Skip to main content

BEAUTY NEWS

Αντίγραψε το ρομαντικό μακιγιάζ της Riri και κλέψε τις εντυπώσεις

Στιλ από το Red Carpet.  



Οι σταρ του Χόλιγουντ ετοιμάζονται πυρετωδώς πριν από κάθε τους επίσημη, δημόσια εμφάνιση. Αυτή τη φορά, και ενώ οι απονομές βραβείων στο εξωτερικό βρίσκονταν σε εξέλιξη, ξεχωρίσαμε μια από τις πιο πρωτότυπες και κομψές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, αυτή της Rihanna

Η αγαπημένη σε όλους pop star μας έχει συνηθίσει σε σέξι στιλιστικές επιλογές που συνοδεύονται από έντονο, όλο θηλυκότητα μακιγιάζ. Στα βραβεία Grammy 2015 όμως, η Riri διατήρησε χαμηλούς τόνους, που προσέδωσαν ένα ρομαντικό χαρακτήρα στο πρόσωπο της.

Δες την με τα μαλλιά πιασμένα σε έναν casual κότσο μπαλαρίνας και απλό, αλλά ταυτόχρονα κομψό μακιγιάζ: ελαφρύ περίγραμμα στα χείλη και απαλό ροζ κραγιόν, ελάχιστο μολύβι στα μάτια και άφθονη δόση μάσκαρα.

gram750.jpg

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

CELEBS

Έλενα Τοπαλίδου: Εντυπωσίασε με τον χορό της σε επίδειξη μόδας

Η σύζυγός του Νίκου Κουρή φορούσε ένα κίτρινο μάξι φόρεμα

BLOGS

Ripley: Ο ταλαντούχος κύριος Scott στην καλύτερη τηλεοπτική διασκευή των τελευταίων ετών

Εντυπώσεις από την τηλεοπτική διασκευή του κλασικού noir μυθιστορήματος της Patricia Highsmith, που βάζει το Netflix ξανά στο παιχνίδι. 

CELEBS

Διαζύγια διασήμων: Zευγάρια που έβγαλαν ανακοίνωση για τον χωρισμό τους

Όταν Μενεγάκη-Λάτσιος, Σκορδά-Λιάγκας, Λασκαράκη-Τσιμιτσέλης έγιναν... τέως