Skip to main content

BEAUTY NEWS

Kόκκινα μαλλιά: Σου ταιριάζουν;

Είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο εντυπωσιακά χρώματα


Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου

Αλλά δεν είναι για όλες μας. Τα πυρόξανθα μαλλιά μπορούν να σε μετατρέψουν στην πιο εντυπωσιακή γυναίκα αλλά μπορούν και να μη σε κολακεύουν καθόλου. Πολλοί θεωρούν πως το κόκκινο χρώμα στα μαλλιά έχει ηλικία... εγώ δε συμφωνώ!

- Το κόκκινο δεν έχει ηλικία, αφού βλέπουμε γυναίκες που τους ταιριάζει άψογα σε μια ευρεία γκάμα. Το θέμα είναι εσύ πώς νιώθεις. Αν σου αρέσει αλλά προβληματίζεσαι για την ηλικία σου, προτίμησε πιο ήσυχες αποχρώσεις του κόκκινου κι όχι ένα φλογερό. Αν όμως είσαι... ροκ τύπος, δεν θα έχετε καμία αναστολή με όποια απόχρωση του κόκκινου κι αν επιλέξεις.

- Όσο πιο λευκή είναι μια επιδερμίδα σου τόσο πιο πολύ σου ταιριάζουν τα κόκκινα μαλλιά. Γενικά αν έχεις σταρένιο δέρμα, δηλαδή πιο σκούρο είναι δύσκολο τα κόκκινα μαλλιά να σε κολακεύουν. Και γενικά αποχρώσεις του πορτοκαλί και του κόκκινου.  

- Αν τα μάτια σου είναι ανοιχτά, τότε σου πηγαίνουν οι περισσότερες αποχρώσεις του κόκκινου. Πράσινα, γαλάζια, μελί... κάνουν ιδανική αντίθεση.

 

red-5-630x946.jpg

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30