Skip to main content

BEAUTY NEWS

MAC σ’ αγαπώ!

Υπάρχουν δυο ειδών γυναίκες: αυτές που ξυπνάνε το πρωί μιάμιση ώρα νωρίτερα για να κάνουν ντους, να φάνε δημητριακά βρώμης με μέλι, να διαλέξουν τι θα βάλουν και να βαφτούν με ευλαβική προσοχή και οι άλλες...



Αυτές που αφήνουν το ξυπνητήρι μισή ώρα στο snooze, φοράνε το πρώτο πουκάμισο που βλέπουν κρεμασμένο στη ντουλάπα τους ( ελπίζοντας να μην έχει λεκέ ), ρίχνουν βιαστικά λίγο νερό στο πρόσωπο τους και εύχονται να πετύχουν κόκκινο φανάρι για να βαφτούν στο αυτοκίνητο. Η Νάντια ανήκει στην δεύτερη κατηγορία.

Κι επειδή το ξέρει ότι ανήκει στη δεύτερη κατηγορία και επειδή έχει προσπαθήσει στο παρελθόν να ανήκει στην πρώτη με παταγώδη αποτυχία, έχει φροντίσει να λύσει το πρόβλημα αλλιώς. Πιο απλά αλλά πάντοτε με.... φαντασία. Με άλλα λόγια έχει φροντίσει να κυκλοφορεί πάντα με μία πολλή μεγάλη τσάντα. Για να τα χωράει όλα μέσα: από την βούρτσα της μέχρι το μπουκαλάκι με το νερό και από την ατζέντα της και το θερμός με τον ζεστό καφέ φίλτρου μέχρι τα αγαπημένα της MAC προϊόντα που δεν αποχωρίζεται ποτέ. 

Λένε όμως πως σύμφωνα με το νόμο του Μέρφι ότι είναι δυνατόν να πάει στραβά, θα πάει στραβά. Δηλαδή, μπορεί να μην πάει στραβά μόνο ένα πράγμα σε μία δεδομένη χρονική στιγμή αλλά πολλά μαζί και ταυτόχρονα; Κάπως έτσι ξεκίνησε και εκείνη η μέρα για τη Νάντια. Κι αυτό γιατί αφού κατάφερε να ξυπνήσει με δυσκολία το πρωί, συνειδητοποίησε ότι η ΕΥΔΑΠ της είχε κόψει το νερό γιατί έκανε έργα ακριβώς κάτω από το σπίτι της. 

Τρίβοντας τα μάτια της και ψάχνοντας με άγχος στα συρτάρια της για ένα καθαρό και σιδερωμένο μπλουζάκι που να ταιριάζει με τη φούστα της (το να πετύχεις το 3 στα 3 δεν είναι καθόλου απλή υπόθεση και η Νάντια το ήξερε πολύ καλά) σκόνταψε στο πόδι του κρεβατιού και προσγειώθηκε στο παρκέ, χτυπώντας με δύναμη το γόνατο της. Άκυρη η φούστα. Ψάχνουμε επειγόντως για τζην.

Με τους δείκτες του ρολογιού να γυρίζουν απειλητικά στον τοίχο της κουζίνας έτρεξε στο μπάνιο και μάζεψε το νεσεσέρ της. Οι ολοκαίνουργιες σκιές ματιών MAC απο τη νέα συλλογή Julia Petit, σε γήινες αποχρώσεις check, το ήδη αγαπημένο της απαλό ροζ λιπ γκλος απο τη σειρά MAC Cinderella check, oι υπέροχες σταγονίτσες MAC Julia Petit Lustre Drops για ακόμη περισσότερη λάμψη στο πρόσωπο check, η μάσκαρα Haute and Naughty waterproof της Mac check... η πούδρα ΜΑC Cinderella; Που είναι η καινούργια της πούδρα; Tην είδε μέσα στο κουτί της πάνω στο πλυντήριο ρούχων. Γρήγορα στο νεσεσέρ. Πόση απόσταση υπάρχει από το νεσεσέρ μέχρι το πάτωμα; Η Nάντια είδε το πανέμορφο γαλάζιο κουτάκι να γλιστράει από τα χέρια της και να προσγειώνεται με δύναμη στα πλακάκια του μπάνιου. Η πούδρα της που με τόση χαρά είχε αγοράσει λίγες μόλις μέρες πριν μεταμορφώθηκε σε μικρά – μικρά μπεζ κομματάκια. Έκλεισε το καπάκι για να μην βλέπει το θέαμα και την έβαλε στο νεσεσέρ. 

