Δοκιμάσαμε και σου προτείνουμε: ΑΥΤΟ είναι το αγαπημένο μας αντιγηραντικό τρικ - AllYou.gr

Search

Δοκιμάσαμε και σου προτείνουμε: ΑΥΤΟ είναι το αγαπημένο μας αντιγηραντικό τρικ

Η beauty editor μάς μαθαίνει...

22 Οκτωβρίου 2015

Όλες οι γυναίκες έχουμε κλέψει όμορφα μυστικά ομορφιάς από τις μαμάδες μας. Εγώ θυμάμαι τη δική μου να λέει πως πρέπει να πίνω περισσότερα από 10 ποτήρια νερό ημερησίως για να διατηρήσω την επιδερμίδα μου νεανική μια για πάντα. 

Επειδή όμως τα μυστικά ομορφιάς από τη μαμά δεν μου έφταναν, είπα να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου, κάνοντας ένα tour ομορφιάς ανά τον κόσμο και ρωτώντας τις γυναίκες που ζουν εκεί. 

Αυτή τη φορά, ο σταθμός μας είναι το μακρινό Mexico και σου αποκαλύπτω το Α και το Ω στη ρουτίνα τους, ένα τρικ που λάτρεψα κι εγώ και φροντίζω να μην παραλείπω:

Τα χέρια είναι από τα σημεία που προδίδουν το πέρασμα το χρόνου και συνεπώς την ηλικία μιας γυναίκας, καθώς το δέρμα χάνει την ελαστικότητα του. Στο Mexico, λοιπόν, αναμιγνύουν ζάχαρη και χυμό λεμονιού για να δημιουργήσουν ένα αντιγηραντικό scrub για τα χέρια.

Η ζάχαρη, ως γνωστόν, βοηθά να φύγουν τα νεκρά κύτταρα, το λεμόνι δε, περιέχει μια ουσία, το άλφα –υδροξύ οξύ, που χρησιμοποιείται εδώ και χιλιάδες χρόνια σε αντιγηραντικές θεραπείες. Η ουσία αυτή βελτιώνει τη μελάγχρωση του δέρματος, μειώνει την εμφάνιση ρυτίδων και λεπτών γραμμών και ενισχύει τη λάμψη του δέρματος, ιδιαίτερα όταν αυτό είναι ξηρό. Ακολούθησε το allyou στο Instagram!