Skip to main content

BEAUTY NEWS

Fresh & Sun Kissed: Απόκτησε -από τώρα- φυσική, ηλιοκαμένη όψη

Με τη νέα Συλλογή Sea Flower, της ΚΟΡΡΕΣ.



Στοχεύοντας σε μια φυσική και λαμπερή ταυτόχρονα εμφάνιση, πρέπει να λάβεις υπόψη σου τη χρωματική αλλαγή του δέρματος, μετά από την έκθεση στις ακτίνες του ήλιου. Αυτό το τόσο ωραίο και διακριτικό flush μπορείς να τη δημιουργήσεις κι εσύ, αν ακολουθήσεις το παρακάτω beauty tip.

Για να μαυρίσεις... τόσο-όσο, χρησιμοποίησε ένα προϊόν που πλησιάζει περισσότερο στο φυσικό χρώμα των χειλιών σου (απαλό ροζ, ροδακινί) ή αν φοράς κοραλλί αποχρώσεις κραγιόν στα χείλη, τότε σε αυτό το χρώμα μπορούμε να πούμε το «ναι» και για τα μήλα του προσώπου. 

Αυτή τη σεζόν, η ΚΟΡΡΕΣ σχεδίασε μια συλλογή που καλύπτει τις παραπάνω ανάγκες σου και σου χαρίζει ένα φυσικό, λαμπερό, μαυρισμένο τελείωμα. Η Sea Flower Bronzing Powder κυκλοφορεί σε δυο μοναδικές, έντονες, καθαρές αποχρώσεις, την Sunny Pink & την Sunglow Amber και ξεχωρίζει για τη μεταξένια της υφή, σε συνδυασμό με τις ευεργετικές ιδιότητες ανθών από το βυθό της θάλασσας. 

Απόκτησε το πιο sun kissed beauty look από την άνοιξη έως το καλοκαίρι, χρησιμοποιώντας την απόχρωση που σου ταιριάζει, παίξε με τους έξι συνδυασμούς κάθε παλέτας και κάνε, παράλληλα, την επιδερμίδα σου πιο ελαστική και ενυδατωμένη με το εκχύλισμα Άλγης. 

 

sun750.jpg

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

BEAUTY NEWS

Η Margot Robbie υιοθετεί το πιο trendy κούρεμα της χρονιάς και τώρα θέλουμε να αποκτήσουμε κι εμείς bob

Δείτε τη μεγάλη αλλαγή στο hair look της αγαπημένης ηθοποιού

BEAUTY NEWS

Η Elsa Hosk ανανεώνει τα μαλλιά της με το κοντό κούρεμα που θα αντιγράψουμε αυτή την άνοιξη

Αν ψάχνεις κι εσύ το νέο σου hair look, αυτό το pixie cut είναι η πιο κομψή και θηλυκή επιλογή που μπορείς να κάνεις

Προτεινόμενα

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

FASHION RADAR

Η Rihanna κλέβει τις εντυπώσεις με το statement look της σε oversized fit

Τι φόρεσε η αγαπημένη RiRi στην επίσημη παρουσίαση της Fenty x PUMA;

ASK THE EDITOR

6 fluid αντιηλιακά για εσένα που δεν αντέχεις τη λιπαρότητα στην επιδερμίδα σου

Με τα προϊόντα που υπάρχουν πλέον στην αγορά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να παραλείψεις την πιο σημαντική ασπίδα για το δέρμα σου