηση (σακούλες).

roller.jpg 

Η χρήση του ξεκίνησε από τα μεγάλα spa και ιντιτούτα αισθητικής, καταλήγοντας να υπάρχει πλέον σχεδόν σε όλες τις καμπίνες ομορφιάς γνωστών καλλυντικών εταιρειών. Στο εξωτερικό, τα skin camps που παρέχουν υπηρεσίες όπως χειροκίνητο μασάζ προσώπου , facial yoga, χρήση μάσκας με σούπερ τροφές, όπως πουρές από μούρα, καθαρισμό με ένζυμα, μικρορεύματα για μυική τόνωση, φωτοθεραπεία με λάμπες LED για ανανέωση, το έχουν εντάξει πάγια στο μενού τους!

Μπορείς όμως πολύ εύκολα να δοκιμάσεις και εσύ μία θεραπεία προσώπου με jade roller στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στα Orloff spa.

xxx.jpg 

Εγώ δοκίμασα τη θεραπεία προσώπου KOBIDO , την πιο αρχαία περιποίηση ομορφιάς στην Ιαπωνία. Η εμπειρία συνολικά μαγική, αλλά και το μασάζ με το jade roller επίσης ιδιαίτερο, αφού βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, επιβραδύνει τη γήρανση, εξισορροπεί το νευρικό σύστημα.

LYGIZOU.jpg

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

5 νέες αφίξεις αρωμάτων που θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις αυτήν την άνοιξη

Τα νέα αρώματα που θα προσθέσουμε στο boudoir μας

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

Προτεινόμενα

ΣΠΙΤΙ

6 απλοί τρόποι για να ομορφύνεις την κουζίνα σου

Δεν χρειάζεται κόπο, αλλά τρόπο!

FASHION NEWS

Ο Alessandro Michele νέος creative director του οίκου Valentino

Η ανακοίνωση του εμβληματικού οίκου βάζει τέλος στις φήμες που τον ήθελαν εδώ και καιρό να αναλαμβάνει το τιμόνι του