Skip to main content

BEAUTY NEWS

Όμορφα και υγιή μαλλιά όπως τα ονειρεύεσαι

Με ελληνική υπογραφή και εξακριβωμένα αποτελέσματα...


Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου

Αν αναζητάς επαγγελματική περιποίηση η οποία θα εξασφαλίσει στα μαλλιά σου τη ζωντάνια, τη λάμψη και γενικότερα την εμφάνιση που τους αξίζει, τότε τα προϊόντα ΚΥΑΝΑ είναι η απάντηση! Και δεν είναι απλά μια εξακριβωμένα επαγγελματική λύση στην περιποίηση των μαλλιών,  αλλά και μία ελληνική πρόταση που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από άλλα αντίστοιχα brands. Τα καινοτόμα προϊόντα KΥΑΝΑ για τα μαλλιά, εγκεκριμένα από τους κομμωτές και δοκιμασμένα στα πιο απαιτητικά μαλλιά, ακολουθούν τις παγκόσμιες νέες τάσεις και τεχνικές. Έτσι, καταφέρνουν να καλύπτουν τις ανάγκες για κάθε τύπο μαλλιών.  

Η ελληνική εταιρεία ΚΥΑΝΑ, έχοντας εδώ και 13 χρόνια σημαντική παρουσία στο χώρο των επαγγελματικών προϊόντων κομμωτηρίου, μοιράζεται μαζί μας το πάθος για όμορφα μαλλιά! Πάντα στο πλευρό του επαγγελματία κομμωτή, παρέχει υποστήριξη και υπηρεσίες, που ξεπερνούν κάθε προσδοκία και βοηθούν τους φίλους κομμωτές να εξελίσσονται συνεχώς.

 

herboria max.jpg

 

Στόχος της ΚΥΑΝΑ παραμένει πάντα η βοήθεια προς τους συνεργάτες της, ώστε να κάνουν και εκείνοι τη διαφορά! Να δημιουργήσουν υπέροχα stylings, αποχρώσεις και φυσικά να διατηρήσουν την ποιότητα των μαλλιών κάθε γυναίκας σε άψογη κατάσταση.

Η τεχνογνωσία είναι αυτό που την ξεχωρίζει, επιτρέποντας τη δημιουργία προϊόντων υψηλής ποιότητας, τα οποία εξελίσσει σε επίπεδο συστατικών και εφαρμογής σύμφωνα με όσα επιτάσσει η αγορά, με σκοπό την πλήρη κάλυψη, τόσο του επαγγελματία κομμωτή, που αναζητά συνεχώς προϊόντα με υψηλά standards, όσο και του τελικού καταναλωτή, που θα προτιμήσει value for money πολύτιμα προϊόντα για τα μαλλιά του.

 

​​evozen.jpg

 

Τα προϊόντα KYANA θα τα βρείς σε επιλεγμένα κομμωτήρια σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό και στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.yourcosmetics.gr.

 

LifeBox new.jpg

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

CELEBS

Κέιτ Μίντλετον: Το πρώτο post μετά την ανακοίνωση πως πάσχει από καρκίνο

Φωτογράφισε τον πρίγκιπα Λούις που είχε γενέθλια

FASHION NEWS

«Stay Authentic»: Η νέα καμπάνια της Kappa για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ’24 είναι εδώ

Στην καμπάνια κυριαρχεί η καθαρότητα και το λευκό χρώμα που «αγκαλιάζει» τη δυναμική κίνηση των χορευτών

CELEBS

Ευρωεκλογές: Ο Μιχάλης Αεράκης απαντά τι θα γίνει με τον ρόλο στον Σασμό

Το κίνητρο για την υποψηφιότητά του και η στήριξη στον Παπανώτα