Skip to main content

BEAUTY NEWS

Αυτός είναι ο νέος τρόπος να φορέσεις το άρωμά σου

Ειδικά όσο ανοίγει ο καιρός και δεν επιθυμείς "βαριές" μυρωδιές


Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου

Προκειμένου να τιμήσει την επέτειο ενός έτους για τη συλλογή Body Pleasures, η KILIAN παρουσιάζει τη WHITE TEA HAND CREAM, προσθέτοντας μια νότα αισθησιασμού και προσωπικής φροντίδας στην τέχνη του αρώματος.

Η συλλογή Body Pleasures περιλαμβάνει shower gels και body lotions προερχόμενα από έξι εμβληματικά αρώματα KILIAN, ενισχύοντας την τελετουργία του αρώματος στο σπίτι. Η WHITE TEA HAND CREAM αναγάγει την προσωπική φροντίδα στο σπίτι σε κάτι υψηλό και την κάνει διαθέσιμη ανά πάσα στιγμή – ακόμα και στα ταξίδια. Αποτελώντας ένα διαφορετικό τρόπο να φορέσει κάποιος ένα άρωμα, συνδέεται άρρηκτα με τη φιλοδοξία της KILIAN να κάνει το άρωμα ορατό – ένα αισθητικό και αισθησιακό αποτύπωμα που μπορεί να απολαύσει κανείς καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας.

KILIANGREAM.jpg 

Η WHITE TEA HAND CREAM είναι μια ολοκαίνουρια σύνθεση ειδικά σχεδιασμένη να αντικατοπτρίζει την ουσία της ιδανικής κρέμας χεριών: να είναι γρήγορη στην απορρόφηση, να αφήνει την επιδερμίδα μεταξένια και να είναι απλά εθιστική στην ευωδιά.

Το άρωμα της έχει επίσης διαμορφωθεί ειδικά έτσι ώστε να αναδύει τη δροσερή, ανακουφιστική και εκλεπτυσμένη αίσθηση του να απολαμβάνεις λευκό τσάι βαθιά μέσα σε ένα δάσος από bamboo. Ο συνδυασμός από κίτρο και πράσινη μιμόζα προσδίδει μία καθαρή και εμψυχωτική διάθεση τόσο στις αισθήσεις όσο και στα χέρια, τα οποία αφήνονται απαλά.

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Η Elsa Hosk ανανεώνει τα μαλλιά της με το κοντό κούρεμα που θα αντιγράψουμε αυτή την άνοιξη

Αν ψάχνεις κι εσύ το νέο σου hair look, αυτό το pixie cut είναι η πιο κομψή και θηλυκή επιλογή που μπορείς να κάνεις

Προτεινόμενα

SEX

Ζώδια Τρίτης 16 Απριλίου

Ζήστε την κάθε στιγμή σαν να είναι μοναδική και αναντικατάστατη

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Οι λέξεις είναι πιο ύπουλες και ισχυρές από όσο νομίζουμε» Jean-Paul Sartre

Ο Jean-Paul Sartre γεννήθηκε στις 21 Ιουνίου 1905 και παραμένει ένας από τους πιο σημαντικούς και διαχρονικούς φιλοσόφους