Θα έβρισκε τον τρόπο να την απλώσει στο πρόσωπο της ακόμα κι έτσι. Τι άλλο μπορεί να στραβώσει μέσα σε ένα μόλις πρωινό;

H Mιχαλακοπούλου στο ρεύμα προς τους Αμπελόκηπους είχε κίνηση, ενώ συνήθως εκείνη την ώρα δεν έχει ποτέ κίνηση. Εγκλωβισμένη μέσα στο μικροσκοπικό της αυτοκίνητο η Νάντια πίεζε το βουρτσάκι της πούδρας πάνω στα μπεζ θρυψαλάκια και άπλωνε μικρές ποσότητες στο πρόσωπο της. Πρώτα στο μέτωπο, μετά στη μύτη της, μετά στο πηγούνι. Ποσότητες από την πούδρα έπεφταν στο παντελόνι της. Στο σημείο που η Μιχαλακοπούλου συναντάει την Αλεξάνδρας η Nάντια σκεφτόταν αν θα προλάβει το απόγευμα να περάσει από την ΜΑC για να αντικαταστήσει την πούδρα. Κι έτσι δεν πρόσεξε το μπροστινό αυτοκίνητο που είχε ανάψει φλας για να αλλάξει λωρίδα... 

Το «μπαμ» που ακούστηκε την έκανε να πηδήξει από τη θέση της. «Καλά είσαι τελείως χαζή;» φώναξε ο οδηγός που σταμάτησε στην άκρη του δρόμου, μπροστά σε μία στάση λεωφορείου. Η Νάντια άναψε τρομαγμένη alarm και σταμάτησε ακριβώς πίσω του. Είδε την πόρτα του μπροστινού αυτοκινήτου να ανοίγει και κάποιον να έρχεται προς το μέρος της. Με σκυμμένο το κεφάλι προσπαθούσε να καθαρίσει από πάνω της τους λεκέδες από πούδρα και να κρύψει το κουτάκι MAC Cinderella στην τσάντα της. 

Και τότε σήκωσε το κεφάλι της και τον είδε. Να είναι φτυστός ο Jude Law και να την κοιτάει επιθετικά στην αρχή, στη συνέχεια όλο και πιο μαλακά, όλο και με περισσότερη κατανόηση. «Χίλια συγγνώμη, δεν σε είδα!». «Εεε, εντάξει συμβαίνουν αυτά. Κι εγώ συγγνώμη για το «χαζή». Είμαι αγενέστατος... Άλλωστε δεν έγινε και καμία φοβερή ζημιά. Αν θέλεις να αλλάξουμε στοιχεία για να μη μπλέκουμε με ασφαλιστικές. Τι λες;». «Ναι, φυσικά...να αλλάξουμε!» απάντησε η Νάντια με ένα μεγάλο, παιχνιδιάρικο χαμόγελο, σκεπτόμενη πως μπορεί πράγματι να πάνε όλα στραβά και ταυτόχρονα. Αλλά πως εάν το σύμπαν αποφασίσει να πάει ένα μόνο πράγμα καλά μέσα σε όλα τα υπόλοιπα, τότε αυτό το ένα θα πάει πραγματικά πάρα πολύ καλά.

CINDERELLA_BEAUTY POWDER_MYSTERY PRINCESS_72.jpg

Πούδρα ΜΑC Cinderella

CINDERELLA_LIPGLASS_GLASS SLIPPER_72.jpg

Λιπ γκλος, από τη σειρά MAC Cinderella

HAUTE AND NAUGHTY-MASCARA-HAUTE AND NAUGHTY WATERPROOF-72.jpg

Μάσκαρα Haute and Naughty waterproof της Mac

 

JULIA PETIT_EYESHADOW_MOVING SAND_72.jpg

Σκιές ματιών MAC απο τη νέα συλλογή Julia Petit

JULIA PETIT_LUSTRE DROPS_PINK REBEL_72.jpg

Σταγόνες MAC Julia Petit Lustre Drops

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

5 νέες αφίξεις αρωμάτων που θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις αυτήν την άνοιξη

Τα νέα αρώματα που θα προσθέσουμε στο boudoir μας

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.