Skip to main content

BEAUTY NEWS

Light Blue Sun και νησιά Capri!

Προσοχή! Οι φωτογραφίες και το βίντεο... ξεμυαλίζουν!


Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου

Ο οίκος Dolce & Gabbana παρουσιάζει τη νέα συλλεκτική αρωματική συλλογή Light Blue Sun και μας προσκαλεί στο Capri για ένα αξέχαστο καλοκαιρινό ειδύλλιο, κάτω από τον ήλιο της Μεσογείου.  Η χαρακτηριστική, φρουτώδης, floral αύρα του Light Blue αποκτά ένα νέο, ζεστό, αισθαντικό χαρακτήρα, όπως ακριβώς η εθιστική ζεστασιά του ήλιου στο Capri. 

LIMITED EDITION SUMMER2019

Η Bianca Balti και ο David Gandy παραμένουν τα εμβληματικά πρόσωπα του Light Blue και του Light Blue Pour Homme.Την ίδια στιγμή, ένα νέο ζευγάρι έρχεται για να αφηγηθεί την ιστορία του νέου αρώματος: του Light Blue Sun, εκπροσωπώντας τη συλλεκτική έκδοση για το 2019. Το Light Blue Sun, μια πρόσκληση για το Capri, είναι το νέο άρωμα που θα σας ταξιδέψει στο πρώτο καλοκαιρινό σας ειδύλλιο.

 

dg_thalassa.jpg

 

Η ΝΕΑ ΣΑΓΗΝΕΥΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΛΟΥΣΜΕΝΗ ΜΕ ΦΩΣ

Η Dolce & Gabbana Beauty αιχμαλωτίζει το πνεύμα του νεαρού πάθους με τα νέα limited edition αρώματα Light Blue Sun, εξερευνώντας μια νέα οσφρητική περιοχή: ζεστή, αισθαντική, ηλιόλουστη. Το Light Blue Sun είναι εμπνευσμένο από τη μαγεία του καλοκαιρινού έρωτα στο σαγηνευτικό Capri, το οποίο χαϊδεύουν οι ζεστές αχτίδες του Μεσογειακού ήλιου.

 

dg_suskeuasia.jpg

 

LIGHT BLUE SUN – ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ

Η χαρακτηριστική φρουτώδης floral αύρα του Light Blue, αποκτά ένα νέο ζεστό και αισθαντικό χαρακτήρα, όπως ακριβώς η γοητευτική ζεστασιά του ήλιου του Capri. Οι αναζωογονητικές νότες κορυφής του Light Blue από αρωματικό ιταλικό λεμόνι και ζουμερό μήλο Granny Smith, αγκαλιάζονται απόένα εντυπωσιακό εκχύλισμα απόδροσερό γάλα καρύδας.
Η αυθεντική καρδιά από γιασεμί και λευκό τριαντάφυλλο, εμπλουτίστηκε από νότες εξωτικής πλουμέριας, δημιουργώντας ένα μεθυστικό μείγμα ηλιοκαμένου floral νέκταρ. Στη βάση του, δεσπόζει το αρωματικό κεδρόξυλο εμπλουτισμένο με κεχριμπάρι και με την έντονη γλυκύτητα της βανίλιας Bourbon. Συγχρόνως, ίχνη από γοητευτικό λευκό ιβίσκο παραμένουν στην επιδερμίδα, ξυπνώντας την επιθυμία του καλοκαιρινού έρωτα.

 

dg_thalassa_2.jpg

 

LIGHT BLUE SUN – ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ

Το εμβληματικό ξυλώδες και πικάντικο άρωμα του Light Blue Pour Homme, ανανεώνεται με μια δόση φρεσκάδας και εμπλουτίζεται με τη ζεστασιά του ιταλικού ήλιου. Ένα δροσιστικό κοκτέιλ από ιταλικό περγαμόντο και ζουμερό γκρέιπφρουτ συνδυάζεται με έντονες νότες από τζίντζερ. Καθώς το άρωμα ξετυλίγει την έντονα μεσογειακή και αρρενωπή του καρδιά, η ζεστασιά του κεδρόξυλου και του κυπαρισσιού ξυπνούν τη δύναμη του μεσημεριανού ήλιου, ενώ νότες από αρωματικό δενδρολίβανο έρχονται σε αντίθεση με το δροσιστικό γάλα καρύδας. Ο λευκός ιβίσκος κυριαρχεί στην κορυφή, ενώ τα εκχυλίσματα βετιβερίας και βανίλιας δίνουν την αίσθηση του ηλιοκαμένου δέρματος.
 

dolce_1.jpg


Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Ο ζεστός ήλιος του Capri δανείζει τη χρυσή του αύρα στα αρώματα, ενώ οι συσκευασίες στο γαλάζιο του ουρανού κοσμούνται από μια αρχέγονη απεικόνιση του ήλιου, στο στυλ των Μεσογειακών κεραμικών majolica του Capri.

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

5 νέες αφίξεις αρωμάτων που θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις αυτήν την άνοιξη

Τα νέα αρώματα που θα προσθέσουμε στο boudoir μας

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

Προτεινόμενα

CELEBS

Εύη Αδάμ: Ποζάρει με την πανέμορφη 24χρονη κόρη της, Νεφέλη

Mαμά και κορή μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό

DO IT YOURSELF

Τι οφέλη προσφέρει το ρυζόνερο στα μαλλιά σας;

Βάλε τικ σε προστασία, θρέψη, λάμψη, τόνωση και φροντίδα

CELEBS

Δέσποινα Βανδή: Δείτε την μοντέρνα κουζίνα της

Η τραγουδίστρια λατρεύει τον χώρο της κουζίνας